היי אנשים

Ophel McNeil

New member
ואני חשבתי שלאמץ אנשים ../images/Emo117.gif

זאת פשוט מחלה שלי.

bLaCk PaNtHeR

New member
לירון נפגעתי../images/Emo70.gif

הומו מחמד של חצי מהבנות בפורום
ואני חשבתי שאני מיוחדת
(מתברר שלא)

לירונר

New member
נו... שלך...

יש 2 בנות - את ומKה אפורה, חצי מ2 זה 1... אמילי הומו, היא לא נחשבת

לירונר

New member
../images/Emo51.gif רב ../images/Emo9.gif

באמת לא כיף להיות חולה, במיוחד אחרי שקיבלת חיסון נגד שפעת וחלית כבר פעמיים. כמו שגלעד אמר - הפורום פתוח בפני כולם, וכולם מוזמנים להנות מה
שלי (גם אתה
). אני אשמח אם תמשיך ותהיה חלק מחברי הפורום
ברוך הבא.

hatul

New member
ברוך הבא, רועי המיוחד ../images/Emo24.gif

קראתי את השיחה שלך עם גלעד, ואתה אכן בחור מיוחד בכך שאתה לא צר אופקים. אם כי אני לא מבין למה מצאת לנכון לקרוא לך בכינוי הזה
לגבי החבר, זה אכן טבעי שהוא ציפה שתהיה ממש חבר שלו... אני מכיר את זה כגיי שהתאהבתי בחברים סטרייטים... בתקופת התיכון היה בחור חמוד שהייתי מאוהב בו והדחקתי את זה ולאחר התיכון אמרתי לו שהתאהבתי בו והוא אמר לי שזה טבעי שמתאהבים במישהו לא מתאים... זה מקסים שאתה אוהב אותו כחבר, ורוצה בטובתו. מתעניין ומוכן להקשיב. אבל קח בחשבון, אם התכוונת ב"כמו פעם" ל"כמו שהיה כששניכם הייתם סטרייטים", זה לא יחזור... כיוון שהוא גילה על עצמו, וההגדרות השתנו. מה שכן, אתם יכולים לפתח את הידידות ביניכם, כשהוא יוכל להתגבר על המשבר או לפחות על הטלטלה שעבר בתפיסת העולם. לא רשמת בן כמה הוא, עד כמה שזה עקרוני... אני מקווה ומאמין שהוא ירגיש שהוא יכול לסמוך עליך ואז תהיו חברים ממש טובים. מה שכן, ייתכן שהוא העריך שאתה ביסקסואל, והיה לי בילבול כזה עם חבר...

הי חתול

בחרתי בכינוי הזה כי "רועי" היה תפוס וזה האופציה הכי נורמלי שתפוז הציע. אני לא התכוונתי לחזור לתקופה ששנינו סטרייטים כי הרבה לפני זה ידעתי עליו.אני מדבר על זה שהיינו חברים לפני שהוא פיתח אליי משו וניסה לממש את זה כי אני רוצה אותו כחבר. הוא בגיל שלי. לא נראה לי שבוא חשב שאני ביסקסואל כי כשאז גיליתי עליו ודיברנו הוא שאל מה הנטייה שלי ואמרתי לו שאני סטרייט.

hatul

New member
אתה מקסים ../images/Emo13.gif

תציע לחבר שלך להיכנס גם לפורומים לגייז, כמו הפורום הזה
יש לי תחושה שבנתיים הוא רוצה לגלות בעיקר את הצד הגופני של הומוסקסואליות... אני מקווה שהוא יכיר ידידים גייז, ושהידידים שלו הם כמוך
לגבי יציאה למקומות גאים, לפעמים זה אכן יכול להרתיע. חבר שלי רגיל כל כך לאווירה סטרייטית, שכשהוא נמצא בין גייז הוא לא מרגיש בנוח...

למעלה