../images/Emo26.gif
אני בדרך כלל לא עונה, כי כשאני עונה כועסים עלי שאני שונאת את ישראל.. אבל הפעם אני חייבת. אני לא יודעת בקשר אליו, אבל אני אישית, לא אוהבת את ישארל. אני חושבת שהאנשים פה ממש לא מתורבתים,ושהממשלה היא מהמושחתות בעולם. אני יודעת ה-100% שארה"ב היא לא המקום המושלם, ושאין מקום כזה בכלל. אני יודעת שזה לא מקום מושלם ושגם שם יש הרבה מהתופעות המגעילות שיש בארץ. ובכל זאת- אני פשוט מאוד לא אוהבת את הארץ שבה אני גרה. אני גאה בהיותי יהודיה, הייתי בפולין, וזה גרם לי להעריך עוד יותר את העם היהודי, אבל לא את הישראלים. ויש הבדל גדול פה. אני לא חושבת שישראל היא הארץ המובטחת ושלא נדבר בכלל על אמונתי בה', כי אין פה על מה לדבר, לכן אני לא מרגישה שיש לי סיבה מוצדקת להשאר בארץ שאני לא אוהבת. אני רוצה לגור בפלורידה, בBOCA RATON, שמה דוד שלי גר, המשפחה שאני הכי אוהבת בעולם (חוץ מהמשפחה המצומצמת). אני חולמת על מעבר לארה"ב מאז גיל 4, שאז ביקרתי לראשונה בארה"ב. בפעם האחרונה שהייתי בארה"ב, לא עשיתי טיולים כמו שהמטייל הרגיל, מלבד וולט דיסני שלשם באמת נסענו - כי אני מתה על המקום הזה, כל הזמן הייתי עם דודים שלי, בקניון, בבית, בבריכה שבבית שלהם, סתם טיילתי בשכונה, המקום פשוט מהמם. אני כל הזמן מנסה להוציא ציונים כמה שיותר גבוהים, במיוחד במחשבים, כדי שבעתיד אני אוכל לעבוד בהיי-טק בארה"ב. ככה דוד שלי הגיע לארה"ב וככה גם אני רוצה. זו השאיפה שלי מאז שאני זוכרת את עצמי. בקשר ל"יופי" של הארץ.. עם כל הכבוד לארץ שלנו, כל מקום יפה שיש בה נהרס, מושחת, ע"י הישראלים. ת"א- כבר ממזמן הכה לדעתי לעיר של מסטולים, ירושלים- מבחינתי זה התאבדות להגיע לשם, חיפה- אני גרב באזור חיפה- זו העיר הכי מגעלה שקיימת, אני מגיעה לשם כמה שםחות, אני גרה בקריית ביאליק, ופה יחסית שקט, אבל שקט כמו שהיה לי בארה"ב, בארץ אפשר רק לפנטז עליו. החרמון?? בסדר, אז יש לנו פעם בשנה שלג והחרמון ממש יפה, אבל לא מדברים פה רק על יופי, אלא גם על תרבות. אין לנו אחלה ארץ, יש לנו ארץ יפיפיה שקלקלנו את כל הטוב שהיה בה. ואני לא רוצה להשאר פה, ולראות אותה נהרסת עוד יותר.. אז שוב, אמריקה ממש לא מושלמת - אבל אם זה מה שאני חולמת עליו מאז שאני זוכרת את עצמי, למה לא לגור שם? ברגע שאני אוכל לעשות את המעבר שלי לארה"ב בצורה חוקית- אני יעבור לשם. וזה לא סתם גחמה של רגע. אני לא יודעת אם את גרה בארץ או בחו"ל כרגע, אבל מה שאני יודעת זה שאני לא אוהבת את הארץ,וזה לא נעים לגור במקום שאת לא אוהבת. זאת לפחות ההרגשה שלי.