פחחחחחחחחחח... זה עוד כלום! 
אתם חושבים שמה שקרה לכם מביך? הנה עוד שני מקרים די מפדחים (אהמ... כן, מפדחים זאת המילה המתאימה!)
... להלן המקרים: 1. בנסיעת בת-מצווה שלי, היתה לנו טיסה אחת מניו-יורק לסיאטל, וושינגטון. הקיצר, האחים שלי ואבא שלי ישבו בצד אחר במטוס, אבל אני ואמא שלי ישבנו אחת ליד השניה ומאחורינו ישב אחד מה`זה מה`זה מה`זה שמן, אבל ממש, משהו מפחיד. חוצמזה, היה לו זקן כזה וקרחת. הוא נראה משהו... לא מהעולם הזה!!! (במובן הרע של המילה, כן?)... אז אמא שלי התחילה לצחוק ואמרה לי: ``אוי, עדיצ`וץ`, אני חושבת שמצאתי לך חתן`` ואני כזה עונה לה (בציניות גמורה): ``כן, אנ`לא יכולה יותר... תחזיקי אותי! הוא כזה כוסון!`` ובלה בלה בלה... טוב, הטיסה הסתיימה (לא טיסה ארוכה), הדיילת האמריקאית-באופן-חריג מודיעה: ``we`re here, have a nice day``... יאקס!!! זה ממש תו מץ` אמריקאי, אבל זה נושא לפעם אחרת (ביילי, לא משהו נגדך, אבא שלי אמריקאי!)... אני ואמא שלי ממשיכות לצחוק על הנושא: ``שיאו, איזה חתיך, די! הורס``... פתאום הוא ניגש אלינו: ``מאיפה אתן?`` אנ`לא יודעת איך אני נראיתי, אני יודעת שאמא שלי נהייתה אדומה כמו עגבניה... אמרנו לו שאנחנו מת``א וברחנו. אופס...
2. המקרה השני הוא מקרה של חברה שלי (gomshan, אם אתם מכירים - היא משתתפת לפעמים בפורום של שלומצי). היא חברה מאוד טובה שלי (
) והיא סיפרה לי את הסיפור הבא: היא והמשפחה שלה היו בהולנד, הסתובבו להן. היא (=החברה שלי) הסתובבה עם אחותה ואמא שלה היתה עם חברה שלה או משהו כזה... אז הן היו ב- high, מה שנקרא, והן התחילו ``לרדת`` על כל אחד שעבר ברחוב: על אחד - ירדו על המשקל, על שני - ירדו על השיער, על שלישי - ירדו על הבגדים... הן הגיעו למעבר חצייה וחיכו שהרמזור יתחלף לירוק (מוזר, לא מתאים לישראלים!)
ואז אמא של החברה שלי עושה לחברה שלה: ``יאו, `סתכלי על זה, הזה שעומד לידינו, נכון שהוא נראה ממש כמו אידיוט?`` ואז שתיהן צחקו. האיש מסתכל עליהן, מחייך ואומר להן: ``חוץ מזה ש`אידיוט` זאת מילה אוניברסלית, אני מבין עברית``... גם על המקרה הזה, המילה היחידה שאפשר לומר על זה היא: אופס...
זהו. רק רציתי לשתף אתכם. לב יו אול!!!
עדי התל-אביבית
אתם חושבים שמה שקרה לכם מביך? הנה עוד שני מקרים די מפדחים (אהמ... כן, מפדחים זאת המילה המתאימה!)