היי אנשים...

super joby

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כן - כמו שחשבתי. פורום מאוד פתוח. בכל אופן ברוכים הבאים!

DeaD enD

New member
פורום נירוונה!

בעיקרון הפורום ההוא מדבר רק על נירוונה אבל הדבר שניראה לי מחזיק את הפורום פתוח זה שעשועון שבועי שאיזה אחד שם עושה כדיי לראות מה האנשים מעדיפים יותר אצל חברי הלהקה...לפי דעתי לפתוח פורום ללהקה אחת זה רעיון דיי לא חכם כי זה כמו לפתוח פורום לאנשים רק בעלי עיניים כחולות עם שיער חום מרכיבי מישקפיים בעלי נקודת חן במרפק יד ימין (למי שלא הבין הכוונה היתה לאנשים ספציפיים מאוד).....לכן נוצר מצב שאין על מה לדבר ועתידו של פורום כזה הוא להיסגר לאחר שמוצו כל נושאי נירוונה....

E GirL

New member
ברוכים הבאים...

ו-ignorance is a bliss, לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל גם אני מפורום נירוונה (ואני דווקא הסכמתי עם מה שאמרת
) אבל זה לא חשוב... ובקשר לסאונדגארדן, תני להם עוד צ'אנס ותראי שתאהבי אותם. פשוט לוקח זמן להתרגל אליהם (ובמיוחד לדיסקים הישנים יותר שלהם)

היי

אין לי בעיה עם השירים שלהם ויש לי גם את הדיסק המקורי של superunknowing או משהו כזה.. הם פשוט בראיונות שלהם היו כאלה דפוקים אז לא יודעת לא כול כך אהבתי אותם אבל אני אוהבת את הקול של הסולן גם בadioslave ודרך אגב אני כן זוכרת ... תודה

איגנורס,בשבילך

אך אחד לא העיף אותך מפורום נירוונה.מאיפה קיבלת את הרעיון הזה? פשוט כמה מהאנשים הנחמדים (ויש שם אנשים נחמדים) שם לא הסכימו איתך,אז הם התכוווחו איתך (ומעט תקפו). אבל כולם שם רבים חופשי,מתווכחים,מקללים וכו'.כמו בכל פורום (היה לי מקרה כזה בפורום זה ממש, עם שכחתי-מה-שמה). אז מה לקחת את זה קשה?אמרת משהו,וכמה התנגדו (אפשר להגיד שבערך כולם). תשמעי זה בערך כמו שתבואי לפורום הנוכחי,ותגידי שכל הלהקות גראנג' חרא חוץ,נגיד,מנירוונה ופרל ג'אם. ואז מה את חושבת?שפה היו מקבלים את זה? היו מגנים על הלהקות שהם אוהבים,כמו כולם. אז את יכולה לחזור לפורום נירוונה,ואף אחד לא ינשוך אותך,לא לדאוג. פשוט את צריכה לקלוט שלא לכולם יש אותה דעה.

DeaD enD

New member
לפי דעתי

אתם סתם מנפחים את העיניין יותר מדי... אז היא היתווכחה עם כמה אנשים שם...לא אהבה את המקום.....לקחה את העכבר ועברה פורום....מה הבעיה בזה?!?! היא לא רוצה לחזור (או שכן) תנו לה לעשות מה שהיא רוצה...

זה בסדר אנשים

זה לא שנעלבתי סתם היה מעצבן וזה בכלל לא פורום של הפו פייטרז... אבל שטיות נחמד פה ותודה יוחאי..

call me a dog

New member
2 דברים..

1- היו פה כמה וכמה אנשים שנכנסו ואמרו את מה שהנדריקסית נתנה כדוגמא, ולא התעצבנו, זה רק שיעשע קצת.. 2- בלי מריבות ועניינים, מה שווים פורומים?!?

BiRd Of PrEy

New member
אבל את היית עם ניק אחר לא?

טוב שיהיה לי יש זיכרון מעפן
ודייב באמת ממוסחר

אגנורס,רבת עם נעמה?

בכינוי זה-runaway train כי זה בסדר,כולם רבו איתה.כולל אני. אבל היא בסדר היא נחמדה,היא סתם אוהבת להתווכח ולריב.

אה..לא הבנתי..חשבתי שהתכוונת אל

איגנורס.. בכל מקרה,כולם רבים איתה לא? בטוחה שאת גם רבת איתה... אבל מה לעשות שיש אנשים שלוקחים את זה קשה.

למעלה