היי בנות ]

Ben Dor

New member
היי בנות ]

יש לי שאלה... אני משתמשת בנוברינג כאמצעי מניעה... מישהי השתמשה בזה\משתמשת!?..חוות דעת משהו חח תודה =]

Ben Dor

New member
הקפצה הקפצה

לכחעילכנעחנההלךחגעירןףיטגכלדעיסצתבהנמףדגלכי

הממ אין לי שמץ על זה....

את באמת מזכירה לי שאני צריכה ללכת לגניקואיכס להחליף סוג גלולות :/(הו כן,סליחה על התגובה-לא תגובה שלי, זה גם סוג של יחס.. :] )

Tin Doll

New member
כמו התקן תוך רחמי

מתקינים לך שם בפנים ואת צריכה להחליף את זה כל חודש.

Ben Dor

New member
לא ממש..

זאת טבעת שמכניסים אותה בפעם הראשונה ביום הראשון של המחזור.. היא גמישה וכזה וצריך להכניס אותה לאיזור של הנרתיק אניודעת משהו כזה איפה שהטמפון יושב והיא מפרישה את אותם הורמונים שיש בגלולה אבל במינון ממש ממש נמוך אחד היתרונות שלה ההורמונים לא עוברים בכל הגוף אלא מגיעים ישירות לרחם מה שמונע הרבה מתופעות הלוואי של הגלולה... זה נשמע סבבה לגמרי אבל סתם רציתי לדעת אם מישהי השתמשה בזה ואיך היה לה... אפרופו שמעתי שעם זה מצליחים להגיע לסיפוק מיני יותר גבוה...

Shusho

New member
נשמע לי מזעזע

ואם זה מפריש הורמונים וכאלה, מה קורה בזמן סקס? זה עובר גם למה שמו של הבחור? O_O

Ben Dor

New member
זה דווקא ממש לא..

זה פותר בעיות של סניליות... לא...כשאת שוכבת עם מישהו הוא משאיר תבולבולון שלו שם יותר מ12 שעות!?... ובזמן הסקס לא מרגישים את זה...

Shusho

New member
אין סניליות, יש חוסר אחריות

מסדרים תזכורת בפלאפון ולוקחים גלולה אם צריך אגב, איזו חברה שלחה אותך לעשות פרסום לעניין? :) על נסטי כבר עשיתי חרם, ספרי לי מאיפה את נשלחת.

Ben Dor

New member
שמעי אני הבן אדם

הכי אחראי שיש אבל יש לי בעיה של סניליות... ובאמת שלא שלחו אותי לשום פרסום באתי לפה בשביל לקבל חוות דעת על זה אבל כנראה שזה עדיין חדש...=\

The Charmd One

New member
חח חוששני שהפורום עושה אותך../images/Emo79.gif

יותר מדי פראנואידית.. [והנסטי הזה באמת מגעיל בכל מקרה :p]

Shusho

New member
תכלס נהייתי פרנואידית,

הקטע שזה פשוט הופיע במליון פורומים הקטע של נסטי, שנראה קצת מוזר שהיא באה לשאול על זה ואז מספרת לכולם את נפלאות המוצר ביידענות משהו S: אגב נסטי תמיד שנאתי את המשקה הזה. לא יודעת איך אנשים שותים את הדבר בטעם אפרסק בכלל

The Charmd One

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif

נסטי אפרסק זה הדבר הכי חכם-אדיר-טעים-מופלא שהאדם הגה!

amit641

New member
גם אני שונאת נסטי! ../images/Emo129.gif

זה ממש מגעיל, במיוחד האפרסק!

greeneye

New member
לכו מפה!

גדלתי על נסטי. במיוחד על לימון! כשהוא עוד בא בצורת אבקה והיו מוסיפים לזה מים וקרח [
יאווווו.].

EVE Lights

New member
לנסטי לימון יש טעם של

סבון כלים נקודה נסטי אפרסק זהטעים

greeneye

New member
לאאאא

ל..גועל הורוד הזה שבא עם הסושי יש טעם של סבון. אני אנשך אותך. תזהרי.

למעלה