היי אנשים!

MonShrie

New member
היי אנשים!

עד עכשיו רק קראתי בפורום, היום יצרתי ניק חדש - ובו אני מתכוון להשתתף יותר בפורום. אתמול הייתי פעם ראשונה בטיש, בתל-אביב (תודה לאיש האחרון. ואני מבקש מאלה שיודעים מי אני -כמובן, לא לפרסם פה משהו....), היה ממש כיף - מומלץ לכולם!
הודעה נוספת לירושלמים בינינו - מתארגנים טישים בירושלים (כנראה במוצ"ש הקרוב - צרו קשר במסרים/בסלולרי עם חברים ירושלמים!

R a c h e

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אבל אולי, בכל זאת, תספר למי שלא היה מי זה מוןשרי? בכל מקרה, טוב לראות אותך ב
רחל

MonShrie

New member
לספר מי זה מון-שרי?!

תודה על קבלת הפנים!
אני כמובן מעדיף שלא להזדהות כאן בגלוי. באופן כללי - אני יוצא. החלטתי כבר לפני שלש שנים, אבל מכל מני סיבות אני עדיין לפעמים מחופש. לאט לאט, בעזרת חברים, אני משתחרר יותר ומכיר יותר. אתמול כשנסענו לטיש ,התחשק לי להקרא בכינוי - "שרי" עלה, ו"האיש האחרון" הציע "מון שרי". בלי סיבה.

MonShrie

New member
אני יודע LOL

אמנם לא ידעתי לכתוב את זה בצרפתית... ודרך אגב - כן כל מה שחכם צודק. רחל, אני בן 18. מרקע חב"די.

isackris

New member
אני מתפלא שתגובה כשלך על החתימה שלי

מגיעה מחב"דניק ... lol

R a c h e

New member
זה מצויין בלי פרטים מזהים../images/Emo12.gif

אם אפשר תספר: מאיזה רקע? בן כמה? היום "מחופש" או כבר לא? וכל מה שבא לך, אם בכלל..... בכל מקרה, טוב לראותך! רחל

אבזץ

New member
שלום עליכם ר' יהודי

שמא ינוח קמעה מתלאות הדרך -המיטה מוצעת. הקפה והעוגה במטבח -ינטא תחי' הכינה מבעוד מועד. גם תבן, גם מספוא לסוסים עמנו.

uri80

New member
שלום וברוך הבא

דווקא תכננתי לקפוץ אתמול לטיש אבל ברגע האחרון צץ לי משהו. לא נורא - תמיד יש את הפעם הבאה

שלום איש

שמחתי להכירך אתמול. היה מפתיע לזהות אותך, זה היה ממש בלתי צפוי. בכל אופן, גם אני זה אני, אפילו שאמרתי לך לא כששאלת, אבל אתה בטח מבין את ההרגשה, כששואלים אותך, "תגיד לי אתה הוא זה שראיתי אותך שם ושם". טוב, לא נורא. בעיות של מפורסמים. הרבה ידידות ונהיה בקשר.

גם אני שמחתי להכיר אותך רביייד

ותודה על המתנה אני לא מפסיק להשתמש ולזכות את הרבים במתנה

היי ברוך הבא ../images/Emo24.gif

היה כיף לפגוש אותך. אתה בטוח שאתה לא רוצה שנספר עלייך את המשהו?

b n n y 24

New member
ברוך הבא

אמנם אין אורח מכניס אורח ועדיין איני מרגיש כ"כ בענינים פה . אך מרשה לעצמי לברכך בהצלחה בכל אשר תפנה.

בן הרב

New member
ברוך הבא תחלוץ נעליים שים רגל על

הספה ותהנה מכל הכיבודים של השפים שלנו <ארטישוק ממולא> במה?

למעלה