היי אנשים!!!

אני לא מכירה אותך,

פשוט שוטטתי לי קצת בפורום, וראיתי שאת מחוות נועם, אז החלטתי להכיר אותך..

kampos

New member
היי

היי אני נועה בת 13 אני רוכבת בחוות אלונים. יש לי שני סוסים... את מכירה את הסוסה בריטני? והסיחה שלה אנג'לינה? אני רוכבת 5 שנים ומיתחרה באינינג עד גיל 12 אשמח להכיר אותך ובהצלחה ברכיבה...

HorseFreak7

New member
לא משאירים לסייחה את השם הזה

בעיקרון אף אחד לא ידע שנתנו לה את השם הזה אבל בכל מקרה כרגע חושבים על שם בשבילה

kampos

New member
למה?

למה לא משאירים את השם? בריטני הייתה פעם שלי ואנחנו מכרנו לחווה שלכם אותה... איך היא? רכבת עליה?

HorseFreak7

New member
אני יודעת מי את עמית סיפרה לי

וכי הבעלים החדשים של הסייחה רוצה שם יותר יפה וגם ככה כולם חושבים שזה שם מגעיל ובריטני חמודה לאללה היא כזאת פדלאה קטנה ומתוקה רק האיכוף שלה יכול לשגע פילים

OHIO

New member
את ממש נחמדה, את יודעת את זה...?

"וגם ככה כולם חושבים שזה שם מגעיל ....." פפף |=

SNTQ

New member
../images/Emo45.gifאת האמת אני תומכת,ג'ס באמת

ההערה הייתה לא במקום.. ואם היא בחרה תשם?! זה יכול לפגוע במידה מסויימת... זה כמו שהיו אומרים לך איכס על השם של פראס.. :-\

HorseFreak7

New member
אני דווקא אוהבת את השם כשסיפרתי

לאנשים הם אמרו שזה מגעיל ושלא ישאירו לה את השם הזה ואני מצטערת אם פגעתי בנועה או בכל בן אדם שחשב שאני מגעילה

HorseFreak7

New member
ורעות את מכולם כבר צריכה לדעת

שממש לא מזיז לי מה יגידו לי על הסוס אז את לא יכולה להשוות כי את מכירה אותי ואיך אני מתנהגת כשאומרים עליו משהו...

SNTQ

New member
נתתי לך תיאורטית..../images/Emo70.gif

אבל בסדר סבבה התנצלת

HorseFreak7

New member
לא יודעת מה איתך אבל אני אומרת

לאנשים את האמת רשמתי את זה כי זאת הסיבה שהם החליטו לחפש לה שם אחר אז זה מה שרשמתי וכמו שכבר אמרתי אם זה פגע במישהו אני מצטערת

ה צ י ף

New member
ברוכה הבאה

אני אלירן בן 13 רוכב בקקטוס טיולים 3 שנים אמממ אין לי סוס וזהו..

Noa Geva

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני נועה אני רוכבת שנה
בתלמי מנשה השתלבות נעימה!

202ריני

New member
אני לא מכירה אותך אבל אני...

אספר לך בכל זאת על עצמי.... אני בת 13 וחצי ואני רוכבת בחוות נועם כבר 4 שנים קוראים לי רינת צור כמו שאת יודעת כבר. אני אוהבת את בז שהוא סוס מאוד חמוד ויכול להיות שאת מכירה אותו... ואני קוראת לו זוקי קטן ושמן שלי...(אבל זה לא חשוב) אני לחא יודעת איך את מכירה אותי כי אני לא מכירה אותך אבל בכל מקרה אני מקווה שניהיה חברות טובות.... ואת נרשמת לקורס בחווה?... טוב לא חשוב... אז מה קורה?... תני לי את האי סי שלך ואז נוכל לדבר כבר..

למעלה