היי בנות (ומוטי....).

PurpleSlippers

New member
היי בנות (ומוטי....).

אוי זה ממש מוזר, כלומר שנים לא כותבים ובכלל דיברתי בפעם האחרונה עם אחת מכן לפני איזה חודש ואני מרגישה ממש ממש מוזר. אבל זה לא העניין. אולי -תכעסו- אולי -תצרחו- אבל אני מקווה... שתגידו שלום! *תזכורת קטנה: "שלום אני רותי! זוכרים?"* אוקיי אני מניחה שלפי מה שראיתי ולא ראיתי הרבה יש פה כמה "וותיקים" אבל מאוד. כי אם אני ממזמן אז הם בכלל... וואי איך עף הזמן? כאילו רק לפני יומיים הייתי בת 14...- אוי נזכרתי זה באמת קרה לפני יומיים! יאיי! תעזבו אני סתם שופכת ושופכת את לבי. עכשיו שתדעו שלא שכחתי אתכם! בכלל לא! פשוט כנראה עבר לי הדחף לעשות, עבר לי הדחף לראות ופשוט הרגשתי מיותרת ומשועממת בפורום אבל שתדעו שמדי פעם בפעם צפיתי בכם וראיתי שכולכם התקדמתם מאוד מאוד! עכשיו כולם ביחד להגיד: "שלום!"

motib4

New member
רותתתתתי! ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

רק לפני כמה ימים חשבתי עלייך! שלום!!!

PurpleSlippers

New member
מוטי!

למה חשבת עליי, חומד? שמחה שלפחות חשבת זה היה כרוך גם בגעגועים?

The Girl Who

New member
../images/Emo42.gifרותייייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

מללללללא זמן לא דיברתי איתך!!!!!!!!!
אני ממש שמחה שאת פהההההה!!!!!!!!!
אהההה...וזו טל אם את לא מזהה......

PurpleSlippers

New member
אני כן מזהה!

ידעתי ישר! חשבתי: "וואי זאת טלללל!" אני צריכה להוריד אייסייקו מחדש ולדבר עם כולכן אול אוור אגיין! לאב יו! מיס יו! בלה יו! קיס יו! האג יו! יש לי פיג´אמה עם פה הדב עם פה הדב עם פה הדב יש לי פיג´אמה עם פה הדב והיא חמודה.

Agent U

New member
רותעע!!

ברוכה השווה
בדיוק גם אני שבתי חלקית לפורום.... ואכן תהיתי לאן נעלמת... אבל אז הגעתי למסקנה שזו שאלה מטופשת למדי... התגעגעתי נורא נורא!
אהה! ויש גם חדשות!
היום הברזתי משיעור מוססיקה! (מבליטים את המבטא הרוסי הכבד של הגברת אילנה ב-סססס) וגם... וגם... זהו. אזז... אני הולכת לעשות שיעורים ואז לרקוד ואז להיפגש עם מישו. באאי.

PurpleSlippers

New member
עם מישהו?! ככה!

בוגדת בי?! חוצפה. התגעגעתי אלייך גם! וואי איך התגעגעתי לכולן! לאב יו! אם הברזת ונהנית מכך זה העיקר. עדיין יש לי פיג´אמה של פה הדב פיג´אמה של פה הדב פיג´אמה של פה הדב עדיין יש לי פיג´אמה של פה הדב והיא מתוקה.

Agent U

New member
ההודעות שלך מחזירות אותי לחופש..

הגדול... וזה רק מזכיר לי כמה התגעגעתי. עכשיו לקטע קטנוני: מה זו החוצפאה הזו?! איזה קבלת פנים לרותע ואיזה.. עלוב הדבר הזה ששתי בנות כתבו לי כששבתי לפני מספר ימים!

PurpleSlippers

New member
לא נורא!

זה חוצפאה וזה חוצפאה אבל העיקר שגם את התגעגעת! ועכשיו גם לאחותי יש פיג´אמה עם פה הדב פיג´אמה עם פה הדב פיג´אמה עם פה הדב ועכשיו גם לאחותי יש פיג´אמה עם פה הדב והיא כמובן לא מדליקה כמו שלי.

TRaffiC LiGhT

New member
רותעעעעעעע!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo117.gif

טוב לראות אותך כאן.

PurpleSlippers

New member
אוקיי... תודה!

אני מסתכלת על הכותרת- בטח הודעה מלהיבה ומשפט אחד צינן אותי קצת, אבל לא נורא! כי עדיין התגעגעתי אלייך! ווי איים אה האפי גירל אין אה האפי גירל. וכן עדיין יש לי פיג´אמה עם פה הדב פיג´אמה עם פה הדב פיג´אמה עם פה הדב כן יש לי עדיין פיג´אמה עם פה הדב והיא מדליקה.

TRaffiC LiGhT

New member
סורי!../images/Emo24.gif../images/Emo117.gif

לא היה לי כל כך זמן והכל... זה היה תוך כדי שיעורי בית.^_^ את חוזרת לפורום?

Shusho

New member
רותי? רותע?

זאת רק אני או ש.. זאת את? מזל"ט על היומולדת, חבל מאוד שאת לא מתחברת יותר ואין עם מי לדבר. הממ..

PurpleSlippers

New member
כן זאת אני!

אני בכבודה ובעצמה עם כל גלימתה. מסנג´ר- נמחק. אייסייקו- נמחק. דרך דיבור? תהיה כשיהיה לי זמן להוריד, להתקין, להיזכר בסיסמה ולקוות שאמצא אתכן ברשימה. זה לוקח זמן. אבל עדיין התגעגעתי שמישהו יהיה בצ´אט אני אהיה פה רק איזה 10 דקות אבל עדיין! בלה. וביי דה ווי הפיג´אמה של פה הדב שלי- מזה סקסית.

Shusho

New member
רותי (בפעם האחרונה שקראתי לך רותע

חטפתי ממך..). מה נשמע? (יופי מיכל, תהפכי את הפורום לצ´אט!) מזמן לא דיברנו. הפיג´מה שלי לא סקסית. המכנסיים נהיו קצרים (אני גבהתי). אהה, ימי יום כיפור שעברו להם.. הממ.
ואני רוצה לשמוע עוד התפתתחויות המשימה. בלע. תמצאי כבר את המסנג´ר שלך.

PurpleSlippers

New member
וואי!

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה (משפט -כ-ה- טחון!) המנהלת דיברה אליי? אל משתמשת הפורום הפשוטה והקטנה? אוי הדמעות פשוט זולגות לי ללא מעצור! מה נשמע מותק?! ואצלי הכל טוב, חוץ מזה שזקנתי בשנה- אבל זה דבר טוב כי עדיין כל הילדים בכיתה הם זקנים בלים ואני צעירה וחיננית...!

למעלה