היי...אפשר להצטרף?!

JokerGirl3000

New member
היי...אפשר להצטרף?!

אז שלום לכולם! ראיתי את הפוסט בעמוד הראשי והייתי חייבת להגיב. אז ככה הסתובבתי לי בפורום וראיתי שממש נחמד פה ובכלל...גם אני דיי מתמודדת עם החיים. בזמן האחרון התחלתי להרגיש שאני לא חיה-אני מתמודדת! יכול להיות שזה שעות העבודה הארוכות ובכלל אופי העבודה שהוא לא פשוט. יכול להיות שזה הלימודים שמתישים אותי. מאז המלחמה אני לא ישנה כמו שצריך (אני מהדרום!). זה התחיל עם האזעקה הראשונה ומצאתי את עצמי סוג של ישנה כל הלילה מול הטלויזיה כדי לא לפספס את האזעקה (בהתחלה,למי שלא יודע, היתה בעיה לשמוע את האזעקות-אז היו נפילות שלא הזהירו עליהם). לאט לאט פשוט...הפסקתי לישון בכלל! הרופא נתן לי כדורים אבל אני לא יכולה לקחת אותם כי הם מפילים אותי לישון ואני לא מתעוררת בבוקר. בעלי (היקר והאהוב) לצערי התחיל לעבוד פחות (קיצוצים של שעות נוספות בגלל המשבר הכלכלי)-ויש כל הזמן את הדבר הזה בראש של "איך נעבור את החודש" ו"איזה תשלום לדחות". גם סבתי הלכה לעולמה בחודש שעבר וזה מאד מכביד על אימי...ומכביד גם עלי כמובן. פשוט...הפסקתי להנות מהחיים-התחלתי "לעבור" אותם! אני תמיד מקבלת הכל בהומור ובציניות-אבל זה לא ממש מקל על ה"כובד" עצמו! נראה לי שסתם "חפרתי לכם"-לא?!
בכל מקרה,נעים לי להכיר אשמח לשמוע את דעתכם-האם גם אתם מרגישים ככה לפעמים?

efriend

New member
ברוכה הבאה ונעים מאוד,

ויש לי גם מה להגיד על ההודעה שלך, אבל זה ייצטרך לחכות למחר כי אני חייב לישון...

efriend

New member
אכן נשמע שקרו לך הרבה דברים קשים,

אני מאחל לך שתעברי את התקופה הזו בשלום, ותזכרי שיש תקופות רעות בחיים, ובד"כ הן פשוט נגמרות - גם אם תוך כדי לא רואים את הסוף וזה נראה שזה הולך להישאר ככה. יש לי עצה בקשר לכדורי שינה - לפני בערך 4 שנים התחלתי "להשתמש" (זה נשמע לא טוב, אה?) בתקופה לחוצה במיוחד שהיתה לי בעבודה בחו"ל. התקופה נגמרה, אבל עד היום יש לי במיגירה כדורי שינה, וככה אני יכול לדעת בוודאות שלא יכול להיות יותר שאני לא ארדם בלילה כי הם תמיד שם. בפועל, הידיעה הזו מרגיעה אותי ואני נזקק להם לעיתים מאוד רחוקות. למה אני מספר לך את זה? כי למדתי מנסיון שיש הרבה מאוד סוגים של כדורים, יש כאלה שמפילים וכאלה שלא, ויש כדורים שהם רק מרגיעים ולא מרדימים, ואז הם מאפשרים להרדם בזה שהם מסירים את הלחץ. מהכדורים האלה יותא קל להתעורר בבוקר. מה שאני מנסה להגיד לך הוא שכדאי לנסות כל מיני סוגים - דברי עם הרופא/ה שלך. זה שסוג אחד לא עושה לך טוב ממש לא אומר כלום. כמובן שזה רק פתרון זמני ורק לאחת הבעיות, אבל זו הנקודה שבה יש לי ניסיון (ולכן אולי אני יכול להועיל) ולכן לה אני מתייחס. שיעבור בקלות!

JokerGirl3000

New member
תודה על העצה-קבעתי תור לשבוע הבא ../images/Emo45.gif

באמת שהייתי בטוחה שכל הכדורים עובדים אותו הדבר. הרופאה שלי אמרה שהיא תשמח לתת לי מרשם לתרופה קלה יותר.

ברוכה המצטרפת

את עברת תקופה לא קלה, מה לעשות האזעקה של ההרגעה נתקעה לכן עליך להרגיע בעצמך את המערכות הפנימיות של הגוף ההתמודדות שלך עם האובדן של סבתא רק מקשה לחזור לשגרה אני מנסיון אישי, לא אסביר פה למה, יודעת שבדרום הידים של התומכים הנפשיים כרגע עסוקעים מאד כי כרגע ניתן להתחיל לטפל בכל אילו שדחו את ההתמודדות לרגעי השקט קחי את הזמן שלך להתמודדות של יום יום תשתדלי לישון עם טלויזיה פתוחה היא מרדימה בכייף , בלי כדורים להכנס למיטה בשעה קבועה , לא לישון צהריים , תראי זה ישתפר פלאים מהר מאד , מנסיון אישי

JokerGirl3000

New member
תודה על הדברים-אתם בהחלט מרימים את המורל!

שיהיה שקט לכולנו ושלא יחזור על עצמו...אמן

הפורמים הדרך לתקשר עם אחרים

שתמיד יוכלו לעודד אותך בדרכי החיים תמיד אומרת שהפורמים זו קבוצת התמיכה הכי גדולה שיש ופה יש אנשים שמתמודדים, אז הם בטח מבינים את מה שאת עוברת

ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

אני מתנצלת שלא הגבתי לך עד כה, משום מה ההודעה נעלמה לי בעיניים עד כה. החיים שלנו מלאי התמודדויות, אם כלכליות, אם חברתיות, אם רגשיות- אחרת היה לנו ממש משעמם, לא?
. המלחמה נגמרה והשקט שב אל כנו ובטוחה שגם בעניין העבודה הדברים יסתדרו כך שלאט לאט הדברים יסתדרו לגמרי ויהיו התמודדויות אחרות, אבל מסוג אחר. עברת טראומה לא קלה עם המלחמה ועכשיו עםהמצב הכלכלי הזה ובטוחה שמעתה דברים ישתפרו.

למעלה