היי אנשים!!

היי אנשים!!

זוכרים אותי??? מזמן לא נכנסתי לפורום בערך חודשיים... זה בגלל שהייתי מבואסת ממשהו מאד מאד....שקשור לתחום ולא היה לי כוח לשמוע עליו להיסתכל עליו או לדבר עליו....אני ארכיב על זה פעם אחרת.... רק רציתי לומר לכולכם חג פסח שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם זה בגלל זה..

אל תתבאסי.. גם אני לא התקבלתי לכמה דברים בזמן האחרון.. אבל אני בבאסה יום-יומיים וזה עובר וממשיכים לדבר הבא... (תקראי את החתימה שלי..)

actress

New member
ברוכה השבה../images/Emo140.gif

וגם אם לא התקבלת זה לא נורא הם לא יודעים מה הם הפסידו חוץ מזה יש לך עוד הרבה הזדמנויות ויהיו עוד בעתיד... גם אני לקחתי קשה שלא התקבלתי בצבא לתאטרון אבל אח"כ אני הייתי זאת שעיצבה את כל הפוסטרים וקומוניקטים ועדיין הרגשתי את העשייה שבדבר מה גם שתמיד יש סדנאות מחוץ לזה ותמיד אפשר להמשיך הלאה ולהיות מקביל לאותו מקצוע.

Awaken

New member
ועוד משהו....

אם את מבואסת בגלל שלא התקבלת לתלמה ילין, אז תדעי שזה ממש ממש ממש לא אומר שאת פחות מוכשרת ממי שכן התקבל, אני לומד שם וזה יותר קטע של אם המבנה אופי הספציפי שלך מתאים למבנה של בי"ס, זה לא אומר כלום על הכשרון שלך.

Awaken

New member
זה שילוב של שניהם.

אי אפשר להגיד שזה בכלל בכלל בכלל בכלל לא אומר כלום על הכישרון, כי מי שלא מוכשר לא מתקבל. אבל מישהו יכול להיות מוכשר ולא להתקבל סתם כי לא הלך לו באודישין הספציפי הזה. אבל ברור שזה גם משפיע.

normajean

New member
כישרון in my ass

95% מתלמה ילין זה הבן של מי אתה..ואני לא מתכוונת להגיד את זה בצורה קיצונית או אגרסיבית מדי אבל זו האמת הרבה מאוד מהעניין זה קשרים לצערי,הכישרון גם משחק אבל בתפקיד מאוד משני

Minimal Affair

New member
אבל עידו הוא הבן של ענת ועופר....

וכפי שידוע לי - הוא לא הבן של מי אתה...

Awaken

New member
normajean- את זיינית שכל רצינית

מאיפה יש לך בדיוק את האינפורמציה הזאת? למדת שם? יש לך חברים בהנהלה? משהו? לא. אני לא אוהב אנשים שמקשקשים על מה שהם לא מבינים. אני אחד מתוך 14 האנשים במגמת התיאטרון בכיתה ט' בתלמה ילין ואף אחד לא בן של אף אחד מיוחד, גם לא נכד וגם לא אחיין, אז בבקשה אל תקשקשי לפני שיש לך עובדות.

Awaken

New member
וחבל, דווקא תפסתי ממך אחת

רצינית שלא מדברת שטויות.

Awaken

New member
אז אני אומר לך

שבמגמה שלי אפילו לא אחוז אחד התקבלו בגלל שהם בנים של מישהו, עובדה שאצלי במגמה אף אחד לא בן של אף אחד חשוב...

Awaken

New member
וגיא

תודה באמת שהיא נותנת קרדיט ל5 אחוז שהתקבלו בזכות כישרון

Minimal Affair

New member
עידו צודק.

כל מי שאני מכיר במגמת תיאטרון (אני מכיר בערך ארבעה) כולם פשוטי העם. יכול להיות שככה זה במגמות אחרות, אבל גם לא נדמה לי. כל מנהל מגמה מקבל את מי שמתחשק לו.

למעלה