היי אנשים .. שלום אנשים ..... אני חדשה פה , אני מאוד אוהבת את הפורום שלכם וזהו ..... ...שוב הגשם...
D daryali New member 28/1/04 #1 היי אנשים .. שלום אנשים ..... אני חדשה פה , אני מאוד אוהבת את הפורום שלכם וזהו ..... ...שוב הגשם...
פ פיה שלו New member 28/1/04 #2 הי ילדה.. ברוכה הבאה... ספרי משהו על עצמך.. מאיפה בת כמה אוהבת חצילים? :\ אממממ מקווה שתהני פה משעשע כאן.. אחלה אנשים..ברובם אני לירי דרך אגב.. נעים מאוד.
הי ילדה.. ברוכה הבאה... ספרי משהו על עצמך.. מאיפה בת כמה אוהבת חצילים? :\ אממממ מקווה שתהני פה משעשע כאן.. אחלה אנשים..ברובם אני לירי דרך אגב.. נעים מאוד.
D daryali New member 28/1/04 #3 היי היי לירי ..... נעים להכיר ... אני ממש אוהבת את הפורום הזה ואני ממש שמחה להיות פה ....
K ketty the sheep New member 29/1/04 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo34.gif מה הגובה? אוהבת חצילים? (תמיד רציתי להגיד את זה )
D daryali New member 29/1/04 #7 חחח חחחחחחחחח טוב אנשים אני בת 16.5 והאמת היא ... אני לא ממש חובבת חצילים ....
D daryali New member 29/1/04 #9 ... אני מתה על השיר הזה (אני בכלל חולה על ברי)....... (שבחתימה שלך buffy2) ושוב תודה לכולם\כולן ......... אתם אנשים\אנשות ממש נחמדים\ נחמדות איפה מיצי ? ...... היא נעלמה לי ....
... אני מתה על השיר הזה (אני בכלל חולה על ברי)....... (שבחתימה שלך buffy2) ושוב תודה לכולם\כולן ......... אתם אנשים\אנשות ממש נחמדים\ נחמדות איפה מיצי ? ...... היא נעלמה לי ....
B buffy2 New member 29/1/04 #10 ברי פשוט מלך!! ../images/Emo47.gif אני מתה על השיר הזה ו....מי זו מיצי?