היי, בוקר אור

היי, בוקר אור

אני לא כותבת את זה בד"כ, אבל כנראה ירדה לי אבן רצינית מהלב, אז אני במצב רוח של שלשול מילים. שיהיה לכם ולכן בוקר טוב ויום נהדר, שתכינו אוכל טעים [ותזמינו אותי לאכול אותו, רק תרוויחו כי אני לא מסוגלת לאכול כבר שלושה ימים וזה עדיין נמשך].
שתקנו בגדים יפים [כמו המכנסיים הורודים שקניתי אתמול
]
וסנדלים חדשים [כמו אלה שראיתי אתמול, מדהימים ביופיים ועולים ארבע מאות ש"ח
] תצבעו שער
תעשו שעווה [אל תתעצלו לעשות בכל פינה, מי יודע מה ילד יום]
=
וכנסו אל השבת מפוייסים עם עצמכם מעט יותר.
==>
==>
==>
==>
==>
==>

אלמרה

New member
גם אני לא נוהג מנהג בוקר/ערב טוב...

אבל הבוקר אחרוג ממנהגי וזה בגללך מפוזרת. תגידי איך אני אמור לקיים את הוראותיך, איך? להכין אוכל טעים? הכינותי אתמול! לקנות מכנסיים וורודים? שאני? אנננננייייייי אלך בוורוד? (למה לא בעצם?) על סנדלים שעולים למעלה מ135 שקלים ורק פעם בשנתיים שלוש אני לא מוכן לדבר בכלל... לצבוע מה??? שיער???? מי יראה ומי תבחין בכלל? עד כאן! לעשות שעווה? פיכס... אני מקפיד לנקות את האוזניים כל יום ולא צובר את השעווה. וכאן הוראה הכי הכי!!! "כנסו אל השבת..." לכנס? מלשון כינוס? סליחההה? אני כשאני נכנס, אני נכנס!!! ולא מתכנס ככנס רועה עדרו... הווה אומרת היכנסו ואין לי מושג מי או מתי אפסיק עם ההערה הזו על שגיאה שפשתה בשדות האינטרנטה כמו אש בשדות עשבים שוטים... ההעדפה שלי היא שהשבת תיכנס אלי ולא אני אליה, ואין שבת נכנסת לביתי אלא ביחד עם תוכנית הרדיו ברשת ב' בה מושמעים קטעי מוסיקה קלאסית קלה משעה שש עד שמונה. פעם עוד קדמה לה תוכניתו המצויינת של ירון אנוש שבלעדיו שבת לא היתה שבת וצר לי על כי הוא כבר לא משדר אותה. שבת שלום ומבורך (והתמונה לא מתחברת משום מה -אצרף מאוחר יותר)

טאKילה

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif

עד שאני לא שותב נס קפה אני לא מפייסת ת'עצמי
חוצמיזה תנו לי לתעורר לאט לאט
שיהיה לכם סוף שבוע מדהים
מפוזרת בוקר טוב מותק

בוקר טוב../images/Emo105.gif בוקר טוב כלכולם

אופו קנית ת'מכנסיים הורודים?? עכשיו תקני גם קפקפיים ירוקות אופו יש ת'סנדליים המדהימחם האלו של הארבע מאות שקל? למה לא קנית, על האפשרות שיש או אין, על האפשרויות לעצמנו למרות הכל יש לי דעה , לא עכשיו. והשעווה בכל פינה , מה ילד יום?... ובכלל ספרי קצת יותר מה עשית אתמול ומה "ילד" לך יום אתמול, נו ספרי לי מה היה לך אתמול בלי סודות אני מרגישה שהיה לך משהו טוב אני מרגישה מכאן שהיה לך יום מקסים ונפלא , ככה בין השורות,אני מרגישה ואם זה כך אני שמחה לך בוקר טוב יום של שמחה ובעיקר אהבה ליאור

ליאורי ליאורי, מה שקרה לי אתמול

זה שתמכו בי, ואני חששתי שאני לגמרי לבד. חשבתי שאזרק לכלבים, ובמקום זה, גיליתי שאני לא לבד, שאני מוערכת ושאני אמנם עדיין שמנה מכוערת אחת, אבל עם קולגות ישרים, שחשבתי שאין יותר. ואת ממש ממש "סודקת", זה היה משהו טוב, וזה פתח בי איזה פתח ששכחתי שקיים.

הAני

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

בוקר לימודים
ואחר כך השמים פתוחים, אולי אלך לחוף הים
אולי אשב עם חברים
אולי פשוט אבלה זמן עם הילדים
אני נכנסת אל השבת בהשלמה ורוגע. תזכרו מה באמת חשוב ואיפה צריך להשקיע. שבת שלום

בלו אייZ

New member
../images/Emo6.gif בוקר טוב לפורום ../images/Emo24.gif

הצלחת להצחיק אותי מפוזרת...את משו-משו...שעווה....נעליים...מכנסיים ורודות
כיין כיין כמו שאומרים.....

שמים1

New member
מפוזרת מכפר אזר ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

אני כל כך שמחה שירדה לך אבן רצינית מהלב ושאת תקבלי את פני השבת במכנסיים ורודים , אני חושבת שאפילו השבת תחייך לה כאשר תופיעי עם מכנס ורוד ושיער קצר ג'ינגו'ן , ואי אילו נמשים שובבים שייחייכו בנועם למלאכים הנלווים. שעווה אני לא עושב ברגליים , מפני ששערות רגליי בלונדיניות ומלבד גילוח קליל לא רואים כלום
ואני אשתדל להיכנס מפייסת ומפוייסת ולקבל פני שבת המלכה בעונג של ממש. שבת שלום ובוקר טוב עולם

בוקר טוב ../images/Emo222.gif../images/Emo20.gif

איזה בוקר מחוייך יש לנו... מכנסיים ורודים אמרת? תתחדשי מפוזרת אני אוטוטו הולכת לקנות סנדלים לילדים, לחדש את המלאי יום נפלא לכולם

למעלה