היי..אשמח לתגובות

לידייי

New member
היי..אשמח לתגובות

אז ככה אני בת 19 ואני מרגישה שנדלקתי חזק על איש התחזוקה במוסד בו אני עובדת הבעיה היא שהוא נשוי עם ילדים,דתי.ואני עושה שם שירות לאומי.אני שמה לב שהוא מסתכל וגם אני.לפני כחודש הוא אמר לי שאם היה לו בן בגילי הוא היה משדך לו אותי.מה אני עושה?

נ ט ע 9 1

New member
בחור נשוי...

שטח מגודר.. אני בטוחה שלא היית רוצה להיות נשואה, וכשיהיה לך משבר עם בעלך(או אפילו בלי שום משבר) לא תבוא איזה בת שירות לאומי לקחת אותו... ומלבד המוסר, איפה הדת נכנסת בתמונה הזו..

Miss Thang

New member
איזו גישה משעשעת. לבעל יש משבר

ומישהי רעה באה "ולוקחת אותו". הוא הרי גבר, אין לו שכל משלו, הוא לא שולט בעצמו. אני מאוד מקווה שאם היא תהיה נשואה, היא לעולם לא תחשוב כך על בעלה (שמישהי רעה עשויה פשוט לחטוף אותו בעת משבר!).

נ ט ע 9 1

New member
אין לו שכל?.. את זה את אמרת..

לא הפריע לי שהוא נשוי, בכלל לא.. לא הפריע לי שיש לו ילדים, גם זה בכלל לא.. אה.. וגם לא הפריע שהוא גדול ממנה בכמה שנים טובות..(אוייי נו באמת..! ) רק העובדה שהיא באה 'לקחת אותו לבעלה', א-זה ביטוי..(אוייי יש כאלה שפשוט לא קוראים בין השורות..בפעם הבאה אצרף תרגום) אולי זה החיסרון של לכתוב במקום לומר בע"פ ב- אכן (לידע כללי..) זוג בעת משבר(אולי היה לך אחד כזה פעם) מועד ליותר נפילות מכשהוא לא במשבר. ולקחתי את זה כשיקול 1 מיני רבים (לכן גם רשמתי גם 'או אפילו בלי שום משבר') ולא כעובדה.. אהה... ואני בכלל לא חושבת שזה 'גישה משעשעת', זה אפילו רציני למדיי... לא יודעת מה איתך.. אותי זה בכלל לא ישעשע אם בת שירות תנסה להתחיל עם בעלי, ותתייעץ על כך בפורום איך לכבוש אותו.. לא הפכתי את הזוג לעלה נידף ברוח או אדם ללא חוט שידרה, אבל תיתפלאי, בחיים את תכירי הרבה אנשים עם חוט שידרה שבעת משבר הופכיים להיות אנושיים למדיי, וגם להם זה יכול להביא לחולשה מסויימת

מולימול

New member
אמממ...

גבר לא צריך משבר כדי לבגוד ראי דוגמא למטה שששש סודי ראוי לציין שלא כל הגברים הם ככה.!!!

נ ט ע 9 1

New member
אוייי

כנראה שבאמת לא ניתן להעביר את המילים בדיוק כמו שאתה מתכוון.. רק בדיבור.. אבל אנסה בפעם האחרונה.. לא התכוונתי שגבר שבוגד צריך סיבה(אם הוא טיפוס כזה הוא לא צריך סיבה) אבל כן התכוונתי שגבר שלא בגד(בדומה לאישה) שנמצא בעת משבר עלול להגיע למצב כזה עם עזרים חיצוניים(ראה ערך בת שירות לאומי אלק) אני אישית מכירה כמה אנשים שלא בגדו, כי הם לא בוגדים, עד הרגע שהם כן עשו זאת.. אין פה שחור ולבן, ולכן בדברים כאלה ראוי להיזהר זהירות יתרה. נכון, יש הרבה מצבים בלימודים/עבודה וכו' שעלולים להכשיל את בני הזוג והם תכלס' לא נופלים בהם, אבל לעולם אל תגיד לעולם לא. אציין שמבחינתי גבר שלעולם לא יבגוד הוא לא דבר כזה נפוץ, אבל לשימחתי אני מאמינה כמוך ש'לא כל הגברים הם ככה'

הוא נשוי

אז את בכלל לא חושבת על לעשות משהו.. הדבר היחידי שאת עושה זה להתגבר על זה והמשיך הלאה. אני בטוחה שאת לא היית רוצה להיות במקום אישתו, ושאיזו מישהי תתחיל להתעסק איתו, נכון?

מולימול

New member
אוף נשבר לי !!!

הוא ענה לך ... הוא היה רוצה אותך בשביל הבן שלו !!! הוא רואה בך כבת !!! אין אנשים חכמים יפים אינטליגנטים ופנויים בגילך ??? תאמיני לי שאני משתדל מאוד לא להיות בוטה. פשוט אחסוך מקהל הקוראים את מה שאני חושב על אנשים כמוך !!! מה שבטוח ליידי את לא !!!

וואי וואי

ילדונת תצאי מזה ומהררררררררררררררררררררררר ודחוףףףףףףףףףףףףףף וזריזזזזזזז פשוט אל תכניסי את עצמך למקום כזה... תברחי ממנו... תנסי כמה שפחות להיתקל בו... אל תפנטזי לך דברים... יש מלא אנשים שהם נחמדים... והם לא נשואים... תשעי טובה לך... לו... לאישתו... ולכל הילדים שלו... תרדי מזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוו אתה מגזים! זה אנושי!

הוא מצא חן בעייניה עוד לפני שהיא ידעה שהוא נשוי, זה מצב מבלבל, וזה אנושי שהיא מתבלבלת.

Miss Thang

New member
זה באמת אנושי. אבל התגובה שלו הרבה יותר

מועילה ומפוכחת לדעתי מאשר תגובות אחרות שמעודדות אותה לא לעשות זאת רק כי "חבל לעשות את זה לאשתו". זו לא הבעיה המרכזית פה. הבעיה פה היא המשיכה שלה למישהו כזה מלכתחילה (נשוי, בעל ילדים, וסביר להניח מבוגר ממנה ביותר מעשור).

את לא יכולה

להחליט ולבחור למי את נמשכת ולמי לא.. היא נשמכת אליו, נקודה. מפה יש לה רק דבר אחד לעשות, להתרחק

מתרחקת ממנו כי הבנאדם סתם מתיידד איתך

עובדה שאמר שלו היה לו בן, הוא היה משדך בינכם. הוא נשוי ועם ילדים- צריך לומר עוד משהו??

תגובה

כל זמן שהוא נשוי, אסור לך להיות בת-זוגתו. תוכלי להתידד אתו. אם יש ביניכם רחוק מקצועי מחויב, יש להתחשב בכך ולשקול מחדש, כמה חשוב לך להשקיע בקשר אתו למרות הסכון. נסי לפנות אליו ולשוחח אתו בענין, התעניני בו ובחייו. כך לאט אולי תתידדו, גם זה טוב.

מרימה את הרגליים שלך ומתרחקת ממנו

הוא נשוי. לעולם, ולא משנה מה הוא יגיד ומה הוא יבטיח, לא תוכלי ליצור איתו קשר רציני ומחייב. לעולם הוא לא יהיה רק שלך (תמיד יהיו שם אישה וילדים ש"יפריעו"). שנית, האם לא מפריע לך מצפונית הרעיון של הרס משפחה בגלל בגידה? אם היית שומעת סיפור כזה על בחור בעבודה שלך מבלי שהיית מכירה אותו, מה היית חושבת עליו? היית רוצה שהוא יהיה בן זוג שלך? איזהו גיבור הכובש את ייצרו חג שמח.

לידייי

New member
אוף,קשה לי

אני רואה אותו,הוא ככ קרוב אבל ככ רחוק..הוא פה,מסתכל מידי פעם ואני ככ מפחדת להחזיר מבט כדי שהעיניים לא יסגירו את רגשותיי אליו.לא חשבתי שזה ככ חזק,גבר מעל גיל ה 40 אני לא מבינה איך זה קרה לי,הוא לא יוצא לי מהראש.עזרה דחוף!

תגובה

למה בעצם את לא רוצה לחזור אליו, אם לך יש רגשות חיוביים אליו ולו אליך? נסי יותר לדבר ולשוחח אתו בענין ופחות להתקרב אליו פיסית.

לידייי

New member
לחזור אליו?

בכלל לא הייתי איתו.... הוא נשוי ואני רק דלוקה עליו והוא בכלל לא יודע, קשה לי לראות אותו ולא לעשות עם זה כלום... ממש כואב לי...... ראבק איך זה קרה לי<?< אני 19 והוא 40+ הוא ככ יפה!!!!

נ ט ע 9 1

New member
יפה קפה וכל השאר..

אוייי כמה שיופי יכול לפעמים לסנוור, סיפור, גם אני עובדת באיזה חברה, ויש שם אחד מהמנהלים(לא העובדה שהוא מנהל הפריעה לי, זה לא מה שמפריע לי.. מקסימום הייתי מתפטרת, זה לא ביג דיל של עבודה..) הוא בנאדם כזה מצחיק, שנון, חברמ'ן, מאודדדד ופשוט קל להאתהב בו,אההה וגם ממש נאה.. בררתי, והוא נשוי...אוקיי.. חברמ'ן נאה, בעל השכלה.. מה עוד יש לבקש(ולא.. אם הייתי רוצה אותו הייתי מנסה להשיג..) אבל.. כאילו נשוי..!!! פה ירדה לי מחיצה מול העניים, ונכון שקשה לא לשים לב אליו(יש לו אופי באמת מושך.. ויופי, מה לעשות גם מושך.. הוא לא מהחתיכים המניאקים.. שכאלה לא חסר) אבללל כאילו נשוייי...!!! לא משנה רוצה/לא רוצה.. הבנאדם נשוי...זהו..!! ברגע זה הרעיון ירד..! וכמו שמולימול אמר פה.. כאילו מה?.. חסר בנים בגיל שלנו?..!! התשובה היא לא..!! את באמת רואה אותך עם גבר נשוי בן 40+...??... צאי מהסרט הזה... א-כי זה רק סרט.. ב-אם הסרט הזה יוקרן, אני כבר רואה את הסוף הרע תאמיני תדעי, ותפנימי שלא חסרים בחורים טובים..!!! נכון שקשה להאמין.. ונכון שגם לא חסר גברים לא משהו.. אבל גם טובים יש.. למה ללכת על מישהו לא אידיאלי?... למה להיכנס לתהום הזאת?..!! כ"כ הרבה אנשים עלולים להיפגע מהסיפור הזה.. שתוציאי אותו מהראש שלך (בכל דרך אפשרית..!!!) האנשים האלה שיפגעו הם כ"כ הרבה.. ואגב, את תיהיי בניהם.. כי כמו שרשמו(ומחברה אחת שלי שאני מכירה) סיפור טוב לא יצא מזה.. הוא לעולםםםם לא יהיה שלך ב100..!!! אישה ילד, את באמת מאחלת את זה לעצמך?... ככה חלמת על האהבה שלך?.. 'להתחלק' עם אישה נשואה עם ילד באהבה שלך.. ושלא נדבר על העניין המוסרי.. כדאי לרדת מהעץ הזה, וכמה שיותר מהר... לא הייתי ממליצה בכלל..ליתר דיוק, הייתי ממליצה שבכלל לא..!!!

למעלה