היי אנשים

היי אנשים

ראשית כל רציתי לאחל ל"לירונר" רפואה שלמה שיבריא (לא כיף להיות חולה) נכנסתי לפורום והבנתי שזה של הומואים , בלי לפגוע , השאלה שלי אם אני שאני סטרייט יכול לכתוב כאן?

גלעד יא

New member
שלום שלום ../images/Emo185.gif

בוודאי שגם סטרייטים יכולים לכתוב כאן. אפילו יש לנו כמה בנות מחמד שרשומות כחברות הפורום. אנחנו לא מנסים ליצור גטו לעצמנו, אלא סך הכל "מקום" מפגש שנרגיש בו יותר נוח ורגועים. אנחנו נשמח אם תשאר ותרגיש כאן בנוח
ספר לנו עליך - מי אתה? ולמה סטרייט רוצה להשאר ולכתוב בפורום הזה? (זאת לא ביקורת, אני פשוט מאוד מסוקרן) גלעד

טוב

קוראים לי רועי אני גר ברמת גן אני בן 21 עוד מעט יש לי חברה כמעט שנה ואני מת עליה
אני חייל בצבא , ואני אחרי שמירה בלילה בגלל זה אני בבית בשעה כזאת ולמה אני כותב פה?טוב יש לי שתי סיבות: הראשונה שאני אוהב לכתוב בפורומים והקטע של הומואים קצת מעניין אותי , כסטרייט. הסיבה השנייה זה בגלל חבר שלי שהוא הומו.לפני איזה שבועיים היינו אצלי , זה היה אחרי יציאה ששנינו שתינו אלכוהול , הוא בא לקחת ממני דיסק שהוא רצה.כשבאתי לתת לו אותו הוא נישק אותי.שאלתי אותו מה הוא עושה והוא אמר לי עזוב זה האלכוהול.לא אהבתי את זה אבל התעלמתי מהארוע. הבעיה היא שמאז כשאני מרים אליו טלפון הוא הרבה פעמים לא זמין וכשהוא כן השיחות שלנו קצרות כי הוא טוען שהוא עסוק וזה בנאדם שאני חבר טוב שלו הרבה מאוד זמן ולא ברור לי למה הוא עשה את זה כשהוא יודע שאני סטרייט ויש לי חברה ועוד הוא מתרחק ממני עכשיו. מה אתה אומר?

גלעד יא

New member
דעתי

אני חושב שהוא מובך קצת. יכול להיות שהוא מרגיש משיכה אליך, או אפילו יותר מזה, והוא מתבייש על הצעד שהוא עשה, שהוא כביכול אמר או הראה לך איך הוא מרגיש. אולי הוא ציפה שהנשיקה תתפתח למשהו מעבר, למרות שהוא יודע שאתה סטרייט ושיש לך חברה, וקשה לו להתמודד עם הדחייה. מצד שני, יכול להיות שהוא עסוק בשבועיים האחרונים וזה פשוט מקרי. אם הוא חשוב ויקר לך, דבר איתו. תגיד לו שהנשיקה לא הפריעה לך ולא פגעה בחברות בינכם, אבל אתה סטרייט. נורא פשוט, נורא בעדינות. אולי החבר שלך ירצה לכתוב או להתייעץ איתנו?

זו בעיה

כששאלתי אותו למה הוא לא יוצא למקומות שלכם הוא אמר שהוא לא מוכן עדיין ל"קהילה" ול"סצינה". בכלל רק אני יודע עליו כי כשהייתי אצלו ורציתי לחפש באינטרנט התחלתי לכתוב את גוגל ופתאום הקיצורים שהוא הראה לי זה לאתרי גייז. הוא נהיה לבן שאותו רגע
אמרתי לו שאני מעריך אותו בתור בן אדם וממש לא איכפת לי מזה שהוא הומו. הצעתי להביא לו מכונת הנשמה מרוב זה שהוא היה לחוץ

גלעד יא

New member
ובכל זאת

הוא כנראה עשה את הצעד הראשון איתך, מפני שאתה היחיד שיודע, וקיבל דחייה (וזה לא משנה שהוא יודע שאתה סטרייט). דחייה ראשונה מהאדם היחיד שיודע זה תמיד דבר קשה. במוחו הוא אולי תיכנן עולם שלם ואולי לא. תמיד משמח לשמוע על "יציאות" מוצלחות מהארון, גם אם הן קרו בטעות. טוב לדעת שיש אנשים שמקבלים את זה בקלילות, כמוך. האינטרנט (והפורום שלנו) הוא דרך נפלאה להתחיל "להכנס" לסצינה ולקהילה. יש לה הרבה פנים, והוא בטוח ימצא את מה שמתאים לו לאותו רגע. בכל מקרה, אני עדיין חושב ששווה לדבר איתו על הנושא, ולהבהיר לו שאין לו ממה להיות מובך.

נראה לי באמת שאני אתפוס איתו שיחה

אני מקווה שלא לאבד אותו כחבר מה הכוונה "תיכנן עולם שלם"?! הוא יודע שאני סטרייט ושיש לי חברה למה אתה חושב ככה? אני לא בא לתקוף זה פשוט גורם לי לתהות

גלעד יא

New member
אני אנסה להסביר את זה

כשאתה חי "בשקר" או בהחבא, אתה מפתח בדרך כלל עולם פנימי עשיר יותר מהרגיל (זו הסיבה לפי דעתי שגייז מתעסקים יותר במקצועות חופשיים). אין לו עם מי לדבר חוץ ממך, ואולי הוא פיתח איזו התאהבות קטנה בך (בתפקיד המושיע - גילית עליו ואתה מקבל את זה בסבבה). למרות שהוא יודע שאתה סטרייט ויש לך חברה, לפעמים המחשבות נוטות להסתבך. מי מאיתנו לא גילה שיש לו "קראש" על איזה סטרייט? אנחנו לא בוחרים במי להתאהב או את מי ל"העריץ". אולי הוא חשב שאתה זקוק "להכוונה" בעניין, ואם רק תנשק בחור תגלה שאתה אוהב את זה. אני לא מכיר אותו ולא אותך, אבל התסריט הזה יכול להיות מציאותי, ויכול להיות שאני סתם מברבר.

גלעד יא

New member
אמממ.... ../images/Emo4.gif

לא התכוונתי להלחיץ. תשתדל לא לתקוף אותו או לשפוט ולא לרדת מהפסים ולהאשים אחד את השני. שוב - אני לא מכיר אתכם ומה שאמרתי הוא בגדר הנחה. בהצלחה

אני לא רוצה לתקוף אותו

אני רוצה להבין אותו ולברר אם נוכל להיות חברים שוב אכפת לי ממנו אני לא רוצה לאבד אותו

גלעד יא

New member
../images/Emo45.gif

שוב, לא נותר לי אלא לאחל לכם בהצלחה. נשמח לדעת איך הדברים התפתחו

טוב דיברתי איתו

הוא אמר שמשהו השתנה אצלו בעקבות הנשיקה הזאת ושהוא צריך זמן ממני. אמרתי לו שיש לו את המספר שלי ושייצור קשר כשהוא מרגיש מוכן. הדגשתי שלא משנה מה קרה אני עדיין אוהב אותו , לא כמו שהוא היה רוצה , ואני כן רוצה שהדברים בינינו יהיו כמו פעם

אני מניח

שהוא צריך קצת זמן לתת לרגשות שלו להרגע ואז אני מקווה כשהוא ירגיש יותר טוב עם כל הסיפור הזה תוכלו לחזור למצב הקודם. אני מקווה שבאמת הכל יסתדר בסוף בינכם. בכל אופן תשתדל להיות תומך כמו שאתה עכשיו ממה שאני שומע, וכמובן לתת לא את הזמן שהוא צריך. שיהיה בהצלחה.

גלעד יא

New member
עוד עצה קטנה

אל תפסיק להתקשר אליו, אל תעזוב אותו - תוכיח לו שאתה רוצה בחברתו. הוא אולי מבולבל, אבל הוא זקוק לחבר טוב. אולי אתה מרגיש שעשית מעל ומעבר, אבל הוא זקוק לך, גם אם הוא לא מודה בזה. כולנו עושים שטויות וטועים. כאן מתחילה החברות האמיתית.

Ophel McNeil

New member
אוי, בנות מחמד. ../images/Emo9.gif../images/Emo117.gif

מותר לי לקבל את התואר הזה?

לירונר

New member
כן, למה לא../images/Emo35.gif

אם אני הומו המחמד של חצי מבנות הפורום, למה שאת לא תהיי בת המחמד שלי

Ophel McNeil

New member
אוי, תודה. ../images/Emo3.gif../images/Emo117.gif

אף פעם לא הייתי בת מחמד, למרות שגם לי יש הומו מחמד משלי (למרות שאם הוא יקרא את ההודעה הזאת הוא בטח יכה אותי...
).

white star

New member
סטרייט מחמד

אני מקווה שאתה לא מתכנן להעלם אחרי שפתרנו לך את הבעיה עם חבר שלך

למעלה