היי בנות

גיילי

New member
היי בנות ../images/Emo70.gif

אני קוראת פאסיבית בפורום שלכן כבר המון זמן והאמת היא שאני מרגישה כבר אחת מכן ולמרות שאתן לא מכירות אותי אני מרגישה נוח לבקש את עזרתכן. אחותי פותחת עוד חודש חנות לבגדי נשים במידות גדולות ועדיין לא מצאנו שם לחנות ובנקודה זו אני צריכה אתכן שתזרקו לי רעיונות .. דרך אגב, קוראים לאחותי שרית. השם לא חייב לכלול את שמה אבל גם רעיונות עם שמה יתקבלו בברכה ! מודה לכן מראש ושיהיה לכולנו סופ"ש נפלא!

גיילי

New member
בבקשה תעזרו לי

החנות נפתחת אוטוטו ועדיין אין שם. אני אהיה יותר משמחה אם תזרקו לי כל רעיון שעולה לכן בראש. תודה תודה תודה תודה תודה תודה

maya 25

New member
בוטוצ'לי או איך שקוראים לו נשמע

רעיון מעניין לשם של חנות....

Agnetta

New member
היי...הנה כמה רעיונות לשם לחנות

"רנסנס ליידי" אופנה פלוס שרית plus size lady Sarit and more

גיילי

New member
אהבתי...

אהבתי את הרעיונות ובמיוחד את sarit and more תודה רבה לכן!!

kartisia

New member
נדמה לי שלמלים "אופנה" ו"ליידי" בשם

של חנות יש ניחוח קצת מיושן, ושם של הבעלים בשם החנות עושה רושם קצת סליזי (כמו חנויות נעליים בתחנה המרכזית, נגיד. "נעלי יוסי" זה לא שם שעושה חשק להיכנס או להגיע במיוחד). אני אנסה לחשוב על רעיונות, אבל נראה לי שכדאי שאחותך תסתכל קצת מסביב, ומול כל שם של חנות שהיא רואה ברחוב, תנסה לחשוב איזה אסוציאציה זה מעלה בה. חיובי? שלילי? יוקרתי? זול? אייטיזי? ("רנסנס ליידי", למשל, עושה לי אסוציאציה לשנות השמונים), עדכני? אופנתי וצעיר? זקן ופרחוני? נדמה לי שהיום מקובל יותר לתת שמות של מילה אחת, ונראה לי שהיא יכולה בהחלט לתת שם שלא קשור בכלל למה שהיא מוכרת (בגדים, נשים, מידות גדולות) אלא לבחור מילה שהצליל שלה מוצא חן בעיניה או שקשור למשהו שמוצא חן בעיניה מתחום אחר לגמרי (אולי שם של שחקנית שהיא אוהבת? אפשר גם רק שם פרטי. זה מעורר סקרנות, זה מזוהה, וזה נהנה מהאפיל של נושאת השם, אפילו מבלי שהאנשים שנחשפים לשם מודעים לזה).

גיילי

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שברגע זה קיבלתי ממך טיפ מעולה. את צודקת, היא קודם כל צריכה להביט קצת סביבה ולראות איזה סגנון מושך אותה ומדבר אליה (עוד יחשבו שאני כותבת על גבר..) ואז לקבל כיוון ספציפי יותר. גם אחותי מעוניינת בשם קצר, מילה או שתיים ולא מעבר והיא בכלל מעדיפה לא לכלול את שמה בשם החנות. בכל מקרה אני ממש שמחה שהגבתן לי וכמובן שאשמח לעוד טיפים ורעיונות.

ShirShir

New member
~עוד רעיונות לשמות~

"מגדול ועד קטן" "נשים" "ביגי" (כמו BIGI) "אהבתי" "משהו ללבוש" (כמו הסרט) "יוניטה" (יוניק UNIQE + טוניקה) "קטן עלייך"
"גדולה מהחיים" "נשים גדולות" "סייז" SIZE "ביג דיל" "חולצית" "חצי הכוס המלאה" עוד?

למעלה