היי אנשים

היי אנשים

היי, אני ליהי. חלק מכם מכירים אותי דרך דניאל וחלק פשוט לא. אני רק נרשמתי היום לתפוז וכמובן שבאתי ישר לפורום הזה, כי זה היחיד שאני מכירה דרך דניאל, וגם אני יודעת שאני מכירה פה אנשים. אז רק רציתי להגיד שהנה, אני פה, ושהייתה לדניאל את היומולדת הכי כיפית ושכולכם הייתם ממש ממש נחמדים. אז סתם רציתי להכיר אתכם קצת יותר טוב ולהכנס לפורום. בכל מקרה, זה יהיה נחמד אם אתם תגיבו להודעה שלי ותהיו נחמדים. (זאת פעם ראשונה שלי ממש בפורום...אז אני רוצה יחס
)

אה, אוקיי.

אז אותך אני כבר מכירה. ראיתי אותך פעמיים, ואם אני לא טועה אני חושבת שגם דיברתי איתך פעם אחת מהאיי סי קיו של דניאל... אבל לא משנה!

NitsNats©

New member
ברוכה הבאה, ליהושק'ה |חלב||מיוחדת|

את ליהושק'ה שפחדה משמיל? הו. או שזו הייתה אלינה
אניוואי, אני ניצי. ברוכה הבאה.

תודה רבה!

ולא, אני ליהושק'ה (וואי, זה נשמע כל כך אשכנזי...טוב צריך לכיר בשורשים!)שהגנה על אלינה מפני שמיל.
אני דווקא די צחקתי, זה היה די מצחיק, לא? בכל מקרה, אני זאת עם הנקודות. (במשחק עם התנין) וקראתי את התיאור שלך על המסיבה של דניאל, וכן, לשלישית קראו חן. זה כל כך מצחיק שאף אחד לא היה בטוח בכלל איך קוראים לה :)

Woogyman

New member
ברוכה הבאה :) ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

את אחת החברות שהיו ביומולדת? צחי עשה לי (ולעצמו) היכרות אתכן, למרות שאני בקושי זוכר שמות
. בכל מקרה, וולקאם
.

למה?

סם זה שם די לא רגיל, ככה שזכרתי :) אבל בכל מקרה, יש לי זיכרון די טוב לפנים ולשמות... אני זוכרת איך קראו לכולם חוץ מלראשון שעזב....אני רק זוכרת איך הוא נראה ואני הבנתי שהוא מנהל פה את הפורום אבל נראה לי שאת כל השאר אני זוכרת... בכל מקרה, למה מוזר סם עם א? לי זה נראה מוזר סם בלי א' כי זה מזכיר סם במשמעות של סמים...:) עזוב, השפעות של הביצפר שלי, כולם שם מסוממים.

Woogyman

New member
אפשר גם וגם, ../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

אני אמנם כותב בלי א', אבל זאת לא שגיאה לכתוב עם, הרבה כותבים ככה.

SaberTooth

New member
זו לא שגיאה או משהו...

אבל אף פעם לא ראיתי מישהו כותב סם עם א'...

למעלה