היי אנשים!

Squad 55 Taylor

New member
תסכימו כולכם....

אבל זה לא משנה... את רוצה מגן דוד? תלכי גם בניויורק עם מגן דוד ולא... לא יקפוץ עלייך אנטישמי... אני לא אומר שאינ לא יתגעגע לארץ אבל גם אם כן מייד אחרי זה אני יילך לעשות משהו שזכיר לי מה טוב בניו יורק ותאמיני לי הייתי נשאר בארץ רק בשביל אילת... שם זה מקום אחר... אני יודע שלא כל הנוצץ זהב ויהיו קשיים בדרך... אבל אם עברתי עד עכשיו את הכל אז גם את זה אני יעבור... אני לא יודע מה כ"כ גורם לך להתגעגע לארץ לא יודע כמה זמן את בחו"ל אבל אני פה כבר 17 שנה וזה חרא!

coconut56

New member
מה כלכך חרא? יפה נפש שלנו...

נכון, אין מה לעשות שאנחנו אולי לא כלכך מתורבתים כמו שאר העמים באירופה... אבל דיי דיי דיי ועוד פעם דיי לחשוב שהאמריקה זה מקום מושלם.... יש שם יותר פשע ויותר כושים לא מתורבתים מאשר בארץ... להזכיר לך את הארלם או שיקאגו!?! מה כלכך חרא לך פה? אתה לא עובד אתה לא משלם מיסים לא משלם חשבונות רק תלמיד!! מה רע לך כלכך? הים? ירושלים? ת"א? חיפה? החרמון? יש לנו אחלה ארץ ותפסיק למצוא בא את כל הפאקים כי גם באמריקה לא חסר בכלל!

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

אני בדרך כלל לא עונה, כי כשאני עונה כועסים עלי שאני שונאת את ישראל.. אבל הפעם אני חייבת. אני לא יודעת בקשר אליו, אבל אני אישית, לא אוהבת את ישארל. אני חושבת שהאנשים פה ממש לא מתורבתים,ושהממשלה היא מהמושחתות בעולם. אני יודעת ה-100% שארה"ב היא לא המקום המושלם, ושאין מקום כזה בכלל. אני יודעת שזה לא מקום מושלם ושגם שם יש הרבה מהתופעות המגעילות שיש בארץ. ובכל זאת- אני פשוט מאוד לא אוהבת את הארץ שבה אני גרה. אני גאה בהיותי יהודיה, הייתי בפולין, וזה גרם לי להעריך עוד יותר את העם היהודי, אבל לא את הישראלים. ויש הבדל גדול פה. אני לא חושבת שישראל היא הארץ המובטחת ושלא נדבר בכלל על אמונתי בה', כי אין פה על מה לדבר, לכן אני לא מרגישה שיש לי סיבה מוצדקת להשאר בארץ שאני לא אוהבת. אני רוצה לגור בפלורידה, בBOCA RATON, שמה דוד שלי גר, המשפחה שאני הכי אוהבת בעולם (חוץ מהמשפחה המצומצמת). אני חולמת על מעבר לארה"ב מאז גיל 4, שאז ביקרתי לראשונה בארה"ב. בפעם האחרונה שהייתי בארה"ב, לא עשיתי טיולים כמו שהמטייל הרגיל, מלבד וולט דיסני שלשם באמת נסענו - כי אני מתה על המקום הזה, כל הזמן הייתי עם דודים שלי, בקניון, בבית, בבריכה שבבית שלהם, סתם טיילתי בשכונה, המקום פשוט מהמם. אני כל הזמן מנסה להוציא ציונים כמה שיותר גבוהים, במיוחד במחשבים, כדי שבעתיד אני אוכל לעבוד בהיי-טק בארה"ב. ככה דוד שלי הגיע לארה"ב וככה גם אני רוצה. זו השאיפה שלי מאז שאני זוכרת את עצמי. בקשר ל"יופי" של הארץ.. עם כל הכבוד לארץ שלנו, כל מקום יפה שיש בה נהרס, מושחת, ע"י הישראלים. ת"א- כבר ממזמן הכה לדעתי לעיר של מסטולים, ירושלים- מבחינתי זה התאבדות להגיע לשם, חיפה- אני גרב באזור חיפה- זו העיר הכי מגעלה שקיימת, אני מגיעה לשם כמה שםחות, אני גרה בקריית ביאליק, ופה יחסית שקט, אבל שקט כמו שהיה לי בארה"ב, בארץ אפשר רק לפנטז עליו. החרמון?? בסדר, אז יש לנו פעם בשנה שלג והחרמון ממש יפה, אבל לא מדברים פה רק על יופי, אלא גם על תרבות. אין לנו אחלה ארץ, יש לנו ארץ יפיפיה שקלקלנו את כל הטוב שהיה בה. ואני לא רוצה להשאר פה, ולראות אותה נהרסת עוד יותר.. אז שוב, אמריקה ממש לא מושלמת - אבל אם זה מה שאני חולמת עליו מאז שאני זוכרת את עצמי, למה לא לגור שם? ברגע שאני אוכל לעשות את המעבר שלי לארה"ב בצורה חוקית- אני יעבור לשם. וזה לא סתם גחמה של רגע. אני לא יודעת אם את גרה בארץ או בחו"ל כרגע, אבל מה שאני יודעת זה שאני לא אוהבת את הארץ,וזה לא נעים לגור במקום שאת לא אוהבת. זאת לפחות ההרגשה שלי.

coconut56

New member
../images/Emo70.gifהבהרה../images/Emo70.gif

לCosmikDebris אתה צודק אני ממש מצטער- סליחה
! לsquad 55, אני מצטער אם פגעתי בך לא התכוונתי פשוט מאוד התעצבנתי! ****************************************************************** בבקשה אל תדברו על ישראל ככה אל תדברו על הבית הלאומי של היהודים ככה! אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתה לנו מדינה! עזבו את הקטע של הדת, זאת זכותכם המלאה ביותר! אבל בקשר ללאום אז תעשו טובה בקשה... תודה

squad 55 taylor

קודם כל שום דבר לא גרם לי להתגעגע לארץ מהסיבה המאוד פשוטה שלא גדלתי כאן ולא הכרתי את המקום. בעצם חייתי כאן בחצי שנה הראשונה בחיים שלי אבל אני ממש לא זוכרת כלום והגעתי לכאן רק לפני 4 חודשים. טוב... אני יודעת שאני בעצם מדברת לחינם בגלל שאף אחד לא ממש רוצה להקשיב וכולם נעולים בדעות שלהם, אבל אני יגיד את מה שיש לי להגיד בכל מקרה. אתם לא יודעים איך זה ללכת לבית כנסת ביום כיפור ולצאת ממנו אחרי שאיזה 50 נאו נאצים צועקים לכם fucking jew. אתם לא יודעים מה זה ללמוד בבית ספר על השואה כשהמורה מעוות לגמרי את כל העובדות. אתם לא יודעים איך ההרגשה להסתובב בין אנשים ששונאים אותך בלי להכיר אותך בכלל. אם הייתם יודעים, הייתם אולי מעריכים קצת יותר את המדינה בה אתם חיים. וללכת עם מגן דוד? חהההה. הצחקת אותי. אני לא יודעת איך זה בניו יורק אבל באנגליה זה ממש לא מומלץ. מנסיון.

MissUnKnown

New member
/////

עד עכשיו לא הגבתי לשירשור הזה אבל... ברגע שאתה אורמ שארצות הברית זאת ארץ החופש וארץ ההזדמנויות אתה יורה לעצמך ברגל. מילא עם הייתי מדבר על הולנד או אחת מהמדינות הקנדינוויות (דנמרק,נורוגיה, פינלנד, שוודיה ואיסלנד). אתה מדבר על זה שבארץ רוצחים על זה שבן אדם עבר באור אדום. בארצות הברית נותנים לך למות במכונית, אחרי שעברת באור אדום ונכנסת בעמוד. טוב אני לא יודעת למה אני כותבת את זה בגלל הרי אתה חיי בחלום שלך, כשתתעורר ממנו החיים יהו קצת יותר שונים.

Doctor Evil

New member
רק רציתי להביא לידיעתך

שהדרך היחידה שתקבל אזרחות (כמו שאמרת) היא להתחתן עם אזרחית אמריקאית. עכשיו, לפי מה שהבנתי- על פי החוק- אתה צריך לחכות מספר שנים עד שגם אתה תוכל לקבל אזרחות (כדי למנוע נישואים פיקטיביים), ועד שלא תהיה לך אזרחות אמריקאית, כמובן שלא תוכל להצטרף ל-NYPD. אתה מודע לזה?

kit k@t

New member
מנסיון

של אמא שלי להתחתן עם אמריקאי זה בכלל לא פשוט, ודורש המוווון עבודה. קאט

rendomgirl

New member
סתם אני רוצה להגיד משהו...

כל מי שגר עכשיו בישראל אני פשוט רוצה להגיד שללכת לחופש לשבוע או לחודש בארצות הברית זה ממש שונה מלחיות פה... החיים פה לא כל כך "כייפים" כמו שזה נראה... החיים פה שונים לגמרי מדיסני לנד... ותאמינו לי שיש פה פשיעה... אני אתן לכם דוגמא... בחופש חברה שלי באה אלי מישראל.. טיילנו במרכז של סיאטל (שזה המקומות אחת הבטוחים... ובטח שיותר בטוחים מניו יורק...) בקיצור... באה אלינו איזה ילדה אחת וקראה לחברה שלי bitch אז דיברנו בעיברית בננו וכניראה שזה עיצבן אותה שהיא לא מבינה מה שאנחנו אומרים... אז היא התחילה לקלל אותנו בלי שעשינו כלום... אז אמרו לה שתעזוב אותנו והיא התחילה לפוצץ את חברה שלי במכות... ירד לה מלא דם והיא שברה את האף!!! זה היה ב6 בערב... לא ב-2 בלילה... וזה היה מקום "בטוח"... אז בכל מקום יש פשיעה... כל מקום!!!! וזה לא משנה איפה אתה גר... אפילו לייד ביל גייט... אני גם הייתי בניו יורק... ואתה פשוט לא מאמין כמה הומלסים יש שם!!! זה מדינה של קיצוניות! אתה יכול למצוא שם את האנשים הכי עשירים בעולם אבל יש שם כל כך הרבה הומלסים עניים שבאו "לארץ ההזדמניות" ועכשיו אין להם גרוש על התחת... ארצות הברית לא ממש שמים עליך אם אין לך כסף... סתם דוגמא... שאין לך כסף בבנק אין מינוס.. פשוט אכלת אותה... תראה... אני לא מנסה להגיד לך מה לעשות... כאילו זה החלטה שלך וזה נראה נורא נחמד לעבור... אבל אתה לא מתאר לעצמך כמה מתגעגעים לכל הדברים הקטנים האלה שאתה בחיים לא שם לב... (סתם דוגמא ממש לא קשורה... בעטתי במכונת שתייה ממש חזק וכולם התסכלו עלי כאילו אני איזה לא יודעת מה...) בכל מקרה... מה שאני באה להגיד... לא כל דבר שמה שזה נראה... אבל הדרך היחידה זה לנסות... אז בהצלחה...

Squad 55 Taylor

New member
תגובה לככככולכם....

וואי היו פה הרבה תגובות אין לי מושג מאיפה להתחיל.... דבר ראשון... למות במכונית אחרי תאונה?!?! בולשיט!!!!! לא יודע אם זה קרה למישהו שאתה מכיר ולא יודע איפה ולמה אבל אם כן זאת הייתה טעות! למה מה נראה לך בארץ זה לא קרה??? מקומות יפים בארץ?!?!?! תבחר איזה! הגולן וכל הצפון שמלא במוקשים ואי אפשר לזוז מטר ימינה או שמאלה? חיפה או ת"א שכל רגע אתה צריך לשמוע כל רעש קטן שלא יתפוצץ מולך מחבל???? המקום השפוי היחיד שנשאר בארץ זה הדרום! מבודד מכל החרא שמתנהל פה! עם הממשלה המושחתת (נראה לי בשנה האחרונה לכל ח"כ פתחו תיק) עם כל השוחד והפרוטקציות שמסדרים פה!! עם כל הכפייה הדתית שברגע שאתה יוצא ביום שבת מהבית אתה צריך להיזהר לא לקבל אבן בראש מיהודי דתי שאמור להיות אח שלך!!!!!1 אתה קולט את זה?! א-ח שלך!!! האופי של האנשים פה מסריח!!!!! אנשים פה חושבים כאילו הארץ של אמא שלהם!!!! עברת באדום?! יתקעו לך סכין בלב! אני רק תלמיד?!?! למה מה קרה ההורים שלי לא משלמים מיסים?!?! מזל שלנו עוד יש כסף (לא חסר טפו טפו טפו) אבל אני רואה חברים שלי שמתביישים לבוא ליציאות ביימי שישי כי אין להם כסף! בגלל הדתיים בגלל הביטחון בגלל החרא שמתנהל פה!!!!!!!! תסלח לי אני חייתי פה 17 שנה ואני ישרת בצבא בגבעתי כמו גדול ויהיה מוכן למות למען המדינה שלי! אבל לא!!!!!!!! אני לא מוכן שהילד שלי כל פעם שהוא בדרך לגן צריך לפחד שלא יאנסו אותו שלא ירצחו אותו שלא יגנבו ממנו! אני לא רוצה ללוות את הבן שלי לגן כל פעם עם M16 דרוך!!!!! נמאס לי מהשיט הזאת! נכון ניו-יורק היא לא מושלמת היא לא 100% טהורה (ודי להכניס את שיקאגו אני מדבר על ניויורק!!!) אבל הרמת פשע הרבה יותר נמוכה מבארץ! שם זה חופפפפפפש! 7 ימים בשבוע הכל עובד! אין שבתות! לגבי בית כנסת ואמונה לא נדבר כי ברגע ש-ה' לקח ממני שתי חברים הוא חרא מבחינתי! מאז העלייה לתורה שלי (שהיום לא נראה לי הייתי עושה) לא לבשתי כיפה אלוהים הוא כלום בשבילי!!! אבל הלכת לבית כנסת וצעקו לך FUCKING JEW??? אז מה?!?? מה אכפת לך שימי זין עליהם! המורה שלך טעתה בעובדות לגבי השואה??? את רוצה להיות צדיקה תגידי לה "המורה אני רוצה לעשות שעה הרצאה לכיתה על השואה מאחר והבחנתי שאת לא יודעת להעביר את החומר בצורה הנכונה" תראי את הקול שלך! תשמיעי אותו!!!!!! מגן דוד באנגליה??? הייתי באנגליה שבוע הסתובבתי עם מגן דוד על הצוואר מחוץ לחולצה וחוץ מאיזה תייר סיני מסריח אף אחד לא אמר מילה! לא בהולנד לא בפריז לא בלונדון ולא בבלגיה... לי זה לא קרה אבל אם זה קורה... תתעלמי.... בנתיים את ילדה אבל שתגדלי... תיקחי איתך משהו להגנה עצמית... סכין\גז מדמיע וכו'... נכון זה לא חלום... אבל תסלחו לי כל פעם שאני שומע את הניידת עוברת פה ובכריזה "תישארו בבתים חשד לחדירה" ואני גר במרכז לא באיזה מתנחלות זה מסריח! אני במדינה שלי לא צריך לחיות בעוצר! ולגבי

Squad 55 Taylor

New member
הומלסים??

אז יש... הם לא בעיה שלי... טוב אולי שאני ישרת ב NYPD הם יהיו LOL.... התחילה לפוצץ מכות??? הנה המלצה בתוכנית: -חפשי איזה משהו כבד עדיף בלוק או ענף על הריצפה. -הרימי את הענף\בלוק כמה שיותר גבוה -קחי תנופה.... -תדפקי לילדה בראש! מי היא בכלל??? ילדה מושתנת! תלמדו להגן על התחת שלכם ולהשמיע את הקול שלכם במקום לבכות כל הזמן על זה שלא לומדים על השואה על זה שילדות מרביצות לכם ועוד על מלא דברים! תשמיעו את הקול שלכם!!!!!!

ואיך בדיוק נשמיע את הקול שלנו?

ע"י זה שנברח? i dont think so במקום שנתמודד עם כל הצרות שיש ונדע איך לפעול אנשים בוחרים בלברוח. וזה עצוב. כי המון אנשים שלמו בחייהם על המדינה הזאת ואתם לוקחים אותה יותר מדי בתור משהו שהוא מובן מאליו. אבל יבוא יום ותתעורר מהחלום המתוק שנקלעת אליו ואתה תפסיק לחיות באשליות. גם אני חשבתי פעם כמוך אבל קרו לי כל מיני דברים שלימדו אותי שאין מדינה אחרת . אני לא יתחיל לספר פה מה קרה כי זה ארוך וזה הרבה ואתה במילא לא ממש מעוניין לשמוע. אז שיהיה לך בהצלחה. ביי.

Squad 55 Taylor

New member
unstopable

איך את בכלל פותחת את הפה?! את גרה בישראל שאת אומרת שצריך להתמודד??? כי לא נראה לי שאת גרה פה ואם את לא אז אין לך מה לפתוח את הפה! שילמו בחייהם??? אני הולך לעשות שירות קרבי ואין לי בעיה להקריב את חיי למדינה כל עוד זה לא להגן על מתנחל מסריח! קרו לך דברים???? ולמה נראה לך שלי לא??? את יודעת כמה חברים איבדתי?!?! חלק בתאונות וחלק בפיגועים וחלק באמצע מארב בשכם תאמיני לי עברתי יותר מדיי ואם את לא חייה בארץ ואת סתם פותחת פה כי אין לך מושג מי אני ומה עבר עלי אז באמת עדיף שלא תספרי...

coconut56

New member
אגב, המילה unstopable לא קיימת!

אין כזאת מילה תבדוק במילון... אני אישת בדקתי בבבילון ואין כזאת מילה! נושא אחר: אני מאוד מצטער לשמוע על כך שאיבדת חברים..
אבל אני חי בישראל ואני יודע טוב מאוד איך החיים פה! ולמרות שאני חי פה אני לא כלכך נגד המדינה שלי או הדת בפרט...

אוקה אוקה אוקה הפרדת כוחות...

אז ככה... גררר... לזה שמתבייש שהוא יהודי? הא??? למה אתה מתבייש??? אוקיי אז בוא נעשה לך סדר בבלגאן... תדע שאני ממש מנסה ללכת לקראתך ואני מקווה שתקבל את הדיעה שלי כמו שניסיתי לקבל את שלך... אז ככה... ניו-יורק: החלום הא? מותק, אחותי גרה שם כבר שנה וחצי... ותאמין לי שהיה לה קשה בהתחלה... אבל היא הסתדרה וטוב לה (בלי עין הרע טפו טפו טפו
) בכל מקרה, אתה טוען שאין לך מה לחפש בישראל נכון? אוקיי זכותך, החלטתך,דעתך... אבל לבוא ולתקוף אנשים עם קצת יותר ניסיון מהאשליה שלך זה כבר לא צודק, אתה מדבר אל אנשים כאילו הם לא היו בישראל בחיים שלהם, כאילו כל חייהם הם גרים בחו"ל! אז רק שתדע שהרוב פה בשליחויות וכו'... ולא עברו לפני "כל כך" הרבה זמן... אני למשל, פה כבר 10 חודשים בערך, ואני כן הייתי בארץ עוד כשהמצב היה על הפנים, ושתדע לך שזה לא עד כדי כך נורא לחיות שם כמו שאתה מתאר... אתה בטח ובטח שלא היחיד שאיבד חברים, ואולי המלחמה הזאת מיותרת בשבילך אבל היא לא מיותרת לישראל. ישראל היא המדינה היחידה שבה אף אחד לא יכול לשפוט אותך ואתה יכול להיות חופשי בדתך, בדעתך ובחופש הביטוי שלך! והארץ שתמיד תהיה שלך, ואתה תראה שאתה תתגעגע מאוד! ואין לך ניסיון אז אני אפילו לא יכולה לנסות לתאר לך את ההרגשה! מצטערת לנפץ לך את הבועה מותק אבל כשאיזה ערבי מניו יורק יבוא ויירק לך בפרצוף או וואטאבר (ותדע לך שיש מלא ערבים בכל מקום!) אתה תרגיש מושפל! ותעשה לי טובה, אני מאוד גאה שאני יהודיה! ואני לא מתביישת ללכת עם מגן דוד, כי זאת הדת שלי! אני יהודיה! ואני גאה בזה... ודיברת על האופי הישראלי? אז עברת דברים לא נעימים בישראל אבל מי מבטיח לך שהכל יהיה נוצץ וורוד בניו יורק... וואי כמה שאתה אופטימי... האופי הישראלי זה האופי הכי חם שיש! כמובן שאמרו את זה פה וזה רק מראה לך כמה שזה נכון... המנטליות בישראל היא לדעתי מהטובות ביותר... אני גרה בסקוטלנד, כן? והמנטליות פה שונה לחלוטין, הם כאלה סתומים, אפילו חוש הומור נורמלי אין להם... והדבר שהכי משעשע בישראלים זה ששומעים את הצעקות שלהם... חחח קורע... בכל מקרה זאת דעתך והכל, ואני באמת מאחלת לך שלא תפגוש בדברים רעים ושהכל יילך לך חלק לפי התוכניות אבל תזכור... לא תמיד הכל הולך לפי תוכנית א' ותוכנית חילופית ותמיד יש קשיים בדרך... מקווה שתגשים את החלום... אה ועוד משהו לסיום- כדי לקבל גרין קארד ולהתחתן עם אמריקאית... אתה צריך לחכות 3 שנים, וגם אז מי יודע אם היא לא תחליט לסחוט לך את הנשמה ולבקש כסף או שהיא תלך ותספר... מה אתה יודע? ידיד של אחותי נדפק בגדול עם איזה אחת שסוחטת אותו כי היא רוצה להתחתן עם חבר שלה והוא מוציא עליה סכומים ענקיים כדי לרצות אותה.... ויש לו עוד שנה וחצי איתה... וגם אז, אף אחד לא מבטיח לך כלום, כי אתה לא יודע כמה שאלות וחקירות אתה תעבור כדי לוודא שבאמת אתם נשואים... בכל מקרה... זאת רק דעתי... בה ביי

טוב אז ככה...

א נ י ג ר ה ב י ש ר א ל !!!!!!!!!! למה נראה לך שאני לא? אתה באמת חושב שהייתי כותבת את ההודעות האלה אם לא הייתי גרה פה????? אני עברתי לפה עכשיו רק בגלל שאני חושבת שצריך להתמודד... יש דבר כזה שנקרא הבנת הנקרא you know... בכל מקרה אני מצטערת שאיבדת את החברים שלך אבל זה לא קשור לעיניין. אני מדברת על דברים שקרו לי שלא חייתי פה, וקרו הרבה. זה אולי ילדמד את כולכם שמדינה אחרת זה לא כזה מושלם...

למעלה