היי! אפשר להתלונן???

פחחחחחחחחחח... זה עוד כלום! :)

אתם חושבים שמה שקרה לכם מביך? הנה עוד שני מקרים די מפדחים (אהמ... כן, מפדחים זאת המילה המתאימה!) :)... להלן המקרים: 1. בנסיעת בת-מצווה שלי, היתה לנו טיסה אחת מניו-יורק לסיאטל, וושינגטון. הקיצר, האחים שלי ואבא שלי ישבו בצד אחר במטוס, אבל אני ואמא שלי ישבנו אחת ליד השניה ומאחורינו ישב אחד מה`זה מה`זה מה`זה שמן, אבל ממש, משהו מפחיד. חוצמזה, היה לו זקן כזה וקרחת. הוא נראה משהו... לא מהעולם הזה!!! (במובן הרע של המילה, כן?)... אז אמא שלי התחילה לצחוק ואמרה לי: ``אוי, עדיצ`וץ`, אני חושבת שמצאתי לך חתן`` ואני כזה עונה לה (בציניות גמורה): ``כן, אנ`לא יכולה יותר... תחזיקי אותי! הוא כזה כוסון!`` ובלה בלה בלה... טוב, הטיסה הסתיימה (לא טיסה ארוכה), הדיילת האמריקאית-באופן-חריג מודיעה: ``we`re here, have a nice day``... יאקס!!! זה ממש תו מץ` אמריקאי, אבל זה נושא לפעם אחרת (ביילי, לא משהו נגדך, אבא שלי אמריקאי!)... אני ואמא שלי ממשיכות לצחוק על הנושא: ``שיאו, איזה חתיך, די! הורס``... פתאום הוא ניגש אלינו: ``מאיפה אתן?`` אנ`לא יודעת איך אני נראיתי, אני יודעת שאמא שלי נהייתה אדומה כמו עגבניה... אמרנו לו שאנחנו מת``א וברחנו. אופס... :) 2. המקרה השני הוא מקרה של חברה שלי (gomshan, אם אתם מכירים - היא משתתפת לפעמים בפורום של שלומצי). היא חברה מאוד טובה שלי ( :cool: ) והיא סיפרה לי את הסיפור הבא: היא והמשפחה שלה היו בהולנד, הסתובבו להן. היא (=החברה שלי) הסתובבה עם אחותה ואמא שלה היתה עם חברה שלה או משהו כזה... אז הן היו ב- high, מה שנקרא, והן התחילו ``לרדת`` על כל אחד שעבר ברחוב: על אחד - ירדו על המשקל, על שני - ירדו על השיער, על שלישי - ירדו על הבגדים... הן הגיעו למעבר חצייה וחיכו שהרמזור יתחלף לירוק (מוזר, לא מתאים לישראלים!) :) ואז אמא של החברה שלי עושה לחברה שלה: ``יאו, `סתכלי על זה, הזה שעומד לידינו, נכון שהוא נראה ממש כמו אידיוט?`` ואז שתיהן צחקו. האיש מסתכל עליהן, מחייך ואומר להן: ``חוץ מזה ש`אידיוט` זאת מילה אוניברסלית, אני מבין עברית``... גם על המקרה הזה, המילה היחידה שאפשר לומר על זה היא: אופס... :) זהו. רק רציתי לשתף אתכם. לב יו אול!!! B-) עדי התל-אביבית

האיש עם האידיוט צודק!

החברה שלך באמת לא מתוחכמת..... כי אדיוט זאת מילה אוניברסלית.... כשהייתי בספרד בזארה (אלא מה?!?) מדדתי בגדים, ופתאום אני שומעת אמא וילדה בערך במידה שלי אומרות, הנה, הילדה הזאת מודדת את החולצה במידה שלך (כנראה שזאת הייתה היחידה במידה הזאת) היא עוד שניה תניח אותה ואז תקחי אותה מהר כשהיא לא תשים לב- ובאמת עמדתי שניה להניח אותה בצד ולהסתכל על בגדים אחרים, אז החזקתי אותה ביד ושיחקתי איתן משחקים כי רציתי לקנות את החולצה... אז עשיתי את עצמי מניחה אותה ואז כשהילדה התחילה לבוא תפסתי את החולצה בחזרה, עש שנמאס לי שהן עוקבות אחרי וממש הנחתי אותה וכשהילדה באה לקחת אותה אז אמרתי: ``אמא, אני קונה את החולצה הזאת`` והילדה התפדחה, לא משנה... זה היה יותר מצחיק כשזה קרה.... יעל

ברוכה הבאה תל-אביבית.

צר לי שהיית חייבת לעבור טראומה כזו... אבל את יודעת זו התרבות שלהם. :) מזל שבארצנו התרבות היא אחרת...

תשובות

יכול להיות שאם היית נולדת שנתיים קודם הית היום בצבא ובמקום שאת לא אוהבת בכלל אז יש לך עוד הזדמנות... אוטובוסים זה מעצבן ומוניות עולות המון, הכי טוב עגלה עם סוסה (בשדה תרוצה על גדותיה עמוסה וכו`) בנים שמכבדים את עצמם צריכים להתגלח ועם הזמן צריך להתגלח כל יום, ומה אני אגיד שאני צריך גם לגלח את שער הראש כל יום? הממ, תאמיני לי מה שיותר קשה מהמחזור עצמו זה להיות עם אישה במחזור... ורוד זה חמוד? ואללה לא ידעתי אז עכשיו לילדים שלי יש חסר רציני כי לא הלבשתי אותם (במיוחד לא את הבת) בבגדים חמודים בורוד ועכשיו לא יהיה לי מה להראות לחבר שלה בעוד 10 שנים... יש כסף למצלמות רק שבסרטים הישראלים חושבים משום מה שאנחנו חרשים ולכן הם צועקים כל הזמן! מה את לומדת בכלוב הקופים? לי היתה מורה שהיה מאוד שווה להסתכל עליה... את יכולה לנסות לתקוע נאדים וגרפצים אני לא בטוח שתהני כלכך גם אני מרוצה שיש לי סוך סוך במה לכתוב מה שבראש שלי וגם להתלונן...

למעלה