לֵייזֶר פֶּלֶס
New member
היי, אתם עוד פה?
כנראה שכן... לא הייתי כאן כמה ימים ו(כרגיל)יש לי על מה להגיב. על מנת שלא להקפיץ את כל הפורום, אני מרכז את התגובות שלי לכאן.
יידישיסט, שבוע טוב גם לך. מצאת אלוהים בקיבוץ? הוא התחיל לשיר לך לכבוד שלושת השבועות?
לוו, הכותל הוא אתר תיירותי. בדרך כלל, כשאני מטייל בעיר העתיקה/מזרח ירושלים, אני קופץ גם לכותל. מעניין אותי להסתכל על הערב-רב של האנשים המגיעים לשם. אם יש לי סנטימנטים למקום? לא ממש... אני רק חושב על כמויות הדם שנשפכו שם.
במבי, מה רע בחסידות חב"ד? חוצמזה שתמיד ניתן יהיה לקרוא לו: הרעבע משניידר.
מיכל, דברי איתי. לא ענית אתמול לטלפון... חוצמזה, בהצלחה...
אחר, יא מלך: בהצלחה
בדירה, במבחנים, בהכל...
יאיר20, הגיע הזמן באמת...ברוך שובך הביתה
אבי דדון, הרבה מהחב"דניקים מכירים אותי. בפעם הבאה כשתפגוש אחד כזה, תאמר לו שאתה חבר של לייזר פלס מכפר חב"ד. אני בטוח שהוא לא ישמח לשמוע ד"ש כזה...
דידית, בוודאי שאת אשמה. אם ח"ו יאנסו אותך, הרי שמייד צריך לשחרר את האנס ולהעניש אותך כיוון שברור לכולם שאת האשמה האמיתית. איך העזת לגרום לו לאנוס אותך? ובכלל, מה את עושה ברחוב/בעבודה? לא לימדו אותך שמקומה של האישה הוא בבית? "כל כבודה בת מלך פנימה". (ציניות. למי שעד עכשיו לא הבין את זה...)
ולפינתנו - ברוכים הבאים. חדשים וחדשות, לעמוד במסדר, ליישר ת´צווארון. היכונו לקבלת המוצץ...
לשומרת נפשה.
לאוי געוואלד.
לעייייייף.
לירבעם בן נבט.
ליושב קרנות על הדרך.
לyitz. תיהנו, תשתוללו, תכתבו ותעמיקו. עלו והצליחו במעלות התורה והחסידות
שלכם בכל עת (מה כ´פת לי לכתוב את זה?), לייזר
כנראה שכן... לא הייתי כאן כמה ימים ו(כרגיל)יש לי על מה להגיב. על מנת שלא להקפיץ את כל הפורום, אני מרכז את התגובות שלי לכאן.