היי...אפשר קצת עזרה?..

2 כוסיות

New member
היי...אפשר קצת עזרה?..

מה נשמע? איך עבר עליכם השבוע? עליי ככה ככה. קילבנו תעודות והלכ טוב ויפה, אז זיהו שלא. דבר ראשון, זה שאני אוהבת היו לו כמה נכשלים בתעודה, וגיליתי שהוא לא עובר איתי לאותו התיכון, נכון שזה לא סוף העולם אבל אני מרגישה ריקה בלעדיו. אני לא רוצה להטריד את חברות שלי עם זה כי יש להן מספיק בעיוץ גם ככה. אני לא יודעת מה יהיה איתי, ואני יודעת שבחיים לא אצליח לשכוח אותו או ממנו. שנתים וחצי וכלום לא עוזר... אני ממש מבואסת. נשאר לי רק עוד חצי שנה ויותר כמעט ואף פעם אני לא אראה אותו
אני לא יודעת מה אני אעשה בלעדיו... מה אני עושה במקרה כזה?

2 כוסיות

New member
אה ושירים שרשמתי עליו

עברה לה תקופה ובמהלכה אהבתי רק אותך כל המחשבות עליך כוונו כל החלומות עליך היו וכל התקוות לגביך נשכחו היה קשה לשכוח להתמודד, לנסות לא לברוח תדע שהפסדת משהו, תדע שאני לא אחזור אך תדע, שגם לעולם לא אכול לוותר תמיד המקום הזה בלב יישאר תמיד, לא משנה מה יהיה אותך אזכור, בגללך אבכה הכרתי אותו, שונה ממך בכל אמרתי שרק אותו אני אוהבת שיקרתי לכולם, אך בעיקר לעצמי כי אתה זה שתמיד אוהב בליבי הכחשתי, היה קשה להאמין וקשה להתמודד עם זה אבל הבנתי, שאותך אני לא אשכח לא אפסיק לחשוב,לחלום ולקוות. אולי אני לא איתך אך תזכור לתמיד אהיה שלך! ----------------------------- כשתלך ממני אני אבכה כשתחזור, אני אחייך כשתהיה עם אחרת אני אנסה לא לחשוב. כשתגיד שאתה אוהב, אני אנסה להאמין. כשתחייך, אחייך בחזרה כשתנשק, שפתיי ישקו לשלך. כשתחליט שזה הסוף אני לא אתן לך ללכת כי אני לא רוצה לאבד אותך לא יכולה לשכוח אותך ולא מסוגלת לעבור עוד יום בלעדיך. אני רוצה לומר לך שאני אוהבת, אך יודעת שלא תחזיר לי אהבה אני רוצה לחבק אותך אך יודעת שאתה מחבק אחרת אני רוצה לחוש איתך אהבה אך יודעת, שבישבילך יש אחרת.... אשמח לקבל תגובות ועצות תודה =)

cami y luly

New member
שירים יפים..

אני קצת מזדהה עם השיר השני ושניהם מאוד מאוד יפים ומרגשים יש לך כישרון כתיבה אז המשיכי כך!

שירים יפים..!!

לדאתי... אם כבר הוא לא יהיה איתך באותו התיכון.. אז את צכה לנצל אתזה..!! תנצלי כמה שאפשר תזמן... ו.. אל תשכחי... בצפר אחר זה לא אומר שהוא עובר עיר...!!!

sh53

New member
יש לך עוד חצי שנה איתו

נכון שזה המון זמן חצי שנה, אבל אם לא תעשי משהו בנדון - גם 20 שנה לא יספיקו לך, כי את לא תנסי לברר מה הרגשות שלו כלפייך. עכשיו, מאחר ואת יודעת שבשנה הבאה אתם כבר לא תהיו באותו בי"ס, אז צריך לעשות משהו בנדון ולא "לישון", כי בסוף תעבור חצי שנה ולא תעשי כלום. אם את לא יכולה לפנות אל חברות שלך כשקשה לך כדי לקבל עצות, אז מתי כן תפני אליהן כדי לקבל עצות? כשהכל בסדר בחיים שלך? פני לחברות שלך והעזרי בהן, ואם את ביישנית לפנות אליו לבד, קחי איתך חברה ולכו שתיכן לדבר איתו (אולי ביחד עם חברה יהיה לך יותר אומץ לדבר איתו). אנו כאן ומקווה ומאחלת לך שתקבלי החלטה לדבר איתו וסוף סוף לראות מה קורה איתו בתחום האהבה.

2 כוסיות

New member
אוקיי...

זה לא שאני לא פונה אליהן ועוד שכן בייחוד לאחת אני פשוט לא רוצה לשגע לה כבר את השכל... ואני לא יכולה לדבר איתו הוא אדיש כזה אטום, הוא אגואיסט הוא יצחק עליי

spirit noa

New member
ואו

שירים יפים.. יש לך כישרוןןןןןןן!!!!!!!!1 , !!!!!!! ...... וזה שהוא לא יהיה בבית ספר שלך.. זה לא אומר שלא תיראי אותו יותר!!!!!!!!

As היחידה

New member
אדיש זה לא בהכרח אטום...

וחוץ מזה אני חושבת שאת צריכה לנצל כל רגע איתו.. כי חצי שנה זה לא הרבה זמן! ממש לא! גם לי יש אחד שממש חשוב לי. אמדו והוא עובר ביה"ס ואני גם רוצה לעבור ביה"ס 50% בגללו ו50% בגלל סיבות אחרים.. ותאמיני לי שעם זה היה זבל של ביה"ס הייתי נשארת באותו ביה"ס רק בגלל שהוא שם. אויל אני מגזימה ולא אני לא אוהבת אותו אבל לא יודעת.. בכל מקרה תנסי לנצל כל רגע.. ועם הוא אגואיסט ואחד שיצחק אליך אז הוא לא שווה אותך בכלל.. מי הוא שיצחק אליך?! וחוץ מזה אדישים אלה אנשים שלדעתי אין להם רגשות.. כאילו יש להם. כמו לכל בן אדם אבל הם לא מראים אותם. הם לוקחים הכל בסבבה, עם משהו השתבש אז הם רואים תצד הטוב שבזה וזה נשמע כזה נחמד אבל זה ממש מרגיז... ממש ממש מרגיז...

למעלה