היי! אפשר להתלונן???

Another Brick

New member
היי! אפשר להתלונן???

אז אני מתלוננת על זה שאבא שלי היה חרמן שנתיים מאוחר מדי! אני רוצה כבר רישיון! ואני מתלוננת שבעתלית אין מספיק אוטובוסים! ואין מוניות! למה לא עושים לנו רכבת תת קרקעית?! ניו יורק סטייל... אני גם מתלוננת על זה שבנות חייבות להוריד ביסורים שערה שערה מהפנים והבנים (השעירים יותר, בדר``כ...) אפילו לא טורחים להגיד לנו סחטיין על ההשקעה! אבל אם יש שערה מיותרת אחת- חליעה לאללה! אני גם מתלוננת על המחזור שאנחנו צריכות לסבול פעם בחודש! בעצם אצלי זה רק שלושה ימים אז מישהי אחרת תתלונן במקומי... אני גם מתלוננת על כל ההורים שמלבישים ת`ילדים שלהם בורוד, חושבים שזה חמוד, ואז בגיל 16 הם מראים את זה לחבר של הבת שלהם (שלבשה פעם ורוד) ומתפוצצים מצחוק! חושבים שזה חמוד! זה לא! אני גם מתלוננת על איכות הסרטים שעושים בארץ! מה, אין כסף לקנות מצלמות?! אני מתלוננת גם שאנחנו צריכים להסתכל 45 דק` רצופות (במקרה הטוב) על יצור מכוער שאמור ללמד אותנו! איך אפשר להתרכז כשזה יורק עליך?! אני גם מתלוננת על זה שלבנים מותר לתקוע (גרעפסים ודברים אחרים) ולבנות אסור! הדבר היחיד שאני שמייחה עליו זה הפורום הזה... שסופסוף נתן לי במה. זהו. סוף. מור המרוצה.

keren007

New member
מה שאת אומרת זה נכון...

בכל אחד ואחד מהדברים שאמרת זה נכון (חוץ מהקטע שאבא שלי היה חרמן שנתיים מאוחר יותר......... :), אבל את לא כועסת יותר על האפליה בין גברים לנשים? `סתכלי על היתרונות, בנות לא צריכות לעשות מילואים, הבנות הן היחידות שזוכות לחוות את חווית הלידה, ואני בטוחה שיש עוד הרבה פשוט לא עולה לי כלום כרגע... הסרטים בארץ, אם כל כך מפריעים לך, פשוט אל תראי אותם........ המחזור החודשי- לכל דבר יש פיתרון, יש כדורים למיניהם ועוד כל מיני שטויות בשביל שלא תסבלי את הכאבים האלו. בקשר לשערות, אין מה להגיד...... את צודקת, אבל יש גם בנים שמורידים שערות......... :) את גם לא חייבת להכליל....... לא כל המורים יורקים לך בפרצוף... אין מה לעשות, בנים נולדו בשביל להפליץ ולתקוע גרעפסים ובשביל לגדל כרס ענקית עם שערות שעברו מהראש לבטן ולגב, הם נולדו בשביל לראות כדורגל ולאכול גרעינים עם גופייה לבנה ומסריחה ספוגה בזיעה... חוץ מזה........ את בטח לא ידעת שעכשיו עוברים בין בתים ומחתימים אנשים על בניית רכבת תחתית פה בישראל (כן כן)......... וזה לא כל ההורים שעושים פדיחות לילדים שלהם ככה........

מימי

New member
רגע רגע רגע

מי אמר שלבנות אסור להפליץ ולתקוע גרפסים? אני וכל החברות שלי עושות את זה חופשי , גם ליד בנים, ואין לנו בעיות עם זה! וגם לבנים אין! בקשר לעניין של השעות, את כל כך צודקת! אבל יש ניתוחי לייזר. ובקשר למחזור- את לא יכולה ללדת בלי זה, אז תחשבי מה יותר שווה לך- שלושה ימים של באסה בחודש, או ילדים. וגם לבנים יש בעיות עם שיער- מי שיש לו גבות מחוברות למשל, וזה מפריע לו, לא יכול למרוט כי יגידו עליו שהוא הומו! אנחנו לפחות יכולות למרוט.

מיול

New member
בנות לא עושות מילואים?!

אז בקשר למילואים: בת כמה את מותק ומה עשית בצבא? אז הנה מדנית מסכנה שלא ידעה בכלל אבל פתאום חודשיים לפני שיחרור אמרו לה שהיא משתחררת בבקום למה היא מחוייבת במילואים!!! רוצה לשמוע את השוס? אסור לבנות לשרת יותר מיום אחד ברציפות! מה הבעיה את שואלת? שעל יום אחד לא משלמים לך ככה שאפשר לקחת אותך כמה שהם רוצים למילואים וזה נורא חסכוני כי הם לא חייבים לך אגורה. ואפילו לא התחלתי לדבר על הכאב ראש שעושים לנו גם בזמן שאין מילואים. ועל הויכוחים שלהם עם אחותי שאני בן והיא מדברת שטויות ואם כתוב בצבא שאני גבר אז אני גבר ואין עם מי להתווכח. שלא לדבר על זה שכל השירות שלי יעבור במקלט אי שם 5 דקות מהבית שלי אבל כדי שהם יהיו בטוחים שאני באמת שם קודם כל אני צריכה לנסוע במשך שעה וחצי (אם אין פקקים) בשלושה אוטובוסים!!! כן ההיגיון פה עולה על כל דימיון ותפסיקו להפליץ (בנים ובנות!) כי זה עובר כל גבול בנושא ההגעלה האנושית. אלוהים יודע ששנה הייתי בחדר עם מישהי שהגיעה למסקנה שבנות לא צריכות להוריד בבית שחי ושמותר ואף מומלץ להפליץ בחדר קטן וחם רצח אי שם בדרום הארץ אז מילא היער בידיים. יכולתי פשוט לעצום עיניים אבל ההפלצות? קצת נימוס יא מגעילים אה! ובנים קופיפים יקירים שלי: יש הרבה בנות שלא סובלות שיערות וממש לא יפריע להן אם תעשו שעווה בגב ובחזה. אני אתן לכם כתובת אם תרצו. דיסקטיות מובטחת!

כמה תשובות לעניין!!!

מי אמר שאבא שלך היה חרמן שנתיים מאוחר יותר, ולא אימא שלך לדוגמא?? אם האשמות, אז תתקפי את שני הצדדים אוקיי??? בקשר לחוסר באוטובוסים - באמת המדינה לא מתחשבת דיה בתושביה, ולא מספקת את מירב התחבורה הציבורית. שימו לב שהרכבת הרגילה קיימת אצלנו המון שנים, ורק ב5 שנים האחרונות ממש פיתחו אותה. כגבר אני יכול להגיד לך, שאני פשוט רגיל לראות אישה נקייה משערות, וברגע שיש שערה מיותרת, אז זה מבחינתי לא רגיל, אז אנו מעירים. באמת אין כסף למדינה לעשות קולנוע טוב, כנראה שהמדינה רואה בדברים כאלה כשוליים וחבל, כי יש כמה סרטים טובים שנעשו במדינתנו. בקשר למורה המרטיבה והיורקת, הייתה לי אחת כזו. אז פתרנו את זה בשתי דרכים: 1 - לשים ניילון על השולחן בשביל שהיא לא תרטיב את המחברות והספרים. 2 - לבוא עם מטרייה לשיעור. בקשר לבנות שלא עושות גרעפסים... COMMON, הכל עניין של חופשיות. אם את חופשית עם חברות שלך, את תעשי את זה, ויום יבוא שתתמסדי ותתחתני, מה יהיה אז? תתאפקי? בעלך העתידי יחשוב שאת המלכה אליזבת. אז לא לדאוג בקשר לזה... בקשר לורוד, זה בסדר להלביש ילדה בורוד, מה עם ההורים שמלבישים את הבן שלהם בורוד? מקווה שהבאתי אותך לצד האופטימי קצת... יום טוב.

ביילי_007

New member
אני מסכים איתך חוץ מדבר אחדדדדד

בתור נער שנולד וגדל עד 1991 בארצות הברית, אני מתנגד לעובדה החמורה ביותר, והבלתי מתפשרת לאאאאא רושמים COMMOM - רושמים C`ON או COM`ON. טוב זה לפחות בסלנג אמריקאי:) חוץ מזה אני מסכים איתך על כל שאר הדברים:)

מור היקרה

ג.נ. קיבלנו את פנייתך ואכן נמצא שיש ביסוס לדברים. מצאנו לנכון לתקן ולהסביר כמה דברים וברצוננו לידעך על כך. 1. אביך היה חרמן כל חייו ולא סתם הומצא המשפט ``אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהנה`` הוא חטא ואת משלמת את המחיר. 2. בעתלית אין מספיק אוטובוסים כי אין מספיק אנשים... אנחנו לא נותנים אוטובוס פרטי לשנים וחצי האנשים שגרים שם, ובכלל הגיע הזמן שתקנו לכם שם רכבים פרטיים... לפי הבירורים שנעשו במשרד בדקנו ומצאנו כי הקידמה הגיעה גם לעתלית בתאריך 29.2.85. 3. בתלונה על השערות את צודקת... אנו פועלים רבות בשביל הבנות ולכן המדענים שלנו עובדים כרגע על מוצר מיוחד שניתן יהיה לתת לבנים על מנת שימשכו לקופים. 4. התלונה על המחזור היא לא מדויקת... לנשים אומנם יש מחזור פעם בחודש אבל לגברים יש קרי לילה כל לילה... ולכן רחמינו עם הגברים. 5. התלונה על הצבע ורוד התקבלה ואנו נפעל לאלתר לביטול הצבע הורוד. 6. איכות הסרטים בארץ כאיכות השחקנים בארץ... ויש דברים שאי אפשר לטפל בהם. 7. המורים בארץ בכוונה תחילה נבראו מכוערים מכמה סיבות: א. ללמד את הילדים כי החיים אינם מושלמים. ב. אם יהיו מורים דוגמנים איך יגידו האנשים שלדוגמנים אין שכל והם רק קולבים. ג. בימים חמים הילדים מתרעננים מהרוק של המורים וזה חוסך את המיים בכינרת. 8. לבנות מותר לתקוע גרפס הן רק לא עושות זאת מתאמי נימוס וגם על כך עובדים כאן בלשכה לבטל את הנימוס לאלתר. בכבוד רב ליהי האחת מחלקת תלונות לשכת אלוהים

Another Brick

New member
כמעט מסופקת

רוב התשובות מתקבלות על הדעת, אבל מה ההשמצה על העתליתים?! קודם כל, יש פה 6000 תושבים! ועוד 1000 תאילנדים! ולכולם יש מכוניות! לנו, למשל, יש 3, אבל אמרנו כבר מה הבעייה שלי... דבר שני, לבנות אסור לתקוע גרעפסים! זה דוחהההה! גם לבנים אסור אבל הם תמיד עוברים על החוק (ע``ע מי מקבל יותר דוחות תנועה)! לפי דעתי צריך לתת עונש רציני! וזהו. מור- מרוצה.

ביילי_007

New member
בתור נציג הבנים פה, אני מוחה!!!

אני אישית הייתי עד למצב שבו ילדה מכתה שלי תקעה גרעפס, אז...., עוד משהו......פאנטה בטירוף שלנו ``H-E-L-L-O``, גרפעס זה דבר מאוד בריא, זה משחרר לחץ מהגוף, וחוץ מזה, מי ששותה קולה ולא יעשה גרפעס - לא אנושי.

ממממ.......

היי, אני יעל ובכלל לא ידעתי שיש פורום כזה בכלל.... חמוד... ובקשר למחזור: לא ידעתי שזה יכול להיות כל- כך קצר!!!!!! ואני מדברת על הקטע של הורדת שערות כבר שנה בערך! מי החליט שבנים צריכים להיות שעירים ובנות חלקות?!?! בכל המקומות שיש לבנים שערות לבנות אסור שיהיה, אולי בגלל שזה גברי: שפם, בית שחי, רגליים, זקן(!?!) לפעמים בטן. לא יודעת, אותי הכי מעצבן הקטע עם השערות! יעל.....:)

ביילי_007

New member
יעל, ברוכההההה הבאה.....

היי יעל, ברוכה הבאה לפורום. אם יש לך טענות, תלונות, קיטורים, בעיות או סתם רוצה לרשום שטויות - זה הפורום המתאים בשבילך!!!!! מצפים לראות אותך פה הההההרבבבבבהההה. מהה, יש לבנות שערות בבטן!!!! ?????:)

ממממ....

קודם כל תודה, ודבר שני אני מכירה כמה בנות שיש להן כזה פס מתחת לפופיק.... ולמה אצל בניםפ זה מקובל ואצל בנות לא?!?! יעל....

הידעתם כי נשים בצרפת וחלק

מהנשים באמריקה, אינן מורידות שערות מבית השחי, ומהרגליים??? אז אני אומר שכל מי שלא רוצה להוריד שערות, שלא תוריד ומיד תעבור לצרפת... שם לפחות היא תרגיש טוב עם עצמה...

אכן, ואני רק חזרתי מצרפת...

טוב, לא ממש, אבל הייתי שם לפני שלושה חודשים בערך... למרות שהיה קר ולא הצלחתי לראות (למזלי!) :) את היערות, תתפלאו - אבל התנופפו שלטים ברחוב ``שאן זה ליזה`` (יאו, קשה לכתוב את זה בעברית!) עם דוגמניות מלאות שיער בבית השחי!!! כן, כן, מה שאתם שומעים... או ליתר דיוק: קוראים!!! :) מגעיל, אה...? אבל האמת היא, שכשחושבים על זה, לנו זה נראה מגעיל (ועוד איך!), אבל זה ממש תלוי בתרבות שלך ובמה שאתה מתרגל אליו. כאן, בארץ - כל מי שיש לה ``טיפת`` שערה מיותרת, חבל לה על הזמן. אבל לא בכל המקומות זה ככה! עובדה!!!!!!!! אגב, אם כבר מדברים על שיערות, אז יש לי סיפור די משעשע בעניין... :) צ`מעו ת`קטע הבא: אני וחברה שלי היינו בתור ל``ספייס מאונטיין`` ביורודיסני. די התהלבנו מכל העניין הזה ש... אפשר לדבר עם אנשים בעברית (למרות שלא עשינו את זה הרבה, אתם יודעים - המצב הבטחוני...) ושהם לא יבינו שום דבר ממה שהם אומרים!!!!! הקיצר, מלפנינו עמדה אישה מה`זה מה`זה מכוערת, אחו שרמוטה... :) בחיים שלכם לא ראיתם כיעור כזה!!!!!!!!!!!! ומה שהיה עוד יותר נורא, זה ש... היו לה זיפים בלחי!!!!!!!!! איכככככככככככככככככככככס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש זיפים כאלה, כמו שיש ל``אבהים`` ( :cool: ) שלנו... ממש גועל נפש!!! אז אני וחברה שלי התחלנו לדבר אליה ולהגיד לה: ``איכס, יה מגעילה, לכי תתגלחי, י`דוחה!`` וכל מיני כאלה... זה היה מצחיק!!! :) אז... זהו!!! אין לי מה להוסיף בנושא. אגב, פורום נחמד ביותר... אהבתי!!! :) מתה על כולכם ו... נעים מאוד!!!! :) שלכם עדי התל-אביבית

היי עדי...... :)

אה ו... פעם זה קרה לי כשהייתי באורלנדו בדיסני (אין לי מוש איך קוראים לו דיסני משהו או משהו דיסני) ואמרתי על איזה אחד שהיה לא עגיל ירוק זוהר בתוך הזקן ואמרתי לאח שלי שזה מגעיל והאיש לא אמר כלום, למחרת פגשנו אותו והוא דיבר עברית עם מישהו!! להיזהר... יעל

ביילי_007

New member
הישראלים בכל מקום...

קודם כל זה נקרא דיסניוורלד באורלנדו, פלורידה, שנית, גם לי קרה דבר דומה, לפני שנה בערך הייתי באוטובוס עירוני בעיר הולדתי פיסטבורג בארצות הברית, ודברתי בעברית עם אח שלי על אדם אחד, על אדם שנראה מוזר...אני ואח שלי צחקנו בסוף הנסיעה הוא אמר לי `` זה לא יפה...``. אח שלי ואני היינו ממש נבוכים.

למעלה