היי בנות :)

galim29

New member
אורטל

אין צורך לרשום כל הודעה פעמיים, ואנא, שרשרי למדום הנכון, כלומר להודעה האחרונה שלך. כל הודעה חדשה שאת פותחת דוחקת הודעות של בנות אחרות. מציעה לך לגשת למרפאת כאב. יש בתל השומר, לא יודעת אם יש אפשרות להגיע אליהם פרטי. תבררי. התזונה היא תזונה שמקלה על חלק מאיתנו. היא לא פשוטה ולכן לא לכולן יש את הכוחות והרצון לעשות אותה. תעשי חיפוש באתר שלנו ותוכלי לקרוא עליה.יש תזונאית בשם נעמי קידר בתל השומר, את יכולה לפנות אליה, דרך המרכז לאנדומטריוזיס. לי אישית היא מאוד עוזרת לכאבים, בכלל תזונה נכונה שיפרה לי את ההרגשה והכאבים פחתו בצורה ניכרת.

זואילי

New member
כי לפעמים צריך תרופות מרשם..

בהתחלה רופא המשפחה היה נותן לי כל מיני דברים שלא דיגדגו לי או שהיו להם תופעות לוואי.... אחרי שהייתי במרפאת כאב, אז הרופאה שם הצליחה למצוא מה הכי נכון לי, וע"פ זה רופא המשפחה נותן לי מרשמים. הוא כבר לא מחליט לבד. וכן, יש לי גם כדורים שמתאימים לכאבים בגב. אז בוודאי שיש מה לעשות. אני לא ממש עושה דיאטת אנדו קיצונית, אבל כל עוד אני בבית וקונה לעצמי את המזון - אני שומרת על תזונה בריאה שבהחלט יש בה נקודות הדומות לדיאטת האנדו. פשוט זה נראה לי בריא יותר ונוח יותר לעיכול, ואם יש לזה גם ערך מוסף של עזרה והקלה על כאבים וסימפטומים - אז מה טוב.

ברוכה הבאה

כמו שכתבו לך תני צאנס .....אם הרופאים לא נראים לך יש עוד רופאים שאפשר לפנות אליהם.....לפנות מרפאת כאב.....ובהצלחה בדיאטה....

למעלה