היי אנשים

את יכולה לדבר כמה שאת רוצה,

ולומר מה שרק בא לך, אבל אם עוד פעם אחת תגדפי סתם ככה ותגידי דברים כמו "אני מקווה שהיא לא הדביקה אותך במשהו.." (שזה "קצת" יותר מסתם להביע דעה..) את תיחסמי, ואם יהיו לך טענות את מוזמנת לפנות להנהלת תפוז ולהתלונן. ערב טוב.

אבל אתה לא מהמנהלי פורום

האלה שאוהבים לחסום ולהנות משליטה על כל אחד, נכון? אל תתן רושם כזה.. "את תחסמי".. האמת, הפורום שלך נורא רדום, אין אקשן.. תעשה עם זה משהו. ועכשיו זו לא הייתה ירידה, זו רק עיצה.

לא אני לא כזה.

ובקשר ל"רדימות" הפורום, אני משקיע על יום לפחות שעתיים מהזמן שלי מול המסך והפורום.. כמו שהבטחתי בעבר, אני מבטיח גם היום, יבוא היום שזה יהיה -ה-פורום באשכול הגאווה. תודה על הדאגה.

J u s t m o i

New member
את יודעת,

ההערות האלו שלך באמת לא תורמות לאף אחד, הן סתם חסרות תכלית ולדעתי ממש לא במקום... "האמת, הפורום שלך נורא רדום, אין אקשן.. תעשה עם זה משהו." באיזו דרך זה בכלל התקשר למה שאמרת שורה מעל? אל תדחפי סתם הערות, ואל תבקרי את רן, הוא מנהל מעולה והוא באמת משקיע בפורום והוא עושה הרבה יותר מכל מיני מנהלים אחרים שאני מכיר! גם אם את סבורה שאת יכולה לבצע את העבודה שלו טוב יותר זו לא סיבה לבקר אותו, או כפי שאת אמרת "לייעץ" לו... ואם את לא סבורה שאת יכולה לבצע את העבודה שלו טוב יותר, השתיקה יפה לחכמים
וזו לא ירידה, זו עצה

אבל עוד לא למדת שלכל אחד דיעה משלו?

השתיקה יפה לחכמים? מי אמר לך שאני חכמה? מי שמדבר על הערות..

J u s t m o i

New member
יש הבדל בין דיעה לביקורת.

לומר "הפורום יבש, תעשה עם זה משהו" זו לא דיעה:| את מבקרת אותו בעקיפין וטוענת שהוא לא עושה שום דבר עם העובדה שהפורום יבש. לא אמרתי שאת חכמה, ואם את לא אומרת על עצמך שאת חכמה אז בכלל, אבל אני מניח שאת יודעת מה משמעות המשפט וזו סתם קטנוניות לומר "מי אמר לך שאני חכמה?"

J u s t m o i

New member
וואו חחחח מאיפה זה הגיע?:|

אני מת על רן! וברור שאכפת לי ממנו, הוא לא רק המנהל של הפורום, אני גם מכיר אותו אישית... וגם אם הוא היה רק המנהל- עדיין הייתי מגיב באותה צורה:S לי אכפת מאנשים

וכמו שחשבתי..

אתה מכיר אותו אישית ולכן איכפת לך ממנו. אז אתה לא מכיר אותי, טוב? מספיק לנסות לשפוט אותי..זה מתחיל להמאס.

J u s t m o i

New member
אני לא עושה את זה כי זה רן ספציפית

אני עושה את זה כי מעצבן אותי שאנשים שופטים את המנהלים, מנסיון אישי. ונכון, אני לא מכיר אותך, אבל זה לא משנה את מי אני מכיר ואת מי אני לא... אם רן יעשה אותו דבר הוא יקבל את אותן התגובות
ואני לא שופט, אני משתף אותך במה הפריע לי בהודעה שלך...

למעלה