מה לעזאזל???...
דבר ראשון אני לא חיה בניו יורק. לא חייה לא חייתי ולא יחיה. דבר שני לא באתי ואמרתי לך איך לחיות, מצדי תעשה מה שאתה רוצה זה לא מזיז לי ואני לא מכירה אותך בכלל, תגור בניו-יורק או איפה שאתה רק רוצה ושיהיה לך בהצלחה. לא הבנתי את פשר ההודעה שלך בכלל.מה זאת אומרת "לא לבוא ולהגיד לאחרים איך לחיות בזמן שאת לא עושה את זה בדרך שאת מדברת עלייה בכלל"? זה רק אני או שלא אמרתי בהודעה שלי שום דבר שאפילו הזכיר הוראה לאיך לחיות? ואיך אתה יודע אם אני עושה את זה או לא? אני מאוד שמחה שאתה נאמן למטרה שלך ואני באמת מאמינה שאם רוצים מכל הלב משהו אז שום דבר לא יוכל להכניע אותך, אבל תנסה לשמוע כם מה אחרים אומרים זה לא יוריד לך מהכבוד, וכאן יש הרבה שיודעים על מה הם מדברים כי הם חיים שם והם יודעים באמת איך הדברים נראים משם. ואני מצטערת אם "זיינתי" לך את השכל לגבי ארץ ישראל באמת שלא התכוונתי, אבל אני עדיין מתלהבת מהתחושה שאני יכולה ללכת עם שרשרת של מגן דוד ברחוב ולא לפחד מאיזה אנטישמי שיחליט להרוג אותי. נשמע מוזר נכון? אבל ככה הרגשתי באנגליה. אבל שוב- תעשה מה שבראש שלך ושיהיה לך המון בהצלחה. אבל חמוד- לא כל הנוצץ זהב. סורי.