היי בננות :)
....

benkesher

New member
אני במידה שלך ואני הולכת עם חצאית

אבל רק עם חצאיות ארוכות עד הקרסול או עד אמצע השוק. אישית, אני מאוד אוהבת חצאיות קצרות ונהנת להסתכל על בנות שלובשות אותן (אחותי, למשל נראת נפלא במיני, והיא גדולה ממני...). אני גם מציאותית, אני יודעת שהרגליים שלי הן לא החלק הכי יפה שבי וחשוב לי להראות יפה ולהתלבש בצורה מחמיאה. בקיצור, אני ממש לא שמה על ה"אופנה האחרונה" שגורסת מיני, ומעדיפה ליצור סגנון אישי שלי ייחודי ולא להראות כמו fashion victim.

Mystery Flower

New member
איפה את קונה אותן?

אגב אני מסכימה איתך...אני הולכת עם מה שמתאים לי ולא לפי האופנה...

benkesher

New member
קניתי ב Empress בשנקין

יש להם שתי חנויות, אז בזו שקרובה יותר לרחוב אלנבי.(בשניה ממש אין דברים מתאימים). זה מצד ימין של הרחוב (מול הצד של הגינה, קצת לפני הגינה). צריך לפקוח עיניים כי החנות היא בחצר, ויש שלט, מדרגות (נדמה לי), וכמה דוגמאות של בגדים על בובות. לגזרה שלי (ירכיים רחבות, מתניים צרות יותר) גיליתי שמתאימה מאוד חצאית בגזרת A, ויש להם. רוב החצאיות שקניתי שם ארוכות, אבל יש אחת שחור לבן שמגיעה עד אמצע השוק ואני הולכת איתה כל הזמן. חוצמיזה, אם מישהי מתחתנת, אני אשמח אם היא תתייעץ איתי. היתה לי מעצבת מקסימה. אישה מלאה בעצמה (זה מאוד מרגיע, שמעתי סיפורי זוועה על חנויות כלות שהמוכרות מרשות לעצמן להעביר ביקורת על גזרתן של הלקוחות!) והיא עיצבה לי שמלה יפהפיה, אני אבדוק אם יש לי תמונה סרוקה אני אעלה אותה לפה.

למעלה