היי בנות ]

גם אצלי. יש וילון מה הקטע

או שאת מדברת על מקלחת בלי וילון

טוב..

חלק מהנשים גם נוהגות להתלבש שלושים נשים ביחד במלתחות, דבר שאני אף פעם לא מסוגלת לעשות. אז בעצם, מה הבעיה בשבילך שהבת שלהן, שזה הרבה יותר קרוב מכל מיני נשים במלתחות, תדבר איתן בזמן שהן מתקלחות?

LimiMimi

New member
זו בדיוק הנקודה

זו אמא ובת! אמא ראתה את הבת שלה במצבים הכי מביכים אי פעם ראתה אותה מספיק פעמים ערומה איך נכנס פה ביישנות וכאלה אין לי מושג עם נשים אחרות זה עוד פסדר

amit641

New member
דווקא אני לא מסוגלת שאמא שלי ../images/Emo129.gif

תראה אותי עירומה, זה נורא מביך אותי. שחברות יראו אותי עירומה זה פחות מבייש אותי למרות שזה לא ממש קרה P:

Liraz 6q

New member
מה מוזר בזה?!?

זאת אמא! אמא!! אם לא היא אז מי? אמא שלי מספרת לי שהיא שוכחת גלולות, היא אפילו נכנסת איתי למקלחת חחח לא לחדר של המקלחת.. ממש לתוך המקלחת חחחח שהיו לי דלקות בשתן.. היא התחילה להסביר לי שיכול להיות שהזרע של החבר עושה לי את הדלקות.. מה משונה בזה? גם אמא שלי הייתה איתי אצל הגניקולוג מעבר לויליון שהוא עשה לי את הבדיקה.. את יצאת לה מהרחם.. לא נראה לי שלראות לך את הציצי או את הכוס ( איזה מילה מגעילה!) צריך להפריע לאחת מכן..

THE ronch

New member
לא רק לך ../images/Emo7.gif

אמא שלי לא ראתה אותי בלי חולצה/מכנסיים מאז שאני אולי בת 11.

Tin Doll

New member
תפסיקו להתווכח

יש משפחות יותר פתוחות ויש פחות. נקודה.

SNoopY 26

New member
סבבה פתיחות והכל, מבינה לגמרי

גם אני לא מתביישת מאמא. אבל למה לעזזל היא נכנסת איתך לתוך המקלחת?! חח

In Dreams

New member
יש לי חברה../images/Emo29.gif

שלא הצליחה לשים טמפון אז אמא שלה ניסתה לשים לה וגם אחותה ניסתה לשים לה (לא משורשר אלייך מסיבה מיוחדת :)

THE ronch

New member
חברות זה עם מוזר

פעם הייתי באיזה בר והייתי ממש שיכורה, ונכנסתי לשירותים כדי להקיא וכנראה שלא יצאתי כמה דקות ודנה פשוט נכנסה ודחפה לי אצבעות לגרון עד שהקאתי

THE ronch

New member
חחח אגב דנה

זה הכי לא קשור, אבל הייתי חייבת להוציא את זה כי צחקתי בקול אנחנו לאמדברות כבר שלושה חודשים עכשיו, פתאום היום היא שולחת לי סמס "אסף מהליידי באלדו באבן גבירול" אז התקשרתי לסיון לספר לה וגם היא ממש צחקה ושלחה לו סמס "תביא לק" הוא נלחץ פחדים

Liraz 6q

New member
חחחח אני גם שאלתי את זה..

אבל היא מיהרה.. ובעלה היה במקלחת השניה אז היא פשוט נדחפה אלי.. חח זה היה משעשע..

למעלה