היי אנשים!

Squad 55 Taylor

New member
סליחה?!

בגלל שזאת הפגנה של יהודים לא צריך לעשות כלום? כל מי שמפריע לסדר יהודי\ערבי\נוצרי יקבל אלה בראש ולא משנה מה אין לו שום זכות

Squad 55 Taylor

New member
מותק....

דבר ראשון מי אמר לך שאני לא??? דבר שני...אתה יכול להתעצבן כמה שאתה רוצה אבל גם פה בארץ אני מתנדב במשטרה ואם היית שולח אותי גם פה להפגנות המסריחות של כל אירגוני המשאל וכל מיני הפגנות כאלה הייתי שמח מאוד לדפוק למישהו שם אלה בגב או ברגל! אין להם שום זכות להפריע לניהול הרגיל של היום! באים ככה בהפגנות למה מה קרה?! לפני כמה זמן הייתה איזה תוכנית תעודה על נער שהלך להפגנת של השמאל והתחיל להתלונן על זה שהשוטרים שברו לו אף... וכל הזמן אתה רואה צילומים מההפגנות ואתה רואה שם את המפגינים זורקים דברים ועושים מה בזין שלהם... הדבר היחיד שאמרתי לעצמי זה... למה הוא לא קיבל יותר מזה?! בוא נגיד את זה ככה... שאני יהיה גדול גם אם זה שוטר בחו"ל או בארץ אל תעשה הפגנות במרחב שלי... תודה!

CosmikDebris

New member
סליחה ששכחתי שזה דמוקרטיה

ומותר להפגין את הדעות שלך, ו 99% אחוז שם הקשיבו לכל מה שמהשטרה אמרה. אבל יש גבול למה שיכולים לעשות לך... אתה רוצה שאני יביא לך לינקים?

Squad 55 Taylor

New member
דמוקרטיה???

מותק תעורר! דמוקרטיה זה לא לקשור את עצמך לטרקטור או גדר או לחסום כביש או להיקשר לתמרורים! זאת לא דמוקרטיה זאת עבירה על החוק! תביא לי לינקים? לינקים למה? לגזענות וההסתה נגד כוחות הביטחון? לאתרים האלה? אתה מנסה להציג לי את האלימות של המפגינים בצורה טובה? זה כמו שאני ינסה להציג לך בלינקים את הנאציזם בצורה טובה! תבין כל אחד רואה דברים מהצד שלו... תגיד לי אתה גר בישראל?

CosmikDebris

New member
What the fuck are you talking about

go learn your history nyc.inymedia.com see some of their videos and yes nazism, exacctly. shut up

Gaily Trinity

New member
Inymedia is not the place

to learn history... i agree with you about the democracy part but inymedia is a website that should be outlawed... Nazism- allow me to doubt it. in order to be a Nazi you should do much more than just precede democracy... However although i wouldn't go that far it's pretty damn close, so for Squad55 something if you really want to be a policeofficer you need to understand that it's a country where the law has the last thing to say and not the police. policemen in the US get sued and jailed all the time for things that they did wrong it's not like Israel where you can do what ever you want and because you uniform is blue you won't be punished... beside, from a person that lived his whole life in democracy((of course asuming that you lived in israel)) and wants to be someone who cares about the law deeply i expected more than that. i expected you to have a minimal understanding of human rights and limits of authority and i'm sorry to say that you don't have it. 8-D

CosmikDebris

New member
OUTLAWED?

מאוד דמוקרטי. זה המקום היחיד שאפשר להגיד מה שבא לך, כמו שצריך ובלי צנזורה. חבל שהם אומרים דברים שלא רוצים לשמוע, זה לא אומר שהם לא נכונים. ובכלל לא דיברתי על נאצים. זה היה תגובה למה שמה שמו אמר שיש אתרים שמצדיקים נאצים. אבל אני יכול להביא לך סרטים שהם הכוחה למה שהשוטרים עשו.

MissUnKnown

New member
/////

אתה חושב שכול מפגין משתמש באלימות??? על מה אתה חושב בנוי הדמוקרטיה?? כול מה ש"טוב" בקמוקרטיה היא שאתה יכול להעביר ביקרות על כולם ...וגם דרך הפגנותת ואתה אמרו לדעת את זה... הרי מדינת ישראל דוגלת בלימוד האזרחות... רק חבל שהיא לא כול כך מיסמת אותם. אגב בתקופת הנאציזם בגרמניה... הייתה פריחה כלכלית...אז להם יצא מזה כמה דברים טובים. זה כמו להגיד תראה לי דבר טוב בקומוניזם... או בטוטאליטאריות (שזה גם כולל דיקטתטורה).

coconut56

New member
אתה נשמע כאילו

הכרטיס טיסה ממש לידך!! תקלוט!! יש לך עוד 5 שנים אם לא יותר, אתה מדבר כאילו אתה נוסע כבר מחר!

Squad 55 Taylor

New member
בן.....

רק עכשיו תרחטי להסתכל בכרטיס שלך ושמתי לב שאתה בן 13... אז עכשיו הבנתי... תבין יש לי עוד חמש שנים ששלוש שנים מתוכן נזרקות לצבא ובהן אין לי זמן לחשוב על תחת! נשארו לי שנתיים נכון? יופי! אבל אני לא הולך להיזכר בדקה ה-90... הכנתי לי תוכנית א' ותוכנית ב' למקרה שידפק... אני מבחינתי מאורגן מה שנשאר לי זה לחסוך כסף...

coconut56

New member
אני לא בן 13...

אני עוד מעט בן 14 אבל חפיף... אני רק אומר שעל תחשוב על העתיד בכזאת דרך

Squad 55 Taylor

New member
קוקוס...

עכשיו אני מבין שקראתי לך צוציק בן 13 טעיתי.... כי גם לי שאני באתי בשאלה בפורום ישראלים בחו"ל הם אמרו לי "טוב טוב אתה ילד קטן תפסיק לחלום..." וקיללתי אותם בראש על זה... אז אני מבין אותך... סליחה אחי... No heart feeling... Ayght? אבל תבין... 3 שינם מתבזבזות כמו מים על הצבא... ואני לא רוצה להידפק בדקה ה-90 אני מכין הכל מראש כדי להיות בטוח אני לא יודע איפה אתה גר אבל לפי מה שאני מבין זאת לא ישראל כי אם היית גר בישראל היית מדבר אחרת... לא נראה לי שחווית על בשרך את האופי הישראלי... אז בוא אני יגיד לך... אני כן! ובשום מקום אחר זה לא יקרה ובוא אני ייתן לך דוגמאות! יום כיפור לפני שנתיים אני וחבר בדרך לת"א בנסיעה על אופניים באים לנו ישראלים לא ערבים אלה ישראלים! ואומרים לנו רדו מהאופניים הם עכשיו שלנו! מזל הצלחנו להעביר קצת זמן בא ג'יפ מג"ב ההם התחילו לברוח בא אוטו אחר מאחורה די מהר נכנס באחד מאלה עם האופניים מאחורה והעיף אותו (אני מקווה שהחרא מת כרגע) וזה עוד היה ישראלי! אתה שמעת עוד מדינה שבא אנשים רוצחים אנשים על מעבר באור אדום? מעבר שלא במעבר חצייה? כיסא בים?! על בחורה?! איפה עוד זה קורה?!?!?! אנשים שאונסים את הבנות שלהם רוצחים את הנשים שלהן דתיים רבים עם יהודים יהודים רבים עם ערבים! דוס זורק על יהודי אחר אבנים! איפה עוד ראית אחד זורק על אחיו אבן?! בקבוקי תבערה?! איפה ראית כפייה דתית?! בארץ אין חופש! בארץ עד של ילמדו את הדתיים לכבד ולחיות לפי החוקים ולא לקחת את החוק לידיים ועד שלא יסיימו עם עניין הערבים לא יהיה שקט ולא יהיה ניתן לנהל פה עורך חיים תקין... ובמצב כזה... לי אין מה לחפש פה...

זה לא נכון

מאיפה אתה יודע כל כך טוב מה קורה במדינות אחרות? היית בכולם? בקרת בכולם? אתה רק בא ומדבר על הפאקים של ישראל בלי לחשוב שזה קורה בעוד מדינות אחרות בעולם. במדינות באירופה אין את השליטה החזקה של הקתולים?! בשיקאגו וניו יורק אין ים של פשע?! בארגנטינה לא הורגים אחד את השני בשביל אוכל?! בברזיל אנשים לא נרצחים לאור יום?! בארצות ערב אין את כל הפלגים ומלחמות אחים?! יש!!! בכל מדינה יש פלוסים ומינוסים. אז אם רק תסתכל על המינוסים ברור שתרצה לעוף מכאן! ברור שכולנו נעזוב! ועוד יותר ברור שלא תהיה פה עוד מדינה יהודית! ואז מה יקרה? אז שוב נהיה עם נרדף ושוב לא יהיה מקום בעולם ליהודים, וכמה שזה נשמע אבסורד השואה תחזור על עצמה! אז בגלל זה, ובעאמצע כל הבלגן אנחנו עזבנו את איפה שגרנו ואיפה שהיה לנו הכי טוב ואת המקום היחידי שאני לפחות הכרתי ובאנו לכאן. כי אחרי הכל ולמרות הכל זאת המדינה היחידה שיש לנו.

Squad 55 Taylor

New member
UNSTOPABLE....

לא דיברתי על כל מדינה בעולם! דיברתי ספציפית על ארה"ב... ארה"ב הברית זאת מדינת החופש! מדינת ההזדמניות! וזה מה שאני צריך!! חווופש! בלי דתיים על התחת בלי ערבים בלי כלוווום! שיקאגו... פשע אולי... לא ביקרתי שם.. אבל מותק... אם את חייה בניו-יורק אז אני לא צריך להסביר לך אבל את יכולה לראות סטטיסטית שהפשע שם ירד... טוב די לזיין את השכל לגבי ארץ ישראל והמדינה שלנו וכאלה... כמו שלך יהיה חבר תתאהבי בו? אני התאהבתי בניו-יורק... לא מוצא חן בעינייך... זאת לא בעיה שלי... את רוצה את מוזמנת לבוא לחיות בארץ אבל לא לבוא ולהגיד לאחרים איך לחיות בזמן שאת לא עושה את זה בדרך שאת מדברת עלייה בכלל

מה לעזאזל???...

דבר ראשון אני לא חיה בניו יורק. לא חייה לא חייתי ולא יחיה. דבר שני לא באתי ואמרתי לך איך לחיות, מצדי תעשה מה שאתה רוצה זה לא מזיז לי ואני לא מכירה אותך בכלל, תגור בניו-יורק או איפה שאתה רק רוצה ושיהיה לך בהצלחה. לא הבנתי את פשר ההודעה שלך בכלל.מה זאת אומרת "לא לבוא ולהגיד לאחרים איך לחיות בזמן שאת לא עושה את זה בדרך שאת מדברת עלייה בכלל"? זה רק אני או שלא אמרתי בהודעה שלי שום דבר שאפילו הזכיר הוראה לאיך לחיות? ואיך אתה יודע אם אני עושה את זה או לא? אני מאוד שמחה שאתה נאמן למטרה שלך ואני באמת מאמינה שאם רוצים מכל הלב משהו אז שום דבר לא יוכל להכניע אותך, אבל תנסה לשמוע כם מה אחרים אומרים זה לא יוריד לך מהכבוד, וכאן יש הרבה שיודעים על מה הם מדברים כי הם חיים שם והם יודעים באמת איך הדברים נראים משם. ואני מצטערת אם "זיינתי" לך את השכל לגבי ארץ ישראל באמת שלא התכוונתי, אבל אני עדיין מתלהבת מהתחושה שאני יכולה ללכת עם שרשרת של מגן דוד ברחוב ולא לפחד מאיזה אנטישמי שיחליט להרוג אותי. נשמע מוזר נכון? אבל ככה הרגשתי באנגליה. אבל שוב- תעשה מה שבראש שלך ושיהיה לך המון בהצלחה. אבל חמוד- לא כל הנוצץ זהב. סורי.

אני מסכימה עם כל מילה ומילה...

נכון! ! ! ! ! ! זה פשוט נכון! כשאנשים חיים פה הם שוכחים את הדברים הכי בסייסים שיש. כמו ללכת עם תחפושות בפורים, ללכת עם מגן דוד, לרדת לאילת, להשתזף במשך כל הקיץ, גוד אני כל כך מתגעגעת לזה! תאמינו לי שאחרי שמתרגלים לגור כאן זה כבר לא כזה מסעיר ומרגש (אני עדיין לא ממש התרגלתי אבל זה יקרה בקרוב...) ומתגעגעים לכל הדברים הקטנים שנראים לא חשובים. אבל שיהיה... חבל על המילים... אנשים פה במילא לא רוצים להקשיב... וליה- ברוכה הבאה לארץ... אני מקווה שיהיה לך פה כייף וטוב לפחות כמו בליברפול...

למעלה