היי אנשים...

polly R

New member
שלומלום לכולםםם

גמני חדשה!
קוראים לי מור, בת 19... אממ.. מפ"ת.. מה שלומכםםם??

Stillwater

New member
היי, אני זוכרת אותך...

ורק כמה מילים להגנת פורום נירוונה... אני לא חושבת שאף אחד מהפורום רצה שתעופי, ואם היית נותנת להם הזדמנות ונשארת ומשתתפת בעוד שירשורים הם היו סולחים לך או יותר נכון שוכחים ממה שאמרת. אני לא יודעת אם קראת את מה שכתבתי לך או לא, אבל כנראה שיש בפורום את הבעיה שכולם נורא, נורא מגובשים בדעה אחת ואם משהו מנסה לפרוץ את החומה הם ישר מתנפלים עליו. כן, זה קורה... אני מזמינה אותך לשוב לפורום, אבל אם נפגעת ואת לא רוצה,זכותך המלאה, עשי כרצונך! ולמי שתוהה לעצמו מאיפה אני צצתי פתאום, אז תדעו לכם שכתבתי כאן לפני שנה ועוד מידי פעם ואני גם נכנסת הרבה וקוראת, אבל לא מגיבה. אה וקוראים לי ענת בת 17 מרה"ע.

לא ממש...

לקחתי את זה מהסרט אבודים בפרוורים (ולא סיפור הפרוורים לא להתבלבל) ושמה ניראה לי לקחו את זה מויליאם פוקנר...

אאאא.....

אני מכירה את השיר ובגלל זה המשפט היה ניראה לי מוכר.. בכול אופן הוא גם לא מהשיר הוא מהסרט שאני מאוד ממליצה עליו... נ.ב בנזונה גרמת לי לפקפק בגאנותי שלא ידעתי מיזה... לא נורא הכול עובר חביבי

hgvrycuihnhuyb

New member
ברוכים הבאים לכל החדשים!!!!!!

ותנו הזדמנות לסאונדגארדן !!!!!!!! אין כמו הקול של כריס ....(של שנות ה-90)....

DeaD enD

New member
אין כותרת

על מנת שהחדשים פה יכירו (אני אחד מהם) אולי כל אחד יגיד פה מאיפה הוא מי הוא מה הוא?

אני מעדיפה להישאר כאן

אנשים הרבה יותר open minded כאן מאשר בפורום נירוונה לא משהו אישי... תיהיו מגובשים בכיייף אבל לא נגדי אחים שלי... אז פרשתי no hurt feelings ניראה אולי בבוא הזמן

DrunkGoat

New member
אם כולם באותה דעה מה הטעם בפורום?

איך הדיונים בפורום כזה נראים? - איזה יפה השיר החדש של נירוונה -- נכון -- מסכים -- צודק -- גם אני אהבתי! אחלה פורום הא? ואני חושב שזה גם בניגוד לחוקי תפוז ומדינת ישראל להעיף מישהו מפורום רק בגלל שדעתו שונה.

היי אנשים...

שלום אני חדשה פה וראיתי שכול החדשים מציגים את עצמם אז אני רעות ממיתר(כן זה בדרום) אני גם מנגנת על באס ואין לי איסיקיו כי אני שונאת את התוכנה הזאת!!! ואני מתגברת פיזיקה וכימיה את מי שזה מעניין וזהו.. וסתם ידע כללי: העיפו אותי מפורום נירוונה (טוב לא בדיוק העיפו אבל לא היו נחמדים) אז שלום כולם

DeaD enD

New member
ברוכות הבאות!!!

עכשיו שאני חושב על זה ישר היתפרצתי למקום הזה אז גם אני רוצה לקבל ברוך הבא....יאללה ברכו אותי.....

super joby

New member
לעוף מפורום נירוונה?

זה בטח היה קשה. מה אמרת שם, שקורט הוא לא הזמר האהוב עליך?

כן דיי...

אבל הדבר החיובי בזה שבזכות זה אני פה וניראה לי הרבה יותר נחמד להיות פתוח לכול הלהקות ולא רק על אחת... (איזה בילבול שכל) קיצרו אני גם אוהבת את פארל גאם ואליס אין צאינס ולא כול כך את סאנודגארדן אבל הם טובים לא פחות...

למעלה