היי בנות ]

EVE Lights

New member
ג'ינג'ר D:

בכלל שלא נדבר אני זורקת את זה תמיד לפח. ותנשכי, אתלא מאיימת

Ne§t£A Gi®L

New member
יווו איך אין לכן מושג

הג'ינג'ר נועד בשביל לנטרל את כל הטעמים בפה בשנייה הראשונה יש לזה טעם ממש לא ברור אבל 5 שניות אחרי שבולעים את זה אין לכם שום טעם לוואי של שום דבר בפה- ולא משנה מה אכלתם. חריף, מתוק, מלוח אנאערף-הכל נעלם. בעייני בכ"א זה אחד המדהימים

אמא שלי השתמשה בזה

עד שזה התחיל לעשות לה בעיות ברחם והיא הפסיקה... הבנתי שזה בעיקרון ממש נוח ומחליפים את זה פעם בחצי שנה או משהו כזה...

Small talk

New member
../images/Emo122.gif גם אני יודעת על אמא שלי

כאילו לא את הפרטים וכל זה, אבל ההתקן וכל זה (פיכס).

Small talk

New member
יש משהו קצת הזוי בזה שאני

יודעת פרטים (ולא משנה איזה פרטים) על חיי המין של ההורים שלי.

AnGeL DoLlY

New member
איזה היסחפות

"חיי מין".. חח זה לא שהיא מספרת לך על הסקס עם אבא כולה התקן למניעת היריון

Shusho

New member
זה חלק מחינוך

כאילו לא יודעת, אצלי בבית אמא ואני מדברות על זה כי אם לא היא תסביר לי על אמצעי מניעה וכאלה (ותספר לי שהיא שמה התקן או משהו), מי יעשה את זה? זה לא משהו שאני צריכה ללכת לפורום סקס לנוער כדי ללמוד עליו, יש לי בית ואמא בשביל זה

Small talk

New member
כנראה

אמא שלי פעם אחת דיברה איתי על זה וזה לא הלך יותר מידי טוב וזהו. ואז פעם אני אחותי ואמא שלי דיברנו והיא אמרה שהיא לא אמרה לי כלום כי היא לא ידעה מה ואיך להגיד, אז היא כבר עזבה אותי בשקט שאני אלמד לבד (טלווזיה וכל זה) , למרות שלפני כמה ימים ראינו ביחד טלווזיה והיא זיפזפה לאיזה סרט שהיה בו זוג מזדיין, אז היא אמרה לי 'זה ממש לא נראה ככה' וזה היה הכי קורב לשיחה על סקס שהיה לנו. אני מניחה שכשיהיה לי חבר היא תיקח אותי אותי לשיחה יותר רצינית ואולי אפילו לגניקולוג בעצמה, אבל בנתיים לא היה לי דחוף לדעת באיזה אמצעי מניעה היא משתמשת.

greeneye

New member
חחח

אמא שלי הציעה לי שלפני הצבא אני אלך איתה לגיניקולוג שירשום לי גלולות שאם יהיה לי חבר בצבא [
] ובניגוד למה שחשבתי, זה לא היה ביזארי ואני יודעת שזה היה הרבה פחות נעים אם זה היה בא ממני או משהו.

לא נראהלי שזה קשור../images/Emo121.gif

כאילו אני ואמא שלי די קרובות הכי מסתדרות והכי אוהבות בעולם אבל עדיין היא לא מספר לי מה יש לה או אין לה בתוך הרחם ולא באה איתי לגניקולוג הכי הרבה היא שואלת מה אם גניקולוג מה אם גלולות אבלהיא יודעת שלא בקטע שלי לדבר על זה אז לא חופרים יותר מידי...

Immortality

New member
אמא שלי הלכה איתי לגיניקולוגית

ופריקין הייתה איתי באותו חדר כשהיא בדקה אותי :| עכשיו-- *זה* מטריד. [אני הייתי מאחורי וילון עם הרופאה, ואמא ישבה באותו חדר פשוט מעבר הוילון- למען היסר הספק. אבל זה עדיין היה אחד הדברים הכי מביכים שיצא לי לעבור אי פעם, במיוחד כשאמא שלי כזו מתוקה ושאלה אותי אח"כ באוטו איך עומר במיטה. #$^)_#$_^TQWPIHGLASKDG^$#T _#$ ^%]

Shusho

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את אמא שלי השארתי בחוץ בחדר המתנה עם כל הנשים בהריון שתחכה, למזלי, אבל כן, גם אמא שלי שאלה איך עידן ותקעה משפטים נוראיים על חיי המין שלי ושלה (!!!) שאני מעדיפה להדחיק :)

THE ronch

New member
טוב, זה לא סוד שיש לכן קשר מוזר :|||

אני זוכרת עוד בבית הישן שהיא פעם נכנסה לך באמצע המקלחת לדבר איתך/את איתה והייתי בהלם

למעלה