היי אנשים...

שעטנז

New member
יוווו חבל"ז כמה שאין לך את זה!!!

אם אתה לא יכול לחזור עם דברים טובים עדיף שתתסתום! ודייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עמרי זה לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה רק Q ולא QUE !!!!!!! QUE זה קוויבק!!!!!!!! דייייי יווווווווווו יא מרגיז!!!!! חורים????? בומבה למוח! אני יותר חכם ממך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOR GOD´S SAKE!!! מתלהב!

שעטנז

New member
הוי נו באמת יש פה המון קשרים!!!

תתביישי לך שאת לא יודעת מה עמרי רוצה מהחיים שלו! בושי לך
*אותך אני אוהב*

שעטנז

New member
אוי ואבוי... אתה באמת אמרת את זה???

בואנה אתה עלוב!!!!!!!!! יוווו אני לא מאמין אתה אמרת לי "תשתמט"... אני שבור, אני פשוט שבר כלי!!! אתה פגעת בי קשות
הויי עמרי אני בצומת דרכים פה בעקבות מה שאמרת... להתאבד או לא??? אממממממ. דפוק!

omris

New member
משתמט.. שתוק כבר וזהו, למה לא העלת

תמונה שלך אף פעם לפורום? BEGINING TO WONDER ..

שעטנז

New member
BEGINNING TO לדפוק לך משהו בראש!!!!

בוא לא נתחיל ים יופי.... אני יודע איך אתה נראה ("הנה תמונה שלי" "ועוד אחת" למה לא אלבום???) אבל אתה לא יודע איך אני נראה אז בומבה! וואו עמרי אתה קולט שאתה עכשיו ברגע זה הורס את כל מה שבנית כל הזמן הזה! אתה פוסטמה... ועכשיו כולם יודעים!

שעטנז

New member
לשרותך תמיד ../images/Emo6.gif

יווו איזה סבבה את!! רק במצבי *מלחמה* מכירים אנשים באמת!!! את מותק! עמרי קצת מהכל (פוסמה)!

שעטנז

New member
חבר הכי טוב שלי הכי טוב בשיכבה

בערבית!!! יותר טוב ממך!!! אני אתקשר אליו שנייה והוא יגיד לי מה אמרת. ד"א: אתה באמת כותב את כל הדברים האלה??? בואנה אתה ממש דפוק... ולחשוב שהייתה לך תדמית של מישהו חכם!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלוב ביותר ואף מעציב וגם מעורר רחמים עצומים וגם אפילו מביא חשק לזרוק עליך משהו!

omris

New member
תדמית של חכם? אני אף פעם לא אמרתי

או טענתי שאני חכם , מאיפה הבאת את זה?

למעלה