היי בנות ]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב, בואו נסכם שיש בנות שיותר פתוחות עם אמא שלהן ובנות שפחות פתוחות, ונקבל הכל בהבנה וזהווווו

Liraz 6q

New member
חחחחחח יש בזה משו..

אבל שלי אמבטיה גדולה ובעלה מתקלח בדוש חחחח

EROTOMANIA

New member
נכון

אני ואמא שלי חופשי בחדר מקלחת ביחד מעולם לא חשבתי שזה מוזר וגם אני יודעת על ענייני הכוס של אמא שלי וחיי המין של ההורים שלי. לא חושבת שזה מוזר בכלל. כאילו אמא שלי פאקינג ניגבה לי את התחת כשהייתי תינוקת..

בדיוק,

את זה בעצם חלק מהגוף של אמא שלך. היא זאת שאמורה להיות הכי קרובה אלייך פיזית, זאת אומרת, לא במגעים [
] אבל כאילו.. אתן סוג של אותו גוף. אני לא מצליחה לנסח את זה כמו שצריך בלי שזה ישמע מוזר >< לא יודעת, פתיחות כזאת לא נראית לי חריגה בכלל.

stink

New member
טוב לדעת שאני לא היחידה

שאימא שלה לא נדחפת לה באמצע המקלחת.. חח בכלל נראלי שרשור קצת הזוי , אני תמיד נועלת ת'דלת כשאני מתקלחת , אתן לא???

RainbowL

New member
לא קצת מוגזם לנעול תדלת?

זה בכל זאת הבית שלך.. כאילו, גם אם מישהו לא יידע שאני מתקלחת וייכנס זה לא שאני עומדת שם ערומה באמצע החדר, יש לי דוש עם דלת והכל, או וילון זה לא משנה. ואף אחד גם לא ייכנס, שומעים שמישהו מתקלח (אבא בחיים לא ייכנס, אבל אם אמא או האחיות שלי יצטרכו משהו דחוף הם יקחו ויצאו, למה לעשות מזה כזה סרט?)

OverSharing

New member
מה מוגזם?]:../images/Emo103.gif

זה כזה.. פרטי להתקלח (לי נגיד יש מקלחות שקוף ואין שומצב שבעולם שמישהו יראה אותי עירומה:|) מי שצריך משהו שיחכה או שיבקש ממני להוציא לו.

coolit

New member
../images/Emo45.gif

וקורה לפעמים שאנשים לא שמים לב שמישהו בפנים ומנסים לפתוח תדלת.. ע"ע אמא שרואה אור דלוק- ישר מתחרפנת, היא לא יכולה שיהיה אור דלוק אם אין מישהו בחדר, אז היא שואלת "יש פה מישו?" ותוך כדי זה לוחצת על הידית במקום לחכות לתשובה חח ואני לא רוצה שהמשפחה שלי תראה אותי עירומה חח, מה לא בסדר בזה?! כאילו בדיעבד אם במקרה אחותי תראה אותי ערומה אז טוווב.. אז מלכתחילה? למה שאני אשאיר את הדלת פתוחה חחח?

stink

New member
פעם לא הייתי נועלת..

אבל אין לנו וילון < כן , מוזרים לגמרי..> ואחי הקטן תמיד פורץ פנימה... אז מעכשיו אני נועלת תמיד <כי הוא כבר לא כזה קטן..חח>

o_O

מה יש להזדעזע? מהעובדה שאני ואמא שלי קרובות ואנחנו מספרות אחת לשניה דיי הכל? אני מספרת לה על החיים הפרטיים שלי והיא לי. עניין אותי אז שאלתי אותה אחרי שהיא באה איתי לגניקולוגית פעם ראשונה.

לא נו

לא הזדעזעתי ממך, פשוט לודעת, בשבילי לדעת כאלה דברים על אמא שלי מעוררים בי חלחלה. אז לא אני לא חיה בבועה ויודעת שאמא שלי גם עושה דברים אבל פשוט לדעת עליהם זה לא ממש נעים לשמוע ו..זהו. לא חושבת שאנחנו אי פעם נגיע לרמה של דיבור על זה. היא גם מיוזמתה אף פעם לא באה ודיברה איתי על נושא כזה אז כנראה שהיא לא ממש בעד לשתף.

למעלה