היי בננות :)
....

Mystery Flower

New member
היי בננות :) ../images/Emo24.gif....

יש לי שאלה... אתם הולכות עם חצאית? כי בזמן האחרון יש לי חשק לחצאית...ואמא שלי אומרת שזה לא יתאים לי כי הרגליים שלי לא יפות או במילים אחרות שמנות יותר מידי (לדעתה) הבהרה: גם אמא מלאה. אז הקיצר אני לא מקשיבה לה ורוצה חצאית עד הברכיים משהו פרחוני עם רוכסן, שהולך יפה עם מגפיים. אתם מכירות חנות בצפון בסביבות עפולה טבריה שמוכרות כאלו במידות 44? תודה לעונות, אגב שמה תמונה שלי, אפשר? :)

תגידי....מה את עושה שם ?!../images/Emo9.gif

אם לא הייתי יודעת שהצטלמת לפורום אופנה מלאה, הייתי חושבת שזה בשביל משהו אחר.... לעניינו, באופן כללי לא הוכלת בחצאיות כי אני תמיד - אבל תמיד - נראית כמו מישהי שזה עתה יצאה משערי בני ברק אל הכרך הגדול והזימתי...

Mystery Flower

New member
אני? פוזות למצלמה, סטרפטיז ../images/Emo3.gif...חח

גם לי זה קורה שאני נראת כמו דתייה, אבל אלו רק החצאיות הארוכות עד לרצפה, החצאיות שמגיעות קצת מעל הברכיים הפרחוניות, ממש יפות. ראיתי כאלו בתל אביב במבצע ב-30 ש"ח ואז לא היה בא לי חצאית...:(

ושאלה נוספת, אל תכעסי....../images/Emo68.gif

מה את עושה בדיוק בפורום הזה?! אפילו לקטגוריה של מלאה את נכנסת בקושי....
מצטערת, "צאי בחוץ" ועד שלא תעלי אי אלו ק"ג על עורך הכחוש, אל תבואי לכאן יותר. ברור?!!!!!!!!
נ.ב. לא מתפלאה שמצאת חזייה במחיר כזה. מה, את с80?

יש לך יופי של רגליים

לא יודעת מה הקטע של אמא שלך, ומקסימום תסעי לתל אביב תקני לך שתיים תראי אם כייף לך קודם כל.

Mystery Flower

New member
תודה...

אמא שלי לא אוהבת להחמיא לי....אני כבר לא שמה לב אלייה. אולי אני אסע תלוי בכסף. עגלגלה אנלא כועסת זה דווקא די מחמיא שאת חושבת שאני לא מלאה אפילו...אבל אני כן... אני תמיד תופסת את עצמי בזויות צילום שמחמיאות לי...אני שוקלת 85 קילו...מידה 44... ככה שרזה אני לא :) ומידת החזייה שלי זה 85 B ולפעמים גם C... :) מוסיפה תמונה של אחת החזיות שהיא מין רשת כזאת...ותחתוניי תחרה שעלו לי 4 שקלים :) אני קונה בזול חחח :)

Nola21

New member
הלוואי עלי רגליים כאלה...

חמודה, יש לך צרות של עשירים... אצלי כל רגל היא כמעט כפול משלך
אני במקומך הייתי הולכת עם שמלות וחצאיות, כל עוד את מרגישה בנוח. ואת ממש, ממש לא מלאה בעיני.

Mystery Flower

New member
חח צרות של עשירים? הלוואי....

במקום לרזות אני אוכלת יותר ויותר.... אני רוצה ללכת...... רק שאמא לא מוכנה לקנות... התמונות שלי זאת השמלה היחידה שלי...והיא יותר מידי מהודרת מללכת איתה כל יום...

ממבט ראשוני- יכולה לומר לך ../images/Emo68.gif

שהחזייה שלך תעלה לי על בז'ז אחד (ב-ק-ו-ש-י) והתחתונים....?! אני יכולה עוד לחלום...(שיעלו על הרגליים, ז"א, לא על הבז'זים)

היי לך ../images/Emo13.gif

ובכן, אמא שלך טועה: אני מידה 48, הולכת עם חצאיות ונראית יופי. הדבר היחיד החשוב, זה לשים לב מאוד אל האורך. לטעמי החצאיות הכי מתאימות לבחורות מלאות הן חצאיות באורך ברך - לא גבוה יותר כי רואים צלוליטיס ושומנים רוטטים (למרות שבמידה שלך יכול להיות שאין) ולא ארוך יותר, כי זה באמת נראה דוסי. החצאית צריכה להיות בגובה הברך, או טיפה מעל. אם את נמוכה, שימי לב לזה פי שתיים, כי על נמוכות חצאיות שמיועדות להגיע עד הברך מגיעות לפעמים עד אמצע השוק. בהצלחה שיהיה לך

Mystery Flower

New member
תודה...:)

את יודעת איפה משיגים חצאית כזאת? אני 1.63 אבל תמיד 1.67 עם נעליי עקב חחחח :) תודה שוב לכולם :)

DREAM111

New member
פרח פרח פרח מה נעשה איתך פרח../images/Emo35.gif

יקרתי תגידי לאמא שלך שגם עלמה צעירה במידה 44 לובשת חצאיות וזה מחמיא לה לא פחות ממישהי במידה 38. הרגלים שלך שמנות
איפה
יקרתי יש לך רגליים נפלאות לכי עם חצאיות תהני ותבלי בכייף ואם לאמא זה לא ממש נראה אז היא לא תלבש את החצאיות שאת חפצה בהן.

לי יש 4 חצאיות

ואת כולן קניתי במשביר לצרכן, עוד לפני שהוא נהיה המשביר החדש לצרכן. אבל מה, הן יותר חגיגיות כאלה ולא ממש ליום יום אז אני לא ממש יודעת להמליץ לך על חצאיות ליום יום. לצערי, ברשתות למידות גדולות כמו מתאים לי ועונות אף פעם לא ראיתי חצאיות, אלא רק שמלות וגם הן לרוב ארוכות. מה שכן, אם את במידה 44 יש סיכוי שגם בחנויות רגילות תמצאי חצאיות, כמו נגיד רנואר, קסטרו, הוניגמן. אבל אני לא אומרת את זה מנסיון אישי כי לי מן הסתם כבר מזמן אין מה לחפש בחנויות כאלה
מקווה שתמצאי, ואם כן עדכני אותנו!

תלכי לרנואר , ראיתי חצאיות מדהימות

וצעירות שם... חברה שלי שהיא בד"כ מידה 48 , לקחה ברנואר מידה 46 וזה ישב עליה יופי.

למעלה