היי. אפשר המלצתכן?

לאקונית

New member
היי. אפשר המלצתכן?

קניתי שמלה לאירוע של משפחה קרובה השבוע.
ומשהו לא מסתדר לי בחלק העליון... בחלק של "השקוף" לבין הצוואר.
וסתם שרשרת לא נראה לי תועיל ממש.
אפשר רעיונות יצרתיים? האם כדאי לקחת לתופרת לשנות משהו? אפשר לעבוד עם השקוף הזה?
תודה =}

את אם צריכה לשמור על צניעות?

אני אישית הייתי מורידה את החלק השקוף , שמעתי שדי חם בארץ אז אין צורך בו , האם השמלה ארוכה או קצרה עד הברכים?

לאקונית

New member
ממש לא שומרת על צניעות

ואי אפשר להוריד את כל השקוף כי השקוף גם בזרועות ואז לא יהיה מה שיתפוס את החולצה
השאלה האם תופרת יכולה לעבוד אם בד כזה ואז להוריד\לסדר את החלק הקידמי?
השמלה יחסית ארוכה... כזאת שמאפשרת מחשוף ולא מוציאה זנותי... לפחות לא לגמרי =]

אגב... כמובן שתהיה חזיית סטרפלס ולא החזייה הנתונה...

אני אישית אם ככה הייתי משאירה

את השמלה כמו שהיא רק אולי מוסיפי הרבה שרשרות מעל משהוא אולי כמו פנינים אפורות או לבנות ואולי גם מוסיפה עגילי פנינה וצמיד לעדן את כל העסק, אבל תיכף יבואו מומחיות הרבה יותר ממני ויתנו תשובות יותר מנוסות

רכשתי את השמלה הזו

מאיביי ומכיוון שדי קר עכשיו בעונה , האם זה יהיה יפה ללבוש אותה עם חולצה שחורה ארוכת שרוולים מתחת וleggings שחורות, אולי אפילו בשביל שלא יראו את השרוולים ללבוש קרדיגן שחור אבל לא קצר אלא ארוך כמו השמלה

לא

לדעתי לחכות למזג המתאים (בעלי טוען שאוטוטו זה מגיע) ואז ללבוש את השמלה הקיימת.
אם את מתעקשת, הייתי לובשת עם טייץ שחור או גרביונים שחורים, פלאטס וג׳קט ג׳ינס מעל. אבל לא מעל שרוולים ארוכים או מתחת לקרדיגן.

לא יודעת, לא נראה לי...

אבל אני די קיצונית מבחינת לא ללבוש דברים בקומבינציה שלא מתאימה לעונה שלהם.

אני מסכימה

עם מיס סקוטלנד וגם לפי מה שאני רואה פה באנגליה הן לא לובשות שמלות קצרות עם חולצה ארוכה מתחת אלא מקסימום לובשות מעל ג'קט וזה נראה הרבה יותר יפה.
ספציפית לגבי השמלה הזו לא חושבת שג'קט יחמיא לה אבל לא חסר שמלות שנראות טוב עם ג'קט.
אגב - בתור מי שגרה בלונדון למה להזמין שמלות באיביי? לא יותר פשוט לקנות בבוטיקים של לונדון?

גם אני מחכה לקיץ! (ברחוב זה נראה שאני היחידה שעוד לובשת סוג של מעיל)

Bacio

New member
מנצל"שת גם

מכיוון ואני תומכת לחימה בשירות פעיל (בן הזוג במילואים והשאיר אותי עם באנדליקו שחושבת שהיא טרזן), מגיע לי פיצוי (והרבה פיצוי). מהרבה סיבות: כי אני מחזיקה מעמד, ומסתדרת יפה, מצליחה לא לקרוס (לכתוב בחינת אמצע, ולחקור), ופשוט כי אני אני.

לעיניינו. כחלק מהפיצוי המגיע לי החלטתי שאני רוצה טבעת בסגנון שיש ל- kaij. התלהבתי קשות, ועכשיו אני בשלב הבחירה הסופי, וממש קשה לי להחליט. וכאן אני אשמח אם אתן תעזרו לי. מי מהטבעות הבאות הכי מוצאת חן בעינייכן.

תודה!

למעלה