היי אתם! (אתן+אתה אחד?)

made in china

New member
היי אתם! (אתן+אתה אחד?)

אני מצטערת שאני פותחת שירשור חדש, אבל הורדתי פיינטשופ ואני צריכה עזרה! ואולי יש פה עוד כאלה שקצת מסתבכות עם התוכנה הזאת...אז פפפליז תעזרו לי!! השאלה: איך אני עושה את הקו דק או עבה יותר? ועוד אחת: איך אני משנה צבעים?.. צריך למצוא פלטה בשביל זה? ושוב, מצטערת על ההודעה החדשה, והמון המון תודה למי שתעזור!

BIG wannabe

New member
אממ אוקיי..

אני אנסה לעזור לך בזה אבל זה יהיה נורא קשה כי אני גרועה בהסברים, וגם אני רק לא מזמן הורדתי פיינטשופ. אממ בואי נראה.. רגע אני בודקת איך להסביר לך את זה.. את הקו את עושה עם המברשת הזאתי, וכאילו יש לך בצד כזה חלון קטן יותר (tool options), ושם יש לך אפשרות של סייז (size
), עם שני חצים, ואת לוחצת על החץ של הלמעלה כדי שיהיה יותר עבה ועל החץ של הלמטה שיהיה יותר דק, ואני מרגישה ממש דפוקה שאני מסבירה את ככה
ובקשר לצבעים- יש לך בצד ימין אם אני לא טועה, פשוט מן משו כזה עם מלא מלא צבעים, אז או שאת לוחצת שם, או ש-באותו צד ימין, יש גם שני ריבועים כאלה תחת המילה styles, הראשון הוא של הצבע שאת משתמשת בו, והשני הוא של הצבע שיוצא אם לוחצת קליק ימני. עכשיו, בשביל לשנות את הצבע שם את לוחצת על הריבוע הזה, וזה פותח לך חלון כזה ושם את בוחרת צבע. אווו אני גרועעעהההההה בהסברים. כואבת לי היד. שתיהן.

made in china

New member
../images/Emo24.gifתודה!

אני ממש עכשיו בודקת את זה... אולי יש איזה אתר שעזר לדברים האלה? כי אני מממממש מסתבכת עם התוכנה הזאת!

BIG wannabe

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

אממ אתר לא נראה לי שיש אבל יש טיוטוריאלים (ככה?) של דברים מסויימים בפיינטשופ (למשל באתר של ענת, שאין לי מושג איך עושים קישור אז אני פשוט אכתוב לך את הכתובת- how2do.kef.li נראה לי
) וזה לא מסובך כמו שנראה לך, אם אני הבנתי את התוכנה הזאת, כל אחד יכול

made in china

New member
ייייייפי הייי!

שוב תודה, הצלחתי לגלות איפה הצבעים וכל זה... אבל לא כל כך הבנתי בקשר לקווים ולעובי שלהם..
את יכולה אולי לנסות להסביר שוב?.. מצטערת שאני כזאת נודניקית..!

BIG wannabe

New member
מה לא עושים בשביל... איך קוראים לך?

אממ נראה לי שלכלי עצמו קוראים paint-brush, אבל נראה לי שאת גם יכולה לצבוע עם הairbrush. האיירבראש נמצא ממש מעל לכלי המילוי.

made in china

New member
חחחחח.. אני אלה, ואת?

בקשר לעובי של הקו...*תפסיקי לנדנד!* את יכולה להסביר לי שוב? איך אני הופכת את הקו לדק יותר או עבה יותר?

Mooa-Numi

New member
לכי לאחד מסרגלי הכלים

מה שבא לך, תלחצי קליק ימני וזה יראה לך רשימה של סרגלי כלים אפשריים סמני את הTools ושם תוכלי לקבוע את מרכיביו של הכלי איתו את משתמשת.

למעלה