היי, אר, שאלות O:

Miss Naama

New member
היי, אר, שאלות O:

בכמה אני יכולה למכור Maple Impaler בוינדיה? O: ו, אר, יש לי תחושה לא משהו שהבנדיטית שלי נורא חלשה >: זה כל הבנדיטים ככה עד רמה 30, או שאני סתם גרועה בסטאטס? >: [הסטאטס שלה: STR 9, DEX 50, INT 5, LUK 81. רמה 25]. אני לא רוצה לנטוש אותה ;[ איןליכוח להתחיל מההתחלה ]: זה נורא כמו שזה? ואיך אני צריכה להעלות, 3 לאק 2 דקס? ושאלה נובית אחרונה - אמ, מה זה גילדה? ;_; הידע שלי בנושא מוגבל ל'שם עם אייקון מתחת לשם של הדמות'. מה זה בדיוק/יתרונות/מהעושיםבזה/משהו ;; תודה! ומצטערת על הנוּבּיזם

Miss Naama

New member
בכמה אפשר למכור? O:

את אלו
תודה רבה מראש 3> אה, ואני בוינדיה [: תודה 3>>.

deisy

New member
1 מסוס בחנות של ה NPC

בטח שוות יותר למכור ב FM...

Miss Naama

New member
המגילות לא שוות בכלל, אתה אומר? P:

תודה רבה על התשובות [: !!!

deisy

New member
הם כן

אם את מוכרת ב FM, הן בטוח יהיו שוות משהוא, רק אני לא יודעת להגיד בדיוק כמה.. אם מוכרים לחנויות של ה NPC הן שוות 1 מסוס...

miss_t

New member
יש לפעמים אנשים שקונים

ובכל מקרה לשואלת על המחירים, אפשר להשתמש במגילות האלו אם החפצים שלך. אני עשיתי את זה המון פעמים כשלא היה לי כסף לקנות אובראול משודרג וכד'. הכובע יכול להגיע ל50K. לגבי הנשק כמו שאמרו... הוא גם מעל הממוצע בסטאטים שלו

deisy

New member
תמיד אפשר לנסות

יש קונים... לכל דבר... תלוי באיזה מחיר... וכן, כמו שליאת אמרה פשר גם להשתמש בהם.. אני אוהבת לססקרל, לא משנה במה

את המגילות אפשר למכור גם ב 20K

יש קונים. המינימום 10K הכובע לא משהו כי כל אחד משיג אותו בקרנינג פיקיו. הוא לא נדיר...

אוקי אז ככה:

את צריכה 4 סטר ו - 4 אינט (אפשר 5\4 ) שמת 5 נקודות מיותרות ב- סטר מה שאומר שאת חלשה יותר מדיטים אחרים ... גילדה: אירגון עם צ'אט מיוחד- את יכולה ליצור אחת בישביל כמה מיליוני מסוס ואת יכולה להיצתרף לאחת ..... זה כמו PARTY קבועה ..... אומרים לך מתי הם מיתחברים .... ויש PQ מיוחד לחברי אותה הגילדה בילבד שנותנים נקודות והגילדה עם הכי הרבה נקודות היא במקום ראשון (זה מקום מכובד ליהיות בגילדה כזאת ) יש בבונוס סיכוי שיצא שקי זימון שמזמנים כל מיני סוגים של מיפלצות חזקות ובוסים ... אפשר לימכור אותם בכמה מיליונים או עשרות מיליונים של מסוס

eboy10

New member
איזה כיף לך!

לי יש איזה שישה חפצי מייפל.. 4 לרמות 64 ושניים ל43! בכלל בשלושה ימים האחרונים היו לי איזה 15 דרופים.........

miss_t

New member
מעל הממוצע במתקפת קסם

את יכולה למכור ב2.5 ואפילו עד 3 מיל

למעלה