היי, אפשר שאלה?

1Shir

New member
היי, אפשר שאלה? ../images/Emo9.gif

כמה זמן ג'רי ואיליין יצאו? כמה זמן לפני שהסדרה התחילה וכמה זמן בכלל (יעני חודש, יומיים, חודשיים וכו'..) תודה!!

אם אני לא טועה, לא הזכירו את

משך תקופת היחסים בינהם. סביר להניח שתקופה של חודש ומעלה כי הם נחשבו "חברים", ואיליין אף מציינת שהם שכבו 37 פעמים (The Deal). לדעתי משהו מעט יותר רציני מכל החברות של ג'רי, אולי חודשיים-שלושה. וגם כמה זמן הם יצאו לפני הסדרה אי אפשר לדעת, אבל סביר להניח שלא הרבה לפני, כי כבר בפרק השני ג'רי מציין שיש בינהם מתח ולכן הוא לא יכול לבקש ממנה טלפון של מישהי אחרת. :]

1Shir

New member
תודה, איזו תשובה מפורטת!

איך לעזאזל הם יודעים כמה פעמים הם שכבו?......... וב- The Deal הם בסוף עשו את זה או לא? שאני אדע אם הגענו ל-38.. וגם הבנתי לגבי המתח.. אבל המתח הזה בטח התפוגג עם הזמן ומאז הוא ביקש ממנה מספרי טלפון, לא?.. תודה!

איליין ספרה.. ../images/Emo3.gif

יש מצב שהם הגיעו אפילו ליותר מ38, אין לדעת P: וכן, המתח התפוגג לאחר זמן, בפרק "ג'רי הביזארי" איליין אפילו מביאה לג'רי, על דעת עצמה, תמונה, טלפון ומידע על חברה שלה שהיא רוצה שייצא איתה.

1Shir

New member
אה אז לא הבנתי

זה אומר שהם כן עשו את זה ב- THE DEAL? כי אם אני זוכרת נכון, הם החליטו שזה לא רעיון טוב... ובאיזה סיטואציה אמרו שאיליין ספרה?... או שסתם ניחשת?...
תודה!!!

Carpet Crawler

New member
החליטו שזה לא רעיון טוב, אחרי שעשו

עוד כמה פעמים בנוסף לאותם 37 פעמים הקודמות על פי איליין, בפרק THE DEAL. הסיטואציה הייתה שהם נתקלו ב-NAKED CHANNEL והתחילו להעלות זכרונות
וזה התגלגל לדיון בשאלה האם הם יוכלו לחזור לעשות את זה ולהשאר ידידים. אגב הם עשו את זה שוב מאוחר יותר בפרק "המנגו" (עונה 5).

1Shir

New member
תודה רבה על תשובת המומחים! ../images/Emo13.gif

אז בפרק THE DEAL איליין באמת אמרה שהיא ספרה?... אוי, ואני זוכרת את הפרק "המנגו"! זה היה עם ה-FAKE FAKE FAKE FAKE... נכון?! אה אז היא נתנה לו עוד צ'אנס? והוא הצליח?? תודה, זה נורא כיף שאתם עונים!

תשובות ../images/Emo13.gif

בפרק "העסקה" איליין לא בדיוק אמרה שהיא ספרה.. זה הלך ככה: ג'רי: עשינו את זה.. כמה.. 25 פעמים? איליין: 37. הפרק עם המנגו זה הפרק עם ה- FAKE FAKE FAKE FAKE. איליין נתנה לו עוד הזדמנות על מנת להציל את החברות שלהם, אבל הם לא ממש עשו את זה.. היו לג'רי בעיות
(מכאן שהוא לא הצליח)

1Shir

New member
אה, כי מעלייך הוא כתב שהם עשו את זה

בפרק ההוא... בכל אופן תודה רבה על התשובות המפורטות!!!
כנראה שהיא באמת ספרה
... משוגעת

Carpet Crawler

New member
ב"מנגו" הם עשו את זה

רק שאיליין לא... נו... לא היה לה מה לזייף
זה מה שלא הצליח.

clevelandrocks

New member
כן, אבל אז הוא נזכר במנגו

כך שסביר שהם עשו את זה שוב אחרי שהפרק נגמר...

j crew

New member
למה לא?

37 לפני הפרק the deal שנמשך תקופה יחסית (ואפילו הראו את גרי אצל איילין) וזה בזמן ששניהם לבד ומיוחמים... ואז אחרי הכישלון בפרק המנגו אם לשפוט על פי ההשפעה על גורג גרי התקדם בעוד כמה מספרים...

1Shir

New member
אוקי הפסדתי ../images/Emo10.gif

אז אולי כן היו להם....... אבל לא הרבה יותר!
ובסופו של דבר לא ממש הבנתי ממכם את השתלשלות העניינים בפרק המנגו, כי קודם אמרתם שג'רי נכשל... ועכשיו אתה אומר שבסוף הוא הצליח?

1Shir

New member
אה הבנתי, הם בטח ניסו שוב אחרי הפרק

אבל הם בטח לא הפריזו עם זה, כי הרי הם החליטו שסקס הורס את הידידות... יפה, אתם מסבירים סבבה! ואני מבינה מהר כשאני קוראת שוב ושוב ולאט לאט...

למעלה