היי אנשים!

Squad 55 Taylor

New member
היי אנשים!

מה המצב? אני חדש פה וגר בישראל (לא להרבה זמן) כולכם פה מחו"ל? יש פה כאלה מארה"ב? מניו יורק? אם כן איך החיים שם? איך עברתם לשם? איך זה לחיות בעיר הגדולה? אני מתכנן לעבור לשם אחרי צבא בגיל 22... אז בואו נעשה הכרות אני רועי בן 17 (כרגע) מישראל אבל בעתיד מתכנן לעבור לניויורק ולשרת ב NYPD מה איתכם\ן?

היי רועי!

אני סיוון בת 16 מארה"ב, ניו יורק, מנהטן, החיים כאן סבבה אבל מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאודדדדדדדד קררררררררררררררררררר! שזה דבר שאני ממש לא רגילה אליו והוא משפיע על כל החיים שלי כאן. עברתי בגלל ההורים שלי (כמובן) וזה ממש נחמד לגור כאן אבל עדיין... אני מעדיפה את ישראל... ואני כאן בערך ל-5 שנים וזה הכל, אז התחלתי להנות והפסקתי להתלונן כי הבנתי שזאת חוויה (ומי שעזר לי להבין את זה אולי קורא את זה עכשיו, אז תודה דור
) אז אם אתה עובר לכאן אתה בטח תאהב את המקום כי קשה שלא לאהוב את זה... אבל אין כמו בארץ כמה שזה נשמע קלישאה זה נכון.

היי רועי ממצף כפרע??חחחחחחח

שמעתי שפתחו עליך אירוע בריחת חנ"ש זה נכון?

Squad 55 Taylor

New member
כן אני עריק.... ולניו-יורקית...

למה להתלונן?! בגלל הקור???? אני מת לעבור אבל אנשים אומרים שצריך הרבה כסף כל העסק שם יקר... יש לך איסיקיו או משהו? אגב אני צריך טובה... היא לא תעלה יותר מ 5$ בקושי...

להתלונן זה תמיד כיף..

ואיזה טובה אתה צריך?? אייסיקיו יהיה בקרוב... הוא מאוד נדפק לי בזמן האחרון ויש לי בעיה קלה להוריד שוב. ורק שתדע שהקור זה לא פרט שולי פה. אני חושבת 10 פעמים לפני שאני יוצאת מהבית. ממש קפואאאאא פה אין לי מושג כמה מעלות אבל בערך -15.אה ובקשר לזה שיקר, אני לא חושבת שיקר פה יותר מתל אביב לדוגמא, רק צריך להשתחרר מהמחשבה שדולר זה כמו חמישה שקלים ולהתחיל לחשוב שדולר שווה ערך לשקל שלנו, ואז מבינים שזה לא כל כך יקר, אותו דבר בערך.

Squad 55 Taylor

New member
מה?!

דבר ראשון.... הייתי בניויורק -15 זה קצת הגזמה לא? אומנם קר אבל זה כל הכיף! זה עושה את העיר לרומנטית! דולר שקל?! אז ברור שזה יותר יקר ושמעתי גם שהמשכורות לא משהו... SUCKS... אגב למה את חוזרת עוד 5 שנים? טובה... ממש קטנה... את יכולה לשלוח לי את הפאצ' (סמל שיש על השרוול של המדים) של ה NYPD וה FDNY? אני אוסף מכל העולם.... אם כן תודיעי לי זה חשוווווב לי מאוד!

EROTOMANIA

New member
.........................

חח כן, בחדשות... "it is mild outside" אבל בסביבות ה0 זה באמת נעים. לההיא שאמרה שקר רצח - מתרגלים אחרי כמה זמן... את תשימי לב שאחרי כמה חודשים (ממילא האביב מגיע במרץ) שיהיה מינוס 5 זה יהיה לך לא כל כך קר..

sivani

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני מקנדה אז אני לא יכולה לעזור..

Squad 55 Taylor

New member
sivani and dr. evil

סיווני בטח שאת יכולה לעזור! גם מקנדה זה טוב אני אווווסף מכל העולם EVIL אנחנו מכירים מאיפושהו??? והשם הוחלף עקב משמרת שלישית אם מישהו רואה פה אז בארץ השבוע היה את הפרק 223 DAYS וזה גרם לי לשנות :(

Doctor Evil

New member
כן...

שאלת שאלה על המכוניות בישראלים בחו"ל.. ואז אמרתי לך שאתה רואה יותר מדי משמרת שלישית.. מוריס בוסקורלי...

Squad 55 Taylor

New member
ג'ק ודר. רשע (זה נשמע גרוע בעברית)

ג'ק אני יודע... ניו-יורק זה הדבר! עיר חייה שכל הזמן זזה לא עוצרת לרגע כל הזמן תנועה אבל למה אתה מתגעגע??!?!?!? DR EVIL. אין קשר למשמרת שלישית התחלתי לראות אותה רק אחרי שהתנדבתי במשטרה... ככה שאין קשר ידעתי שאני רוצה להיות שוטר ומאז לפני 3-4 שנים שביקרתי ב NYC התאהבתי בעיר... חיברתי 1+1 וזה מה שיצא מה גם שזאת היחידת משטרה המובילה בעולם... אבל כל האלה שצוחקים עוד יראו אני יחייג לכולכם מהדירה שלי במנהטן!

למעלה