היי אנשים!!

Awaken

New member
ודרך אגב

לפני שנתיים הנכד של תלמה ילין (האיזה שהקימה את הבי"ס) נבחן למגמת תיאטרון ולא התקבל... ואני לא רואה איך אפשר להיות יותר מקושר מזה.

עידו תרגע

אף אחד פה לא מתקיף אותך. היא מדברת על תופעה מגעילה של חוסר צדק ואתה צודק שיש אנשים כמוך שלא הסתייעו באף אחד חוץ מעצמם.

Awaken

New member
אני לא מתרגז סתם.

אני מתרגז כי יש פה הגזמה לא נורמלית... 95 אחוז?! 95 אחוז??? ואני ממש לא מרגיש מותקף. פשוט מרגיז אותי כי יש לי חברים שבאים לבי"ס מחיפה כל יום ומשקיעים את כל החיים וההורים שלהם בקושי משלמים בשביל הבי"ס והם עדיין באים כי הם אוהבים את זה, ואז באה אחת שאין לה מושג מה היא מדברת, ופשוט מוחקת הכל בזלזול עילי מרגיז כזה.... ועוד שהיא לא יודעת על מה היא מדברת.

normajean

New member
wow dude..i'm so sorry...

אוקיי נאמ... אני דיברתי ממצוקה אישית של הרבה אנשים שאני מכירה והרבה עובדות,יכול מאוד להיות שבשנים האחרונות הכל התהפך - באמת יכול להיות,אבל לפני שנתיים וחצי בערך בן דוד שלי ניסה להתקבל והוא התקבל ובילה שם כמה שנים והוא סבל מכל הפרוטקציות שהלכו שם,חבוב אני לא מדברת על דברים שאני לא מבינה,באמת!לא התכוונתי לפגוע ולא התכוונתי להיכנס לנקודות רגישות ואני מאמינה לך בכל ליבי שהתקבלת בזכות הכישרון שלך נטו ויכול מאוד להיות שרוב המגמה.. אני רק יודעת על סמך עובדות ויותר מעשרה מקרים שאני יכולה לחשוב עליהם עכשיו ששמעתי על התופעה. אני באמת מתנצלת על הפגיעה האישית - יכול מאוד להיות שאני טועה לגבי ההווה לא היה חלק בכוונתי לפגוע בשום צורה באף אחד

Awaken

New member
*matter

ואל תדאגי אני לא הולך להשאר עם צלקת רגשית או משהו את יכולה להוריד את זה מהמצפון...
אבל, שתדעי לך, שיש בתי ספר שהולכים פי אלף יותר על פרוקטציות ואני לא ינקוב בשמות..... *אהמ*בית צבי*אהמ*אלון*אהמ*.....

Awaken

New member
שמש סגולה....

כן יש לי הוכחות. כי יש לי שם חברים ויש אנשים שאני מכיר שמוערבים בבי"ס והם אומרים לי.

normajean

New member
indeed...

נאמ מודה לך על הסרת המצפון (ויש כמויות נכבדות ממנו) ואתה צודק לחלוטין אני נכוותי מהעניין אישית *שיעול*אלון*שיעול*

למעלה