היי..אשמח לתגובות

נ ט ע 9 1

New member
אההה...

ואל תיקראי את הכתוביות האלה ותהנהני בראש:.."טוב,טוב..זאת הגזימה זאת...נסחפה.. כבר הפכה אותי לבת זוג שלו.." כי את מעוניינת בו, את רוצה אותו, את מראה סימנים מובהקים בדרך להתאהבות, והדרך הזו לא ממש ארוכה ממעשים, אז תורידי ת'מחשבות האלה מהראש וכמה שיותר מהר(אני חוזרת..את בחורה רווקה, בת 19, שמעוניינת בגבר דתי נשוי, פלוס ילד..כמה טוב כבר יכול לצאת מהסיפור הזה?..!! ) זה לא רק נשמע כמו סרט רע, זה באמת סרט רע... יש עוד הרבה דגים בים.. הרבה מהם באושים ורקובים, אבל שזה לא ייאש אותך, אני מבטיחה לך שיש כמה דגי סולומון איכותיים, פנויים לקשר רגשי ופיזי,בגילך, לא נשואים, לא תפוסים, לא עם ילדים, באמת שיש..!

לידייי

New member
נטע מתוקה

תודה על ההתיחסות הככ מדהימה,באמת משמח שלאנשים אכפת! תיראי,את צודקת אני מסכימה איתך,אבל זה קשה זה באמת קשה.אני ככ מאחלת לעצמי באמת לא להיכנס לזה,אני ככ רוצה כבר לאהוב ושיאהבו אותי בחזרה,ככ רוצה..

נ ט ע 9 1

New member
אמממ..

בטח..!!! בשמחה מתוקה..!!! קשה.. קשה.. ושוב קשה.. אבל חובה.. למחוק את זה מהזיכרון.. והנה כמה טיפים לעשות זאת, אני יודעת שהוא לא פגע בך או משהו, אבל הטיפים האלה עובדים מצויין על אקסים לשעבר, כשרוצים לשכוח מהם.. תחשבי שהוא בנאדם רע(אני יודעת שזה לא נשמע משהו..) דמייני שהוא מחטט באף, שהוא מפליץ וכל מיני דברים מגוחכים, ככה זה יגרום לך לראות אותו שהוא לא מושלם כמו שרק נדמה לך, (אבל באמת, אל תעשי את זה לעצמך, להכנס לקשר כזה.. וזה הדבר הכי חשוב מכל המאמר המוזר הזה) שהוא אפילו מאוד לא מושלם.. יאללה, תחפשי סיבות לרדת מהאהבה הגדולה שרכשת אליו, אהה.. וגם תצאי הרבה עם חברות מהשירות, למקומות בילוי, תכירי מישהו אחר, רווק, פנוי ריגשית ופיזית, ושיתן לך את הכ-ל ולא רק חצי ממנו..

תגובה

כל זמן שהוא נשוי, אסור לך ליצור אתו קשר זוגי. מותר לך להתידד אתו. אם את רוצה, נסי להתידד אתו בכך שתפני אליו ותשוחחי אתו בענין בחייו הרגשיים. אם את באמת אוהבת או מחבבת אותו ולא רק מתלהבת ממנו, גם קשר כזה יתרום לך נפשית. אם את רק מתלהבת ממנו ולא ממש מחבבת אותו, זה לא רגש חשוב ותוכלי להתעלם ממנו אם תעסקי יותר בעצמך ובדברים שאת אוהבת.

למעלה