יפה קפה וכל השאר..
אוייי כמה שיופי יכול לפעמים לסנוור, סיפור, גם אני עובדת באיזה חברה, ויש שם אחד מהמנהלים(לא העובדה שהוא מנהל הפריעה לי, זה לא מה שמפריע לי.. מקסימום הייתי מתפטרת, זה לא ביג דיל של עבודה..) הוא בנאדם כזה מצחיק, שנון, חברמ'ן, מאודדדד ופשוט קל להאתהב בו,אההה וגם ממש נאה.. בררתי, והוא נשוי...אוקיי.. חברמ'ן נאה, בעל השכלה.. מה עוד יש לבקש(ולא.. אם הייתי רוצה אותו הייתי מנסה להשיג..) אבל.. כאילו נשוי..!!! פה ירדה לי מחיצה מול העניים, ונכון שקשה לא לשים לב אליו(יש לו אופי באמת מושך.. ויופי, מה לעשות גם מושך.. הוא לא מהחתיכים המניאקים.. שכאלה לא חסר) אבללל כאילו נשוייי...!!! לא משנה רוצה/לא רוצה.. הבנאדם נשוי...זהו..!! ברגע זה הרעיון ירד..! וכמו שמולימול אמר פה.. כאילו מה?.. חסר בנים בגיל שלנו?..!! התשובה היא לא..!! את באמת רואה אותך עם גבר נשוי בן 40+...??... צאי מהסרט הזה... א-כי זה רק סרט.. ב-אם הסרט הזה יוקרן, אני כבר רואה את הסוף הרע תאמיני תדעי, ותפנימי שלא חסרים בחורים טובים..!!! נכון שקשה להאמין.. ונכון שגם לא חסר גברים לא משהו.. אבל גם טובים יש.. למה ללכת על מישהו לא אידיאלי?... למה להיכנס לתהום הזאת?..!! כ"כ הרבה אנשים עלולים להיפגע מהסיפור הזה.. שתוציאי אותו מהראש שלך (בכל דרך אפשרית..!!!) האנשים האלה שיפגעו הם כ"כ הרבה.. ואגב, את תיהיי בניהם.. כי כמו שרשמו(ומחברה אחת שלי שאני מכירה) סיפור טוב לא יצא מזה.. הוא לעולםםםם לא יהיה שלך ב100..!!! אישה ילד, את באמת מאחלת את זה לעצמך?... ככה חלמת על האהבה שלך?.. 'להתחלק' עם אישה נשואה עם ילד באהבה שלך.. ושלא נדבר על העניין המוסרי.. כדאי לרדת מהעץ הזה, וכמה שיותר מהר... לא הייתי ממליצה בכלל..ליתר דיוק, הייתי ממליצה שבכלל לא..!!!