היי אנשים!

lily p

New member
היי אנשים!

קוראים לי אופיר והחלטתי להצתרף לפורום הזה... מקווה שלא אכפת לכם... אמ... הסתכלתי על חלק מההודעות בדף הזה, ואני לא חושבת שראיתי כל כך הרבה סרטים כמו כולם פה.... אמ... הסרט האהוב עלי זה fight club עם בראד פיט ואדוארד נורטון.... וראיתי שכולם פה שונאים את AI של שפילברג... דווקא תיכננתי ללכת לראות אותו עם חברה שלי.... טוב... זה הכל או<פ>יר נ.ב אני בת...

IC4

New member
היי אופיר!

(למה לילי פי?) ברוכה המצטרפת! לא כולם שונאים את AI ולשאר קוראי הפורום - למה אף אחד לא אמר לה שלום ?

חזיר בר

New member
לא רוצה להגיד לה שלום

עד שהיא לא תגיד משהו שיעניין אותי ואתה לא תכריח אותי.

IC4

New member
זה לא שיש דברים יותר טובים לעשות...

לא ניתן לפלסתינאים מדינה עד שלא יעשו פיגועים מענינים!

GK_FF

New member
יפה יפה......

אני לא מכיר הרבה בנות שאוהבות את הסרט, לפחות לא "הסרט האהוב" שלהן, הוא גם שלי, לגמריי שינה לי את החים ואני מת עליו, אוקיי, היי, תהני חיח

goldi san

New member
מה? איזה בנות לא אוהבות פייט קלאב?

אתה מטורף? תביא לי אחת ונמלוק את ראשה כולנו יחד! מי לא תאהב את אדוארד נורטון? מי? אה, אני לא זוכרת אם אני וצ´וט סיפרנו לכם שבמאמצים רבים הצלחנו לעצור את הדי וי די (כמה פעמים, לא כולן, כי זה קשה כמו המוות) על הטיילר דרדנים הקטנים שמופיעים בהתחלה בריצוד של איזה חצי שניה! כןכןכן! שמחה וגאווה! אם סיפרנו אז לא נורא, ואם לא אז הנה.

talytal

New member
שטויות...

אני בת (פעם אחרונה שבדקתי) ופייט קלאב הוא הסרט האהוב עליי.

leeloo

New member
מה את חיה? ואני התאבלתי.....

ומה שרשמת פה עכשיו זה ממש גילוי מרעיש! את בת?! סיריאסלי?! איזה יופי, גם אני...
בכל אופן, זה בדיוק כמו שענת אמרה היום (בקשר לחיבור על מדי בית הספר שמישהו רשם שברוב בתי הספר יש מדים)- "אני לא יודעת איזה מחקרים אתם עושים אבל לא צריך להגזים! (WHO ARE THE MONITORS?!)" אותו הדבר חל פה - על איזה מחקר בדיוק נקבע שבנות לא אוהבות את פייט קלאב?! show me the girl! סתם אני מאושרת שאתם רושמת פה... וגם היה לי שיעור נהיגה פשוט נפלא! הא הא! אמרתי למורה שלי שכמו שהוא נותן עדיפות למיכאל שיתן גם לי, אז הוא אמר - "בטח, את ומיכאל מאותה משפחה אצלי.." אז אמרתי לו שאנחנו גם מאותו רחוב... ואז הוא צחק... לא משנה... בקיצור, מנדנדים וזוכים! בסוף יהיה לנו רישיון ביחד...

Chot

New member
נראה לי

שפיש קצת לא אוהבת פייט קלאב. אבל רק בגלל שעשינו עליה אמבוש (או עמבוש, מה שתבחרו) ע כל הכתוביות והכל. רק ניחוש. וזה באמת קצת מטופש שבנות לא אוהבות פייט קלאב- אני זוכרת שפעם שוחחתי עם אחת שרצתה לארגן מאאכות בהפסקה לזכר הסרט האהוב. אני לא יודעת מה יצא מזה, אני רק יודעת שצריך להיות מאוד מאוד ממש לזבית כדי ללכת מכות למען הפייט קלאב. גרוע.

חולוני

New member
גם עליי כמובן.

הסרט הכי טוב בכל הזמנים. אם תעייני בהיסטוריה של ההודעות שלי בפורום הזה ( כי אני כבר בקושי נכנס לפורום בגלל שהתחלפו האנשים..), אז תראי שבערך 80 אחוז מההודעות שלי היו קשורות לפייט קלאב.
הנה ההודעה הראשונה שלי בפורום ( בעצם השניה, אבל לא חשוב..) מהתאריך ה 16.7 - פייט קלאב הוא הסרט הכי טובו חולוני / סרטים ו√ שנוצר אי פעם. זה סרט פשט מדהים. עלילה גאונית, משחק יוצא מן הכלל גם של אדוארד נורטון ( שד``א אין לו סרט גרוע אחד ! כל הסרטים שלו פשוט נפלאים..במיוחד אמריקה X ) וגם של בראד פיט בתור טיילר דירדן. ויזואליות מרשימה. בימוי יוצא מן הכלל של דיוויד פינצ`ר. והוא כבר הפך לסרט פולחן. ועוד ידברו עליו המן בעתיד וילמדו על הסרט הזה קולנוע כמו שאני לומד היום על בלייד ראנר. הסיפור המסחרי של פייט קלאב דומה מאוד לבלייד ראנר. למי שעוד לא יודע, פייט קלאב נכשל בקופות למרות הביקורות המשבחות. זה ממש דומה לסיפור של סלייד ראנר שכאשר יצא גם הוא נכשל הקופות, ורק כעבור כמה שנים הוא הפך לסרט פולחן שמלמדים עליו היום קולנוע כפריצת דרך קולנועית. אני רואה את אותו דבר לפייט קלאב, כבר עכשיו אני מכיר מלא אנשים שהם פריקים של הסרט. וגם אני אחד מהם. כבר מאז שראיתי אותו בפעם הראשונה בקולנוע, ואני מודה שזה הסרט הראשון שממש עשה לי את זה. הוא גרם לי לחשוב עליו חודשים לאחר שראיתי אותו, אופילו הלכתי אליו פעם שניה בקולנוע מרוב שכל כך רציתי לראות אותו שוב. והצפייה השניה אפילו עוד יותר מהנה מהראשונה. כי בפעם הראשונה לא ממש מבינים הכל, ורק בפעם השניה והשלישית מבינים את הפואנטה של הסרט. סרט גאוני. כמובן שכאשר הוא יצא לוידאו, אצתי רצתי להקליט אותו ( למי איכפת שזה לא חוקי ?! ) והוא יושב אצלי עד היום בעדיפות ראשונה לצפייה בוידיאו, ואני צופה בו לפחות פעם בשבועיים. וכל פעם אני נהנה מחדש לצפןת בסרט הגאוני הזה, שמגיע לו הרבה יותר מ 5 כוכבים. ללא ספק, הסרט הכי טוב בכל הזמנים.

למעלה