היי אנשים!

בן הרב

New member
הי בא לך להחליף מרשמים

מה דעתך על חציל ממולא בתרד ופסטה ממולאת בקושאים 2 הכוכבים האחרונים במטבח הקולונרי שלי תשאל את מי שהיה ומי שלא היה הפסיד

adam222

New member
...מרשמים... מתכונים...

סבבה
ריחך אכן יצא למרחוק... אך אני לא יכול להעיד (אין הנחתום) וד"ל אולי מי שהיה אי פעם יעדכן אותך

ELI20007

New member
היי שרי../images/Emo24.gif

היה ממש כיף ועונג להכיר אותך תבוא ותרגיש כאן בבית

MonShrie

New member
וואו, תודה רבה לכולם../images/Emo70.gif

עם קבלת פנים כזאת אני ממש מרגיש בבית!
הסתפקתי בהתחלה אם ללכת לטיש או לא, אבל אני רואה שזה היה שווה מכל בחינה שהיא, אז אסביר לחדשים אחרים מה זה: פשוט נפגשים. נקודה. נקודותיים: קובעים מקום מפגש - לפעמים זה מקום די קבוע (שאני מתאר לעצמי שעדיף לא לפרסם ככה) - והחבר'ה פשוט מגיעים. יושבים, מכרסמים משהו, מדברים, צוחקים, רוקדים - והעיקר (מבחינתי) מכירים אנשים ומחליפים חוויות. בקשר לטיש הבא - פנה לנציגנו באזור מגוריך
או למישהו מהווותיקים בפורום, אני לא יודע כל כך פרטים. גיטשאבעס!

ZVI Z

New member
היי איש

וולקאם! אולי גם לי כדאי לנסות להצטרף לאיזה טיש..

שלום ידידי הרב שליצא

מון שרי, היה נחמד לפגוש אותך אתמול בטיש. רגע, בעצם אתה זה שבא איתי? מה נשמע חבר?

ELI20007

New member
היי גם לך קלאסיק

באמת היה כיף להכיר אותך וברכות להצטרפות אילינו

מצרף עצמי לאלה שגילו ת'טיש

אתמול נפל בחלקיקי הזכות להיות מן המשתתפים בטיש. היה נחמד לגלות שיש אנשים שהטיש זה חלק בלתי נפרד מהחיים- "מה באמת זה הפעם הראשונה שלך?" "מה לא היית בטיש אפפעם??" ויותר נחמד היה לגלות ת'טיש, את האנשים שמאחורי הנקניקים, המחופשים, המחפשים, המתחפשים, המתמצאים. אחרי הטיש, במועדון למטה, נתקפתי בפרץ ריקודים בלתי נשלט ואני שאלתי אותי, ולשמחה זו מה עושה?? עד שבבוקר נתברר לי מפי אחי הצדיק שליט" שהיום יום הולדת עברי של אני ומכך נתברר לי באימות גמור שהתאריך העברי הוא האמיתי והיותר משפיע על האדם ועל כן נפל אצלי השמחה הגדול הזה עד שכעת אין לי כח לזוז בכלל בכלל. היה נעים היה נחמד תודה שהנעמתם את יומולדת הראשון שלי בחיים שאחרי העשרה.. ואני לא ידעתי. ביי לכולם.

באמת יום גדול לישראל

חגיגה של אותו צדיק מזל טוב למורינו ורבינו שלי"טא חבל ששפיפסתי הטיש בצוותא חדא של רבינו בטח נאם רבינו מתורתו, דברי אלוהים חיים, אבידה שאין לה תמורה!

שלום מון שרי אחשלי

אני שמייח מאוד שהצלחתי לשבנע אותך להגיע לטיש ומאחל לך יישוב נעים בביתנו הקט בתפוז אנשים. (אגב לכבוד הוא לי שהחלטת לאמץ את השם שהצעתי) אוהבותך יוסי.

MonShrie

New member
שוב תודה!

מה יש לכם מארטישוק, adam222 ובן הרב?! אבל תודה, לפעמים זה יוצא טעים. תודה rache על קבלת הפנים, אולי יצא לדברר בצ'אט או במסרים ואז אשמח לפרט. תודה isackris על השיעור בצרפתית - ומה פירוש השם שלך? עיייייף, על איזו המתנה אתה מדבר? - אתה אשם באיחור של הרביולי שלי?!
קלאסיק - מה קורה גבר? מזל-טוייב! אתה בא שבת אצל קרליבך? LOL ELI2007, האיש האחרון, שוב תודה - אלי, אתה נוהג כמו שצריך!
כבשה, מהההההה שלומך? תודה גם rigoletto , אבזץ - א גיט גלות א ייד, אורי80 ,חיים גרעפיצער :-o ,bnny, צביז ולמני...
מקווה שלא פיספסתי מישהו. אני מתנצל אם אני במצב רוח טוב מדי, אני מגיע עכשיו משיחה ארוכה עם הרב שלי לשעבר. אדם נחמד! שבוע טוב!

דייקא פיפסת אותי

אבל אמחל לך הפעם באיחור ברוך הבא לפורום יוצאים בשאלה מלוה דמלכה כבר אכלת? אולי ספר קצת על הרב שלך ועל השיחה ארוכה ? היו רק דברי אגדה ומוסר או גם לומדו'ס? ד"א מי זה " א גיט גלות א ייד" ?

adam222

New member
אנחנו אוהבים... לעשות את זה...

אתה יודע... עם הקליפות הקשות בקצה ורכות בפנים...

R a c h e

New member
עכשיו אני רק קולטת כמה אני רחוקה../images/Emo10.gif

וכמה מעט חברים אני מכירה פנים אל פנים..... אז אני שוב
ירוקה מקנאה, והפעם גם בך, מוןשרי, ובכל החדשים והוותיקים שהיו שם ביום חמישי..... רק אל תשכחו להודיע כשאתם באילת או בסביבה, אני מבטיחה לארגן איזה טיש או טישון לצורך העניין..... תמשיכו לעשות שם חיים, במרכז הארץ והציביליזציה, עיר הבירה, תל-אביב..... רחל

isackris

New member
השיעור בצרפתית רק התחיל...

הכינוי שלי זה שילוב של הם והשם משפחה שלי שקידוד שלו יכול להביא לחשיפה של אישיותי העלובה... טוב עכשיו המורה לצרפתית החליט לתרגם לכם שיר שהוא מאוד אוהב בתוספת קישור כולם מתבקשים להעתיק מהלוח... הקישור לשיר האזנה נעימה. השיר בצרפתית: Jean Jaques Goldman and celine dion Là-bas Là-bas Tout est neuf et tout est sauvage Libre continent sans grillage Ici, nos rêves sont étroits C'est pour ça que j'irai là-bas Là-bas Faut du coeur et faut du courage Mais tout est possible a mon age Si tu as la force et la foi L'or est a portee de tes doigts C'est pour ça que j'irai là-bas N'y vas pas Y'a des tempêtes et des naufrages Le feu, les diables et les mirages Je te sais si fragile parfois Reste au creux de moi On a tant d'amour a faire Tant de bonheur a venir Je te veux mari et père Et toi, tu rêves de partir Ici, tout est joue d'avance Et l'on n'y peut rien changer Tout dépend de ta naissance Et moi je ne suis pas bien ne Là-bas Loin de nos vies, de nos villages J'oublierai ta voix, ton visage J'ai beau te serrer dans mes bras Tu m'échappes déjà, là-bas J'aurai ma chance, j'aurai mes droits N'y vas pas Et la fierté qu'ici je n'ai pas Là-bas Tout ce que tu mérites est a toi N'y vas pas Ici, les autres imposent leur loi Là-bas Je te perdrai peut-être là-bas N'y vas pas Mais je me perds si je reste la Là-bas La vie ne m'a pas laisse le choix N'y vas pas Toi et moi, ce sera là-bas ou pas Là-bas Tout est neuf et tout est sauvage N'y vas pas Libre continent sans grillage Là-bas Beau comme on n'imagine pas N'y vas pas Ici, même nos rêves sont étroits Là-bas C'est pour ça que j'irai là-bas N'y vas pas On ne m'a pas laisse le choix Je me perds si je reste la C'est pour ça que j'irai là-bas N'y vas pas Là-bas Tout est neuf et tout est sauvage Ici les autres imposent leurs lois Tout est neuf et tout est sauvage Libre co והתרגום החופשי: שם... הכל חדש הכל אדמה פראית יבשות משוחררות ללא גדרות כאן גם החלומות שלנו צרי אופק לכן אני אלך לשם... שם צריך לב צריך אומץ אבל הכל אפשרי בגילי אם יש לך את הכח והאמונה הזהב במגע אצבעותייך אל תלך... יש שם רוחות וסערות האש השטן והמיראג' אני מכירה אותך כל כך רגיש לפעמים תשאר איתי פה יש לנו כל כך הרבה אהבה לעשות כל כך הרבה אושר עתידי אני רוצה אותך בעל ואב ואתה חולם רק לברוח כאן הכל משחק מכור ואנחנו לא יכולים לשנות כלום הכל תלוי במוצא שלנו אבל אני לא נולדתי במקום הנכון שם... הרחק מהחיים והערים שלנו אני אשכח את הקול שלך את הפנים שלך אני אולי אוכל לחבק אותך בין זרועותי אבל אתה כבר חומק ממני שמה יהיה לי את הצ'אנס והזכויות שלי... ואת הגאווה שפה אין לי... מה שמגיע לך בעצם שלך... פה האחרים קובעים לנו את החוקים שלהם... אני אולי אאבד אותך שמה... אבל אני אאבד את עצמי אם אשאר פה... החיים לא השאירו לי ברירה את ואני זה יהיה שם או בכלל לא הכל חדש הכל פראי יבשות משוחררות ללא גדרות היופי כמו שלא ניתן לתאר כאן גם החלומות שלנו צרי אופק לכן אני אלך לשם לא השאירו לי ברירה אני אאבד את עצמי אם אשאר לכן אני אלך לשםםםםםם... סוווווףףףףף

למעלה