היי בריטני היא

idomenta

New member
היי בריטני היא

אחלה זמרת, במיוחד אני אוהב את היט מי בייבי וואן מור טיים, טוקסיק, ו אנד דאן ווי קייס הלא כל כך מוכר יחסית. חוץ מזהאתם מוזמנים לקומונה הרשמית של שירה מנור, האשה והאגדה, חברתו לחיים בת ה-20 של צביקה פיק. אתם מוזמנים לכתוב כאן מה שאתם רוצים, לברך את שירה או להגיד מה שבראש שלכם שקשור אליה... וגם לצרף תמונות, כתבות, קישורים וכל דבר שקשור לכוכבת.

מה אגדה מה?

מה היא כבר עשתה בחיים חוץ מלשרבב שפתיים ולעלות לאוטו שלו אחרי הלימודים בגימנסיה? כאילו, וואו, אנשים מחפשים בנרות דמויות להעריץ. מה קרה, נינט ויהודה כבר לא טוב?

אם אין לך ביקורת בונה/שום דבר

חיובי להגיד את מוזמנת לעשות יו טרן ולצאת מהפורום
[ זה נאמר בנימה חיובית לחלוטין ]

idomenta

New member
מ'זתרומרת מה היא עשתה?!

שירה מנור היא כוכבת גדולה! היא דוגמנית מצליחה, מפורסמת, היא הופיעה על השערים של "רייטינג" ו"לאשה", היא נבחרה להיות שופטת בבחירת להקת הבנות "הבתולות". היא אשה נאוד מצליחה, יפה ומתוקה שאין כמותה!!! ומה את משווה את נינט ויודה לשירה, זה משהו אחר!!! אם בא לכם להבין את עולמה המדהים של שירה, להצטרף לדיונים החמים עליה, להביע את דעתכם ולהצביע ולדעת את תוצאות הסקר מדוע לדעתך שירה מנור יוצאת עם צביקה פיק? בגלל שהיא באמת אוהבת אותו בגלל שהיא רוצה להיות מפורסמת בגלל שהיא רוצה את הכסף שלו אז בואו לקומונה.

עדידי15

New member
לדבר הזה את קוראת דוגמנית?

ותזכירי לי בזכות מה היא התפרסמה? אה,כן,צביקה..

elena20

New member
חחחחחחחחחחחחח,באמת הצחקת

אותי,נו אז מה שהיא הופיעה על כמה שערים,היא הופיעה שם בגלל פליטות הפה הטיפשיות שלה ור-ק בזכות צביקה פיק....

idomenta

New member
אני אגיד לך בדיוק

הנה ביוגרפיה קצרצרה על שירה שירה מנור נולדה וגדלה בירושלים, בגיל 13-14 בתחילה לעבוד בדוגמנות ונרשמה לסוכנות רוברטו, שם היא עובדת עד היום. למדה בתיכון "אורט", ובתקופת לימודיה שם, בגיל 17 הלכה לאירוע יחצ"ני שם ישבה במקרה ליד פיק, הם התחילו לדבר, והשאר היסטוריה. (אבל אם במקרה את לא מכירה אז...) הם התחילו לצאת, בהתחלה בתקשורת הרימו גבה, אבל הם יוצאים כבר כמעט 3 שנים. אחרי כמה חודשים ביחד התראיינה מנור לכתבת שער (!) ב"לאשה", אחר כך הגיע השיא מבחינת חשיפהתקשורתית כשהיא הופיע בסדרת הריאליטי על חייו של פיק "המאסטרו", ורבים התאהבו בה בתוכנית, (היא בחורה חמודה, מצחיקה והכי מאמי בעולם.) בזמן שידור התוכנית, התראיינה מנור גם לכתבת שער במגזין רייטינג (!!!). תמונה מצד שמאל. היא לומדת עיצוב חלונות ראווה ב"שנקר", וחולמת להמשיך לעבוד בתחום האופנה והעיצוב. בהמשך מונתה למנהלת סטייל ושופטת בבחירת להקת בנות חדשה "הבתולות". בימים אלו עובדים על סדרה קומית מבויימת (לא ריאליטי) על חייה של משפחת פיק, היא צפויה לשחק את עצמה. אם את עדיין לא מבינה בואי לדבר על עך בקומונה

elena20

New member
סבבה לך שאתה אוהב אותה וחושב

שהיא מתוקה,אבל עדיין כל מה שכתבת לא מעיד על איזה שהוא דבר גרנדיוזי שהיא עשתה,כל הפירסום שהיא קיבלה זה רק בגלל שהיא "החברה הטיפשה" של צביקה פיק...

idomenta

New member
כן היא כן

את השער ב"רייטינג" וב"לאשה" היא השיגה בזכות עצמה! היא הייתה בן אדם משמעם, לא מוכשר ולא מעניין היא לא הייתה נמצאת על השער, החוכמה החיים היא לפעמים לדעת לנצל את ההזדמנויות שנופלות לך לידיים, ואם במקרה זה שהיא יוצאת עם צביקה עוזר לה בקריירת הדוגמנות אז אשריה. כל הכבוד לה שהיא ניצלה את ההזדמנות. את חושבת שאם כוכבים אחרים לא היו מנצלים את ההזדמנויות שנופלות להם לידיים הם היו מגיעים לאן שהם הגיעו? לא נראה לי.

זה לא כז השג להופיע על השער של

"רייטינג" ו"לאישה" שניהם מגאזינים ישראליים , הם יוצאים פעם בשבוע[?] , אין כל כך הרבה סלבס ישראליים ככה שלפעמים צריך "למלא" את השער במשהו
יכול להיות שזה מה שעשו איתה . להופיע על שער של עיתוןישראלי זה לא כזה ביג דיל , בעיקר לא כשאת דוגמנית , זה חלק מהתפקיד לא ? ואם היא עשתה את זה רק פעמיים זה מראה שהיא לא מהטובות בתחומה.. מילא , בהצלחה עם הקומונה

עדידי15

New member
שכחת שהיא חתיכת נעל../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

ובבקשה אל תחלוק איתנו את ה"מידע" החשוב הזה.

אמממ טוב....

זה עדיין לא אומר שהיא משהו. היא לא השיגה שום דבר בכוחות עצמה, זה שהיא הופיעה על שער של רייטינג (פחחחחחחחח יואו הרגת אותי עם זה! עשית מזה כאילו זה שער של 'ווג') או 'לאשה' (גם כן ביג דיל נווו) לא אומר שום דבר. מילא, היא היתה מצליחה בזכות מי שהיא אם זה בדוגמנות או משחק, מילא אם היא היתה חכמה, מצחיקה, אבל היא שום דבר! היא טיפשה. היא לא ממש יפה. היא מפורסמת בזכות זה שהיא מתוסבכת ומחפשת דמות אב וזה עצוב, ושהפדופיל הזה אשכרה יוצא איתה.... זהו. אני לא רואה מה יש להעריץ אותה... אבל אם אתה מאמין שיש סיבה אז אשרייך. ובהצלחה עם הקומונה.

למעלה