גם עליי כמובן.
הסרט הכי טוב בכל הזמנים. אם תעייני בהיסטוריה של ההודעות שלי בפורום הזה ( כי אני כבר בקושי נכנס לפורום בגלל שהתחלפו האנשים..), אז תראי שבערך 80 אחוז מההודעות שלי היו קשורות לפייט קלאב.
הנה ההודעה הראשונה שלי בפורום ( בעצם השניה, אבל לא חשוב..) מהתאריך ה 16.7 - פייט קלאב הוא הסרט הכי טובו חולוני / סרטים ו√ שנוצר אי פעם. זה סרט פשט מדהים. עלילה גאונית, משחק יוצא מן הכלל גם של אדוארד נורטון ( שד``א אין לו סרט גרוע אחד ! כל הסרטים שלו פשוט נפלאים..במיוחד אמריקה X ) וגם של בראד פיט בתור טיילר דירדן. ויזואליות מרשימה. בימוי יוצא מן הכלל של דיוויד פינצ`ר. והוא כבר הפך לסרט פולחן. ועוד ידברו עליו המן בעתיד וילמדו על הסרט הזה קולנוע כמו שאני לומד היום על בלייד ראנר. הסיפור המסחרי של פייט קלאב דומה מאוד לבלייד ראנר. למי שעוד לא יודע, פייט קלאב נכשל בקופות למרות הביקורות המשבחות. זה ממש דומה לסיפור של סלייד ראנר שכאשר יצא גם הוא נכשל הקופות, ורק כעבור כמה שנים הוא הפך לסרט פולחן שמלמדים עליו היום קולנוע כפריצת דרך קולנועית. אני רואה את אותו דבר לפייט קלאב, כבר עכשיו אני מכיר מלא אנשים שהם פריקים של הסרט. וגם אני אחד מהם. כבר מאז שראיתי אותו בפעם הראשונה בקולנוע, ואני מודה שזה הסרט הראשון שממש עשה לי את זה. הוא גרם לי לחשוב עליו חודשים לאחר שראיתי אותו, אופילו הלכתי אליו פעם שניה בקולנוע מרוב שכל כך רציתי לראות אותו שוב. והצפייה השניה אפילו עוד יותר מהנה מהראשונה. כי בפעם הראשונה לא ממש מבינים הכל, ורק בפעם השניה והשלישית מבינים את הפואנטה של הסרט. סרט גאוני. כמובן שכאשר הוא יצא לוידאו, אצתי רצתי להקליט אותו ( למי איכפת שזה לא חוקי ?! ) והוא יושב אצלי עד היום בעדיפות ראשונה לצפייה בוידיאו, ואני צופה בו לפחות פעם בשבועיים. וכל פעם אני נהנה מחדש לצפןת בסרט הגאוני הזה, שמגיע לו הרבה יותר מ 5 כוכבים. ללא ספק, הסרט הכי טוב בכל הזמנים.