היי בנות סמינרים.

אוהו כבוד המשגיח לא קרא טוב.

הכרתי בנות זה כן. מזמן עזבתי את זה. אבל כבודו מוסר כאן שיחות מוסר וחושב שהוא חכם גדול בשעה שהוא עצמו מתעסק עם בנות מאותם מוסדות נחשבים...... אולי די? הצביעות שלך מר ``יש לי מושגים`` [במניפולציות] יכולה להרוג אדם רגיל ולא רמאי כמוך.

כאן אגיב לדבריך ולא במסרים!

ושוב במינון. שוב אינני מכיר כלל את הצד השני! תוכל לברר זאת בדרכים שלך. ושוב אינני מאשים רק אותך אכן, ככל הנראה לכל מטבע יש שני צדדים, אבל חמוד, אל תציג את עצמך כטלית שכולה תכלת, ויתרה מכך אל תציג את הצד השני כנפשע.

אני מעדיף במסרים.

כנס שניה יש לי משהו לומר לך ללא התלהמות מיותרת בהבטחה. לגבי מה שכתבת אינני מציג את עצמי בכלל. לאורך כל השרשור דיברתי על צביעותם של המוסדות הטובים כביכול מול הפלוסים הענקיים שיש באותם מוסדות שנחשבים פתוחים מעט יותר..... לגבי הבדיקה. אינני צריך לבדוק. הכל ברור. וכנס למסרים.

מעניין....

גם אני `זכיתי` להאשמות (מבלי להרחיב את הדיבור על האיומים) מאת מר `אהבה` במסרים... נראה שמר `אהבה` קופץ למסקנות די מהר, - וסביר להניח - על סמך ניסיון אישי...

סלאב 19

New member
חח לא התכונתי..

להגיע לרמות כאלה צפנת...מה זה קשור למה ששאלתי בהתחלה?אל תקחי אישית..

לאה 10

New member
השאלה על הכמות אם לא על האיכות!!

בסמינרים טובים פחות בנות נופלות (סטטיסטית...) אולי גם מהבחינה שבסמינרים טובים פחות נחשפים לכל מיני דברים וגם הבנות הפחות טובות מפחדות לדבר יותר מדי... כמו כן יש אוירה של התחזקות,ויש גם בנות טובות באמת שמשפיעות ועוד. אז לא לאמר כ"כ מהר אמרה כוללת שכזו!

לאה 10

New member
האוץ', שכחתי לשים פסיקים והדברים נשמעים הפוך

בסמינרים טובים,יש פחות בנות נופלות (סטטיסטית...). אולי גם מהבחינה שבסמינרים טובים, פחות נחשפים לכל מיני דברים וגם הבנות הפחות טובות מפחדות לדבר יותר מדי... כמו כן יש אוירה של התחזקות,ויש גם בנות טובות באמת, שמשפיעות ועוד. אז לא לאמר כ"כ מהר אמרה כוללת שכזו!

סלאב 19

New member
איפו ולמה?אני צריך מידע זריז!

כדי שלא יגידו לי פיספסת!אני סהכ דואג לאחותי שלא תזרק למקום לא לה..

כל סמינר הוא טוב תלוי ב ...

תלוי בסגנון של הבחורה מה מחפשת איזה חברה רוצה להשקיע או להעביר בחפיף תלוי מה הרקע של המשפחה

לאה 10

New member
כל הסמינרים טובים!! מידע על הסמינרים...

יש כאן קישור לאתר שנותן מידע כללי על סמינרים בירושלים (ועוד) מקוה שהוא מספק. בהצלחה!! http://mabtim.com/simlist.asp

למעלה