היי, אתם עוד פה?

היי, אתם עוד פה?

כנראה שכן... לא הייתי כאן כמה ימים ו(כרגיל)יש לי על מה להגיב. על מנת שלא להקפיץ את כל הפורום, אני מרכז את התגובות שלי לכאן.
יידישיסט, שבוע טוב גם לך. מצאת אלוהים בקיבוץ? הוא התחיל לשיר לך לכבוד שלושת השבועות?
לוו, הכותל הוא אתר תיירותי. בדרך כלל, כשאני מטייל בעיר העתיקה/מזרח ירושלים, אני קופץ גם לכותל. מעניין אותי להסתכל על הערב-רב של האנשים המגיעים לשם. אם יש לי סנטימנטים למקום? לא ממש... אני רק חושב על כמויות הדם שנשפכו שם.
במבי, מה רע בחסידות חב"ד? חוצמזה שתמיד ניתן יהיה לקרוא לו: הרעבע משניידר.
מיכל, דברי איתי. לא ענית אתמול לטלפון... חוצמזה, בהצלחה...
אחר, יא מלך: בהצלחה
בדירה, במבחנים, בהכל...
יאיר20, הגיע הזמן באמת...ברוך שובך הביתה
אבי דדון, הרבה מהחב"דניקים מכירים אותי. בפעם הבאה כשתפגוש אחד כזה, תאמר לו שאתה חבר של לייזר פלס מכפר חב"ד. אני בטוח שהוא לא ישמח לשמוע ד"ש כזה...
דידית, בוודאי שאת אשמה. אם ח"ו יאנסו אותך, הרי שמייד צריך לשחרר את האנס ולהעניש אותך כיוון שברור לכולם שאת האשמה האמיתית. איך העזת לגרום לו לאנוס אותך? ובכלל, מה את עושה ברחוב/בעבודה? לא לימדו אותך שמקומה של האישה הוא בבית? "כל כבודה בת מלך פנימה". (ציניות. למי שעד עכשיו לא הבין את זה...)
ולפינתנו - ברוכים הבאים. חדשים וחדשות, לעמוד במסדר, ליישר ת´צווארון. היכונו לקבלת המוצץ...
לשומרת נפשה.
לאוי געוואלד.
לעייייייף.
לירבעם בן נבט.
ליושב קרנות על הדרך.
לyitz. תיהנו, תשתוללו, תכתבו ותעמיקו. עלו והצליחו במעלות התורה והחסידות
שלכם בכל עת (מה כ´פת לי לכתוב את זה?), לייזר

ולפרוייקט השירים, אני מוסיף שניים..

משהו אמיתי / עברי לידר ---------------------------- אמא של איתי לא רוצה להסתבך היא לא רוצה להתלכלך אז היא עוזבת ואמא של מיכל לא רוצה להתבלבל וזה קשה לה לקבל אז היא שותקת ואמא של רונן לא מפסיקה להתלונן וכשקשה לה לדבר אז היא צוחקת ורק אבא של עדי הוא מן אחד כזה גיבור שנותן לה להרגיש שזה בסדר אבל בלילה, איפה הילדה שלי הלכה ועם מי היא מסתובבת תסלחי לו ותזכרי שאת תינוקת שהולכת לבד בערפל ואמא של איתי הביאה איש שיתקן לא הגיוני שאלוהים חשב אחרת ואף אחד כבר לא יעיז לחשוב שלא כשאישה במלחמה תגיד שכן אמא של רונן גמרה להתלונן ומחפשת להבין איפה טעינו ורק אבא של עדי הוא מן אחד כזה שיכור שאומר שהוא אוהב אותה אפילו ואז בלילה, איפה הילדה שלי הלכה ועם מי היא מסתובבת ותסלחי לו, תזכרי שאת תינוקת שהולכת לבד בערפל אל תכעס על אמא בן אדם היא רק אותך אוהבת מבין כולם היא לא צריכה להיות באבל על ילד שקצת נמאס לו מהעולם היא לא צריכה לקשור בחבל עושים שלום בארוחת שישי היא לא צריכה להיות בסדר רק להבין שיש כאן משהו אמיתי
אני ניצחתי / דנה אינטרנשיונל. מילים: דניאל דותן ------------------ הטוב והרע נראים די דומה אחרי כל הדברים שעברתי מכל האהבות וכל הזכרונות מאיך שהתחלתי עד איך שגמרתי אני לא יודעת מה חושבים אחרים על הדרך שבה הלכתי לא חשוב מה אומרים אני ניצחתי הצלחתי נכשלתי נפלתי וקמתי הצדק והפשע נראים די דומה אחרי כל הדברים שעשיתי ביום ובלילה אותם כוכבים מעל החומות שבניתי אני לא יודעת מה חושבים אחרים על הדרך שבה הלכתי לא חשוב מה אומרים אני ניצחתי הצלחתי נכשלתי נפלתי וקמתי הייתי הכי רעה בעולם עשיתי את המסע המושלם רציתי הכל נגעתי בכל אני ניצחתי הצלחתי נכשלתי נפלתי וקמתי

2 שאלות אחרונות בשרשור הפרטי שלי...

1) מה אתם עושים בתשעה באב? 2) למישהו יש מושג מה קורה השנה בתל אביב עם "בתי העינוג (=פאבים, מועדונים וכו´)"?

אהבתי את הגירבה החרדית ../images/Emo8.gif

ואלי חצוף קטן שכחת להזכיר אותי בחדשים.

../images/Emo46.gif לייזר../images/Emo70.gif אם לא אכפת לך...

רגע, אם קראת לי אלי זה אומר שאת מכירה אותי כבר? נו טוף, קחי
.

מוציאים אותנו לחופש בעבודה

ולא נראה לי שאני אתאבל על זה, פרט לכך שאין לי מספיק עודף של ימי חופש (עושים לנו את הקונץ הזה בעוד הזדמנויות חגיגיות). אני אסתובב בחנויות או אפגוש מכרים או סוף סוף אגע בכל מיני דברים מודחקים בבית. וחורבן בית המקדש? צר לי, על זה אני באמת לא אתאבל. אולי על המקדש האישי שבתוך הלב שלנו שעדיין לא מספיק מפותח, אני אתאבל קצת. אבל את זה אני עושה גם בלי קשר לתשעה באב.

א שמייכל, חברה, א שמייחל

פלוני הלך בדרך, ומידי פעם השתחרר לו "נוד" רעשני. הפלוני, נאנח כל פעם: "אוי אַ חוּרבן" פתאום הוא ראה שיש מישהוא מאחוריו, נבוך קמעה הוא שאל אותו: "ממתי אתה כבר הולך מאחורי?" "אה, מאז החורבן הראשון..."

ומה מברכים על זריקה?

לפני שנים שאל אותי בחור ישיבה חולה סכרת ל"ע: מה עליו לברך כשהוא מזריק לעצמו אינסולין? הצעתי לו לצאת ידי חובה ע"י שיוסיף לברכות השחר "ברוך שלא עשני בריא"... (את החידוש הזה שמעתי בזמנו מפרופסור ארנס והמביא דבר בשם אומרו וגו´)

בצחוק וברצינות

אכילה נחשבת לפעולה המתבצעת באמצעות הפה. זאת הסיבה לכך שלא אומרים "שהכל" על אינפוזיה ולא מברכים על חומרים מזריקה. לכן גם הזרקת חמץ בפסח אינה נחשבת לאכילת חמץ (אולי בל יראה/בל ימצא). נשאלת השאלה: מה עם מי שמסניף פירורי לחם בפסח? ועל זה נאמר קלוץ קאשס

נו, באמת! זוכר את סרטו של וודי אלן

"DECONSTRUCTING HARRY" ? דמי מור היא אשתו לשעבר החוזרת בתשובה של וודי אלן. בסרט היא מברכת כך ממש, בשם ומלכות: Boruch assa adaunoy elauheynoo melech haolam boreh pri ha-blow job אשריה שזכתה לחדש...

למעלה