היי בנות!! מה נשמע?!

TheWingedPig

New member
XD../images/Emo45.gif חיחי

יש לנו חוקים בפורום, ונא לכבד אותם! אנחנו מאוד נגד גניבה אומנותית, ואין כאן שום הסחפות. אני בכלל לא זוכרת שאי פעם הצטרפה אלינו חדשה, ועל ההתחלה ככה השתמשה בחלקי דוליז של יוצרים אחרים. אבל אולי זכרוני מטעה אותי. לא רק שאת אמורה לתת קרדיט, במקרה ואת משתמשת במשהו שבן אדם אחר יצר (וזה כולל בייס), אין לך שום זכות להשתמש בחלקי דוליז של אחרים ללא רשות היוצר. זה לא כמו שימוש בבייס, זו ממש גניבה. בבקשה אל תחזרי על זה. אם את לא יודעת מאיפה הבייס לקוח, את תמיד יכולה לשאול, בשרשור השעו"ה (שרשור עזרה וסיוע הדדי). בבקשה תדאגי לתת קרדיט לכל מה שלא שלך:)

Dandoka

New member
"\

אממממממ דיי הטיפו לך כבר כולן (ובצדק) אבל הרגשתי צורך להגיב גם (כי העתקת את השיער שלי) אנשים משקיעים הרבה, לי אישית לקח איזו שעה לצייר את השיער הזה. ולא משנה אם את מתחילה בתחום, אני משערת שבגיל 17 ובכלל בכל גיל יודעים מה אסור ומה מותר. ולעשות קופי פייסט מדולי של מישהי אחרת אני אישית כבר משהתחלתי בתחום הדוליז (בערך בגיל 9) ידעתי. ובערך ממתי שנולדתי ידעתי שבכלל אסור לגנוב. וזה מה שעשית למרות שתעשי כאילו זה לא ביג דיל. וזה באמת לא, כל עוד תביני ותפנימי את החוקים! אם את מבינה אני מקווה לראותך שוב בפורום עם יצירות שלך (בכל החלקים)

רחלי03

New member
בסך הכל יש שם פוטנציאל.../images/Emo24.gif

ואת חייבת ממש אבל ממש להירגע! אנשים לא מתנפלים עלייך כאן- זה תלוי רק בנימה שבה את קוראת את זה (יעני, אם תקראי את זה בנימה רגועה וחיוך, תביני שזה לא מתאים לענות בכעס.) פשוט אל תפרסמי אף פעם דולי שמשהו בה לא שלך בלי להגיד של מי זה, טוב? וברוכה הבאה. מקווה שלא תכעסי כל כך...כי בעיקרון, יש כאן בנות שהיו שמחות להחמיא לך על דולי הראשונה, פשוט יש כמה דברים (וזה אחד מהם..) שמקפיצים את כולנו כאן. אני רחלי, גם בת 17, מצפה לראות עוד דולי שלך

LittleDiddle

New member
../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שהתכוונתי להגיד :]

אוליי לא התנסחתי משהו חח

ברוכה הבאה

אלו הם שרשורי הפורום: שדח"מ
- שרשור דוליז חדשות מסודר. בשרשור הזה את שמה דולי אחת חדשה (אלא אם כן כתוב אחרת) בתגובה להודעה הראשית של השרשור ובצירוף קרדיטים. שעו"ה
-שרשור עזרה והדדיות (או משהו בסיגנון). בשרשור הזה את משרשרת שאלות לגבי דוליז, טיוטים, פלטות, בייסים וכל מה שקשור לבניית דוליז/פיקסלארט. לוח
-כשמו: לוח מודעות. חידושים על אתרים, שאלות על תחוריות, וכו' וכו'. יש עוד כמה פינות שפותחות בנות פורום ספציפיות. אז תנסי כמה שיותר לציית למה שכתוב פה, ותנסי להנות מהפורום. בהצלחה, זוהר נ.ב: אל תתעצבני כל כך מהר. הבנות לא התנפלו עלייך. נ.ב2: אל תקחי חומרים של בנות אחרות בלי קרדיט. הם עבדו עליהם קשה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

ומשהו קטן- שעו"ה זה ראשי התיבות של- שרשור עזרה ובקשות הדדי.

למעלה