היי אנשים!!!

היי אנשים!!!

איזה יום עבר עליי,אני מזה מסטולה עכשיו,בא לי לישון בטירוף!!!תשמעו,באתי לבצפר כרגיל משעמם\ככה עברו להם 7 שעות של שיעמום פחד!!! חזרתי הביתה,לא היה לי זמן אפילו לנשום,אכלתי מהר התכוננתי והלכתי לתחנת האוטובוס,עליתי על קו 28 והגעתי לחוג שלי. המורה חולה,במקומו מורה מחליפה,מזה פוסטמה!!! הרגשתי שם כמו בגנון!!הביאה לנו תמונות של חיות ואנחנו היינו צריכים לרשום אותם.{אני בחוג קומיקס לעזאזל!!} מה הלך שם,עשינו צחוקים בטירוף!!! אני תמיד עושה צחוקים וכאלה,עבודות לחוג אני לא עושה,אני תמיד מדברת ותמיד צוחקת מכל השטויות שאנחנו מדברים שם וכו'... אז רציתי להראות שאני עובדת,ציירתי איזו חיה מסכנה וחזרתי לדבר... סיימתי את מה שהיה לי לעשות,מה עכשיו? לחכות חצי שעה עד שיבואו לקחת אותי.ולחזור לעוד ערב משעמם. אבל אני ועוד שתי בנות מהחוג החלטנו שאנחנו הולכות לסנטר,אז הלכנו ברגל לסנטר ונכנו לחנות של פנקיסטים כאלו,חנות שנקראת תומר,היא מזה מגניבה.אני מתה על דברים כאלה,ניהלנו שיחת נפש עם המוכר על חיי המין של חברתי בת ה13 וחצי שעשתה יותר ממני בחיים... היה נחמד אך היה עלינו לחפש איזו חנות אז יצאנו החוצה לכיוון קינג ג'ורג' והתחלנו ללכת,פתאום עוצר אותנו איזה בנאדם,ימני בטירוף,יש לו שם מלא קרטונים ועליהם כתבות על הטרור וכאלה דברים,יענו מה שהולך בארץ,ידידתי שוחחה איתו איזה עשרים דקות ואני עומדת שם ומחכה. כל רגע טלפון,מדודה שלי ואמא שלי שמחכות לי בקניון ורוצות שאני כבר אקח אוטובוס,אחרי שהם סופסוף סיימו את השיחה הלכנו וחיפשנו קו 25 לקניון רמת אביב,חיכיתי איזה עשרים דקות או יותר עד שהגיע האוטובוס המטומטם הזה!!נסעתי,הגעתי לקניון,אמא שלי ודודה שלי יושבות באיזה בית קפה ומחכות לי,אני,מתה מרעב הזמנתי לי איזה כריך וכשהוא הגיע,גם אחרי מאה שנה,טרפתי אותו,הצהרתי שאני גם מסוגלת לאכול פיל. אחר כך יצאנו מהקניון וחזרנו הביתה. אני מתה מעייפות ומקווה שעבר עליכם יום נפלא כמו שאני עברתי, ממני, הדרוש!!!{מסטולה כרגע...}

טוב אנשים,אני רואה שכולם ישנים,

ואף אחד לא עונה לי,אולי אתם חושבים שהלכתי לישון? אומנם כתבתי שאני עייפה אבל אחרי שתי דקות על המחשב אני עירנית. בא לי קצת להיות בצ'אט אבל יש שם את כל הילדים החרמנים האלו עם השאלות הדפוקות,אז למי שבא לו ומשעמם לו יכול בשמחה להתכתב איתי,אני יחכה עוד כמה זמן אבל אם אני לא אקבל כאן תשובה אני אלך לי לישון,יום ארוך עבר עליי. ביי ביי, ממני, הדרוש!!!

enjoi butterfly

New member
ואייי איזה יום...

כמה זמן את לומדת לציר קומיקס?? זה כזה שווה....תמיד רציתי לציר אבל מה לעשות שהיד לא ממש רוצה...:) אבל נישמע שהיה לך יום מזה עמוס...אז יאללה לכי לישון ותקומי ערנית לעוד יום יפה בחיים ....

loving angel

New member
וואוו איזה יום עבר עליך...../images/Emo13.gif

שתמיד יהיה לך ככה חמודה
והחנות שהזכרת,תומר, היא באמת טובה יצא לי גם להיות שם כמה פעמים... טוב זהו אני הולכת לישון...לילה טוב! (אם יש כאן מישו בכלל חח)

נשמע שלא היה לך כל כך משעמם...

אחלה יום!!! ואני גם אוהבת את תומר... אחלה חנות ואחלה מוכרים...

כן,תודה חמודים,עבר עליי באמת יום

נחמד... תומר היא באמת חנות נחמדה. חבל שיש שם דברים מזה יקרים,אני רוצה בטירוף כמה צמידים אבל כל אחד עולה איזה 50 שקל... אבל יש שם גם דברים אחרים שלא כל כך יקרים אז כנראה שאני אחזור לשם מתישהו ואקנה... המוכר שם באמת נחמד,הייתה לנו שיחה מאוד מעניינת איתו אתמול... טוב,אז אני צריכה ללכת ללמוד לאיזה מבחן בלשון, אני אחזור אחר כך, ממני, הדרוש!!!

sh53

New member
גם אני שנאתי תמיד מורים מחליפים

במקום שיתנו לנו שעת חלון פתוחה, היו מביאים לנו מורים שאני לא יודעת מאיפה הביאו אותם, לא יודעים לאן הגענו עם החומר, העיקר שהכיתה לא תהיה לבד - משהו מעין גננת לכיתה. עושה רושם שהיה לך יום נחמד בהחלט
הלכתי אתמול לספריה והבאתי 2 ספרים של אותה סופרת-פסיכולוגית, שאני מעריכה אותה מאוד וחשבתי שיהיה נחמד לקרוא גם מה היא כותבת.

אני לא קוראת הרבה.

משום מה אני מעדיפה להתבטל ולא לעשות כלום. אפילו לא לקרוא. אבל אני צריכה להתחיל לקרוא באמת. כרגע אני צורבת דיסקים להנאתי... ביי לכם, ממני, הדרוש!!!

spirit noa

New member
.. אהממ .. אחלה יום היה לך..

אחלה יום!!!!!!!
)))))) ...... שימעם ליי. אזז קראתי את כל ההודעות בפורום..שלך בנתיים הכי ארוכה.. חחחחחחח:) אבל מזה מעניינת!!!! .. חחחח. לי לא היה שום דבר מיוחד!.. ראיתי את אבי ( כן זה היה הזה בן 13.. דיברנו כמה זמן.. והחלטתי שאני לא אוהבת אותו.. כמו שאהבתי.. לא יודעת משהו השתנה ביננו אני מרגישה את זה, אולי הגיל באמת גרם לשינוי הזה, או שזה לא הגיל.. לא יודעת.. פשוט כבר לא מה שהרגשתי אליו כמו לפני שבוע.. בקיצר......... ) .. בבית ספרררררר....... הכל היה כרגיל
..... שיעור ראשון ספורט! לעזאזל עם מי שהחליט לשים לנו שיעור ראשון ספורט על הבוקר! ועוד עם מי? עם המורה שאני הכי שונאת! טוב יש עוד אחת יותר שנואה.. המורה לאנגלית! MISS GITA! שאותה אני באמת לא יכולה לסבול..... והמורה לספורט לא מפסיקה לצעוק.. התווכחנו איתה כמה סיבובים לעשות סביב הבית ספר. בססוף היא וויתרה לנו בסיבוב אחד.. עשינו 3.. חחחחחחח זה היה אמור להיות 4.. ואז שיחקנו משחק מטופש עם כדור.. ! , ואז שיעור לשון ושעתיים מתמטיקה
.. :)בקיצר.. כמו כל יום אחר משעמם לי רצחח עכשיו.. והיום בערב יש יומולדת לידיד שליי.. בן 15.. ממממממ....... אני צריכה עוד להחליט מה ללבוש! ( חח אני לא מאלה שהמראה שלהם הכי חשוב להם בעולם! , לידע קטן! ).. טוב בטח ההודעה הזאת כבר הרדימה אתכם.. למי שבאמת שיעמם לו קרא את כל ההודעה .. חח טוב בייי, אוהבת אתכם אחד אחד:)))))))) בייי

spirit noa

New member
אחלה יום היה לך!

אחלה יום היה לך!!!!! שימעם ליי. אזז קראתי את כל ההודעות בפורום..שלך בנתיים הכי ארוכה.. חחחחחחח:) אבל מזה מעניינת!!!! .. חחחח. לי לא היה שום דבר מיוחד!.. ראיתי את אבי ( כן זה היה הזה בן 13.. דיברנו כמה זמן.. והחלטתי שאני לא אוהבת אותו.. כמו שאהבתי.. לא יודעת משהו השתנה ביננו אני מרגישה את זה, אולי הגיל באמת גרם לשינוי הזה, או שזה לא הגיל.. לא יודעת.. פשוט כבר לא מה שהרגשתי אליו כמו לפני שבוע.. בקיצר......... ) .. בבית ספרררררר....... הכל היה כרגיל
..... שיעור ראשון ספורט! לעזאזל עם מי שהחליט לשים לנו שיעור ראשון ספורט על הבוקר! ועוד עם מי? עם המורה שאני הכי שונאת! טוב יש עוד אחת יותר שנואה.. המורה לאנגלית! MISS GITA! שאותה אני באמת לא יכולה לסבול..... והמורה לספורט לא מפסיקה לצעוק.. התווכחנו איתה כמה סיבובים לעשות סביב הבית ספר. בססוף היא וויתרה לנו בסיבוב אחד.. עשינו 3.. חחחחחחח זה היה אמור להיות 4.. ואז שיחקנו משחק מטופש עם כדור.. ! , ואז שיעור לשון ושעתיים מתמטיקה
.. :)בקיצר.. כמו כל יום אחר משעמם לי רצחח עכשיו.. והיום בערב יש יומולדת לידיד שליי.. בן 15.. ממממממ....... אני צריכה עוד להחליט מה ללבוש! ( חח אני לא מאלה שהמראה שלהם הכי חשוב להם בעולם! , לידע קטן! ).. טוב בטח ההודעה הזאת כבר הרדימה אתכם.. למי שבאמת שיעמם לו קרא את כל ההודעה .. חח טוב בייי, אוהבת אתכם אחד אחד:)))))))) בייי

spirit noa

New member
צטערת!

שההודעה נשלחה פעמיים. אהמממ
חבריה.. כנסו לזה.. משהו מזה מצחיקקקקקק.. אותי לפחות זה קרעע הנה: http://kramberg.no-ip.com/kfkf.htm תגיבו :)

אצלי בתיכון

נותנים לנו שעות חופשיות חבל על הזמן........ על ימין ועל שמואל .. ואם לא אז אנחנו כבר מסדרים שיהיה חלון ....

כן...בבצפר שעזבתי...היו לנו כל יום

שינויים ושיעורים חופשיים.. הייתי יורדת עם חברה שלי למגרש ומשחקת כדורסל.. יושבות בדשא ובצל... אוי,הימים השמחים.. היום אני לא עושה את זה,אני לא איזו פוסטמה שתרד לשחק כדורסל בתיכון... מה גם שעברתי בצפר ואני לא רואה את חברה שלי יותר... אני חייבת להתחיל לדבר איתה,היא הייתה חברה טובה 3 שנים... כיתה ט' הייתה בהחלט שנה טובה בשבילי... הלוואי והייתי יכולה להישאר לנצח בכיתה ט'... אחחח...,הימים הטובים...

למעלה