היי בנות!! מה נשמע?!

היי בנות!! מה נשמע?!

חדשה כאן.. אלינור ~ בת 17 ~ תל אביב חולת דוליז... אז איך הדולי הראשונה שלי?? המשך יום נעים ומקווה שתקבלו אותי בברכה... ביי ביי (מואה)

ga0

New member
שכחת לציין שהשיער לא שלך

או שחשבת שבאמת אף אחד לא ישים לב? לפחות היית משקיעה ולוקחת אותו ממקום אחר... קרדיט ל Dandoka אגב

אוי נו איזה הסחפות!!!

"חשבת שאף אחד לא ישים לב" מה נסגר איתך?!?!?!?!?!?! מי ישמע מה כבר עשיתי?!?! רצחתי?? גנבתי??? התכוונתי שתראו ת'לבוש!!!! אמנם לא ציינתי!! אבל נסחפת קצת!!!!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזהו פורום עם חוקים.

וכמו שאנחנו מכבדות את החוקים האלה. אנחנו מצפות ממך גם לכבד אותם ולא לזלז בהם. דנה השקיעה בשיער שהיא ציירה בכשרון, עובדה- את לא יכולה לצייר שיער כל כך יפה, נכון? ולכן, אם את כבר לוקחת אותו ומפרסמת אותו על דולי שלך [מה שגם אסור, אם את לא שואלת אותה..] לפחות תתני לה קרדיט ותרשמי שהיא ציירה את השיער. ואת הבייס גם ציירה מישהי [אני לא יודעת מי, מצטערת] ועבדה עליו הרבה, כמו שרואים. ולכן אנחנו נוהגות לתת לה קרדיט. אם את רוצה להשתתףולהצטרף לפורום שלך, את צריכה לכבד אותנו, את היצירות שלנו ואת החוקים. תודה :]

חמודונת שלי אני ח-ד-ש-ה פה!!

ח --- ד --- ש---- ה!!!! יודעת מזה חדשה?? אז יופי!! במקום לבוא ולתקוףף יותר נחמד עם תסבירו מה אסור ומה מותר!! אני מצטערת שלא ניחשתי שזה שייך לה וזה שייך לו!!! אני לא טובה כל כך בניחושים!! לא מספיק טובה כמוך!!!! ואני גם מצטערת שאני חדשה..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאת ח=ד=ש=ה=?!

ח---ד---ש----ה---? איזה קטע מצחיק. לא תקפתי אותך. ניסיתי להסביר לך שאת לא יכולה פשוט לקחת שיער שמישהי אחרת ציירה ולהציג אותו כשלך. זו יצירה שלה, ויש לה זכויות עלייה. על זכויות יוצרים שמעת? תסתכלי, לא התכוונו להתנפל עלייך, אולי קצת הגזמנו. פשוט, לקחת משהו שמיהי אחרת ציירה, בלי לשאול אותה ובלי לתת אפילו קרדיט, או אפילו להגיד שזה לא שלך- זו גניבה. וכן. גניבה. אפילו אם זה "רק אינטרנט" וכל זה ר"רק וירטואלי". אז זו גניבה וירטואלית. אוקיי? ובנות פה מאוד לא אוהבות שגונבים מהן את היצירות שלהן. ברוכה הבאה לפה. מותר לטעות. מותר לשאול מה החוקים ולפעול לפיהם. בהצלחה.

../images/Emo97.gifמותק, זה בדיוק מה שעשית =/

גם אם לא היינו מכירות את הדולי של דנדוקה, את חושבת שלא היינו שמות לב לפער הענקי ברמה בין השיער לבגדים? שהשיער כ"כ מקצועי וראליסטי והבגדים כ"כ לא?

אוווייי נו איזה מכוערת!!!!!

מה את באמת חושבת שבאתי בשושו וציפיתי שכולם יחשבו שאני הכנתי את כל הדולי?!?!?!?!??!?!?!1 יצאת סתומה משו אש.... וגם לך אני אגיד כי כנראה גם את לא מבינה מזה חדשה בפורום!!!! אז חמודה אני חדשה!! ומה לעשות אני לא כל כך כל כך כשרונית ומוצלחת ועושה דוליז יפות כמו שאת עושה!!! כנראה שאת הכי מוצלחת!!!! ומה לעשות שזה הדולי הראשון שליי!! אחחחח משעמם לאנשים בחיים!! ישר לבוא ולתקוף ולהביע דעה...

Karin917

New member
כן../images/Emo12.gif

בטח שמצפים ממך שתכיני את כל הדולי! אחרת זה נחשב לגניבה

../images/Emo97.gifXDDDDDDD

כשכמה בנות כאן יורדות עלייך בטירוף אז אני "יוצאת סתומה משו אש"? את מצחיקה אותי XDDDDDDDD

LittleDiddle

New member
ברוכה הבאה!

לא נורא כל כך בשביל ראשונה. יש מדריכים בטאגליינס ומאמרים בפורום ותוכלי להשתפר השיער והבייס לא הכנת אז להבא תני קרדיט :]

LittleDiddle

New member
אתם די מעליבים :\

היא חדשה בתחום, תירגעו, לפחות את הבגדים היא הכינה וגם אמרו לה את זה כבר אז למה אתם טוחנים?

TheWingedPig

New member
לא מעליבים בכלל

היא לא ילדה קטנה, שבתמימותה טעתה קצת. אני חושבת שאם את למשל היית עושה את אותו הדבר, בטוח היית מגיעה למסקנה שלא בסדר לקחת חלקי דולי מיוצרים אחרים. הקטע של חוסר מתן הקרדיט, זה פחות חמור, כי את העניין הזה לא כולם מכירים. וזו לא טחינה, כל אחת הגיבה בעצמה, לבד. אנחנו עוד לא קוראות מחשבות אחת של השניה, קורה שתגובות נשלחות בהפרש של כמה שניות.... :)

חמודה מה את חשה??

"היא לא ילדה קטנה" מאיפה את יודעת בת כמה אני?????? איזה יחס מסריח יש לכם פה!!! אז לא נתתי קרדיט!! בואי תדונו אותי לקצח ונגמור עניין!!!! לא עדיף שבתור אחת האחראיית בפורום תסבירי לי איפה טעיתי ומה לעשות להבא במקום לצאת אליי את וכולם כמו חבורת מטומטמות!! שיהיה לך יום טוב!! ואת מאוד מאוד מעודדת אנשים להשאר בפורום!! תמשיכי כך!!

Karin917

New member
כתבת שאת בת 17!!!!!!!!

והיא!!!! כן הסבירה לך איפה טעית!! יום טוב
!!!!!!

TheWingedPig

New member
לא חשה ולא חמודה

אולי יש לך בעיות עם הזכרון, כמו קארין אמרה, את בעצמך כתבת בת כמה את. ואני מבינה כשאנשים חדשים מגיעים לפורום ולא יודעים את החוקים. אהיה יותר ברורה, אני לא התעצבנתי עליך שלא נתת קרדיט. סבבה, לא ידעת שצריך. אין בעיה. החלקנוו. מה שלי הציק, זה שלקחת משהו שאדם אחר צייר. בלי לבקש רשות. ובגיל שלך הקול הקטן בראש אמור לומר "זה לא בסדר". וזה לא משנה שלא כתבת שאת ציירת את זה. פשוט חבל, היית צריכה לצייר על בייס מבלי שום חלקים של יוצרים אחרים (ואגב, לא באמת לא עשית את זה?). ובאופן כללי, אני לא בתוך ועדת קבלת החדשים. כל אחת/אחד פה יכולים להסביר את החוקים. נכון, אם היית יותר סימפטית בהתבטאות שלך, הייתי בכיף מסבירה לך את כל מה שצריך. אבל ממש הוצאת לי את החשק. במקום להודות שעשית משהו לא בסדר, לפחות להגיד "סליחה, לא ידעתי", את מתנפלת. יחסית לבן אדם שמגיע למקום חדש ורוצה שיקבלו אותו, את ממש חצופה. אנשים פה שלחו אליך תגובות בהפרש קטן מאוד של זמן. אם הייתי רואה שמישהו היה מעיר לך, לא הייתי מגיבה, אבל בזמן שכתבתי את התגובה שלי אליך, עוד כמה אנשים הגיבו, ובגלל זה נוצרה קצת הצפה. אז ההערה של "חבורה מטומטמת" ממש לא במקום. ועניין הגניבה האומנותית הוא דבר שמקבל מאיתנו תשומת לב מאוד קפדנית. כל אחת פה עובדת על ציורים שלה שעות על גבי שעות ומשקיעה, ואני בטוחה שאת גם לא היית רוצה שמישהו יגנוב לך את הדוליז. עצוב מאוד שאת לא רואה בזה ביג דיל. אנחנו ממש לא מזלזלים פה בזכויות היוצרים.

yaeloolik

New member
אני בהלם:/.

"ובגיל שלך הקול הקטן בראש אמור לומר "זה לא בסדר"." מה זה השטויות האלה? אני מצטערת אולי כשאני התחלתי לא הייתי בגיל שלה אבל לא היה לי שום קול בראש... אתה לא מצייר דולי בפעם הראשונה וחושב על כל ההיבטים האלה. זה פשוט לא קורה. "אני לא התעצבנתי עליך שלא נתת קרדיט. סבבה, לא ידעת שצריך. אין בעיה. החלקנוו." מי החליק בדיוק? אף אחד כאן לא החליק שום דבר. "עצוב מאוד שאת לא רואה בזה ביג דיל." היא לא רואה בזה ביג דיל כי היא לא מבינה בזה כלום. לא את ההשקעה, לא את השעות ולא כלום. אני מסכימה שהיא לא הייתה כ"כ משהו בתגובה שלה. באמת שגם אותי היא קצת עיצבנה וכל דבר אפשר להגיד בצורה יפה. אבל זה היה מגעיל מה שהלך פה. בנות מרגישות שמותר להן לדרוך על מישהי בגלל שהיא אחת ואתן קבוצה? מה חזרנו לכיתה ו'?! שמתן לב איך התאחדתן כולכן נגדה? היא לא האויב היא סה"כ עוד משתמשת של הפורום הזה. מישהי פה בכלל טרחה להסביר לה יפה את החוקים? ואז מה? אתן מצפות שהיא תגיד: "כן אתן צודקות:]"?? באיזה סרט אתן חיות? אני אחד האנשים היותר רגועים שאני מכירה והייתי מתעצבנת בדיוק כמוה. כי זה לא שבאתן ואמרתן שזה לא בסדר. על השנייה הראשונה תקפתן. והיא החזירה בדיוק באותה צורה. הפעם הגזמתן. כולכן:/.

למעלה