היי ליהי אני אייל זה בסדר גם אני לא מכיר את כל הפורום...
O Only me16 New member 31/5/04 #12 היי ליהי ../images/Emo24.gif../images/Emo107.gif אני אייל זה בסדר גם אני לא מכיר את כל הפורום...
C Charmed Gal New member 31/5/04 #13 ברוכה הבאה.../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif היי, אני גל, לא הייתי במסיבה, אבל אני מאד אוהב את דניאלי ולא יכולתי להגיע! קיצר, נחמד לראות אנשים חדשים, תהני פה.
ברוכה הבאה.../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif היי, אני גל, לא הייתי במסיבה, אבל אני מאד אוהב את דניאלי ולא יכולתי להגיע! קיצר, נחמד לראות אנשים חדשים, תהני פה.
S smelly cat junior New member 31/5/04 #15 היי כן, אני חושבת ששמעתי את השם שלך צץ איפשהו במסיבה... בכל מקרה, תודה על הקבלת פנים!
X xander55 New member 31/5/04 #23 היי ליהי, ברוכה הבאה../images/Emo129.gif../images/Emo177.gif אני מאור, זוכרת?
S smelly cat junior New member 31/5/04 #24 ../images/Emo105.gifבטח שזוכרת.../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo39.gif חוצמזה שאני זוכרת שאתה גאון בלשון, אני גם זוכרת שאתה היית הזונה חחח עזוב, יש לי דרכים מוזרות לזכור אנשים .... איזה חמוד זה! גם זה ממש חמוד! וואי, יש פה סמיילים ממש ממש חמודים!
../images/Emo105.gifבטח שזוכרת.../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo39.gif חוצמזה שאני זוכרת שאתה גאון בלשון, אני גם זוכרת שאתה היית הזונה חחח עזוב, יש לי דרכים מוזרות לזכור אנשים .... איזה חמוד זה! גם זה ממש חמוד! וואי, יש פה סמיילים ממש ממש חמודים!
O Only me16 New member 31/5/04 #26 כי היית זונה?../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif חחח האסימון נתקע קצת...
S smelly cat junior New member 31/5/04 #27 ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif דרך אגב, תגידו, מה זה בלוג? כל הזמן אני רואה שיש כזה דבר בלוג. אז אני לא מבינה מה זה ואיך עושים את זה.
../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif דרך אגב, תגידו, מה זה בלוג? כל הזמן אני רואה שיש כזה דבר בלוג. אז אני לא מבינה מה זה ואיך עושים את זה.
O Only me16 New member 31/5/04 #28 אמממ ../images/Emo107.gif בלוג זה כמו יומן אישי ברשת... איך עושים אותו אני לא יודע..חח אין לי אחד כזה
אמממ ../images/Emo107.gif בלוג זה כמו יומן אישי ברשת... איך עושים אותו אני לא יודע..חח אין לי אחד כזה
S smelly cat junior New member 1/6/04 #29 אהההה נכון! וואלה, שכחתי, דניאל סיפרה לי... ואני כל הזמן שוכחת מחדש!
O Only me16 New member 1/6/04 #30 חחח לא נורא...../images/Emo107.gif אם אני הייתי סופר כמה דברים אני שוכח...חחח זה לא היה נגמר (ועזבו בצד את התאריכים מספרים טלפונים וכ ו')
חחח לא נורא...../images/Emo107.gif אם אני הייתי סופר כמה דברים אני שוכח...חחח זה לא היה נגמר (ועזבו בצד את התאריכים מספרים טלפונים וכ ו')
S smelly cat junior New member 1/6/04 #31 חחח דווקא בזה אני טובה ../images/Emo108.gif מה שאני לא טובה זה לזכור דברים ללימודים... ובכלל אני די סנילית. אני זוכרת רק דברים טכניים כאלה, כמו תאריכים, טלפונים, שמות, וכל דבר שקשור לזה...
חחח דווקא בזה אני טובה ../images/Emo108.gif מה שאני לא טובה זה לזכור דברים ללימודים... ובכלל אני די סנילית. אני זוכרת רק דברים טכניים כאלה, כמו תאריכים, טלפונים, שמות, וכל דבר שקשור לזה...
S smelly cat junior New member 11/6/04 #36 איזה יופי!!! ../images/Emo54.gif זה אתה עשית את הכל במחשב או משו!?!?!?!? כי אם כן אז אתה מוכשר.... בכל מקרה, זה מהמם, גם אם אתה עשית וגם אם לא.
איזה יופי!!! ../images/Emo54.gif זה אתה עשית את הכל במחשב או משו!?!?!?!? כי אם כן אז אתה מוכשר.... בכל מקרה, זה מהמם, גם אם אתה עשית וגם אם לא.