לא חשה ולא חמודה
אולי יש לך בעיות עם הזכרון, כמו קארין אמרה, את בעצמך כתבת בת כמה את. ואני מבינה כשאנשים חדשים מגיעים לפורום ולא יודעים את החוקים. אהיה יותר ברורה, אני לא התעצבנתי עליך שלא נתת קרדיט. סבבה, לא ידעת שצריך. אין בעיה. החלקנוו. מה שלי הציק, זה שלקחת משהו שאדם אחר צייר. בלי לבקש רשות. ובגיל שלך הקול הקטן בראש אמור לומר "זה לא בסדר". וזה לא משנה שלא כתבת שאת ציירת את זה. פשוט חבל, היית צריכה לצייר על בייס מבלי שום חלקים של יוצרים אחרים (ואגב, לא באמת לא עשית את זה?). ובאופן כללי, אני לא בתוך ועדת קבלת החדשים. כל אחת/אחד פה יכולים להסביר את החוקים. נכון, אם היית יותר סימפטית בהתבטאות שלך, הייתי בכיף מסבירה לך את כל מה שצריך. אבל ממש הוצאת לי את החשק. במקום להודות שעשית משהו לא בסדר, לפחות להגיד "סליחה, לא ידעתי", את מתנפלת. יחסית לבן אדם שמגיע למקום חדש ורוצה שיקבלו אותו, את ממש חצופה. אנשים פה שלחו אליך תגובות בהפרש קטן מאוד של זמן. אם הייתי רואה שמישהו היה מעיר לך, לא הייתי מגיבה, אבל בזמן שכתבתי את התגובה שלי אליך, עוד כמה אנשים הגיבו, ובגלל זה נוצרה קצת הצפה. אז ההערה של "חבורה מטומטמת" ממש לא במקום. ועניין הגניבה האומנותית הוא דבר שמקבל מאיתנו תשומת לב מאוד קפדנית. כל אחת פה עובדת על ציורים שלה שעות על גבי שעות ומשקיעה, ואני בטוחה שאת גם לא היית רוצה שמישהו יגנוב לך את הדוליז. עצוב מאוד שאת לא רואה בזה ביג דיל. אנחנו ממש לא מזלזלים פה בזכויות היוצרים.