היי אנשים... ממצב??? כנראה שאני עוזבת אותכם לתקופה ארוכה מאוד... אבל בטח תתגעגעו אליי נכון?:+)
L life girl New member 27/9/02 #1 היי אנשים... ממצב??? כנראה שאני עוזבת אותכם לתקופה ארוכה מאוד... אבל בטח תתגעגעו אליי נכון?:+)
L life girl New member 27/9/02 #4 כי עכשיו ניכנסים למרתון לימודים ואצלי זה שנה אחרונה ויש לי 2 פרוייקטים לעשות באסה נכון???
ש שעטנז New member 27/9/02 #10 מותק תתעורר! קיצור לquestion זה Q!! ו- que זה ספרדית!!! (צרפתית מתבססת על הלטינית!)
E eranmc New member 27/9/02 #14 Que? No seinto פלו לא אנטידנה, נו קפוננדרו, סופלדו? נו מי מנחש מה זה.....
O omris New member 27/9/02 #19 א, אל תקרא לי מותק ב, תתעורר אתה כי יש מדינות בארה"ב שמשתמשים ב QUE לקיצור של QUESTION בנוסף ל Q .. אז בבקשה, נא להרגיע... ושוב, אל תקרא לי מותק..
א, אל תקרא לי מותק ב, תתעורר אתה כי יש מדינות בארה"ב שמשתמשים ב QUE לקיצור של QUESTION בנוסף ל Q .. אז בבקשה, נא להרגיע... ושוב, אל תקרא לי מותק..
ש שעטנז New member 27/9/02 #21 חחחח נפלת על הראש??? מה זה "אל תקרא לי מותק"???? אתה רוצה גם שאני יעשה לך כבוד שיקרא לך מר. עמרי יוסף??? תעשה טובה!!! אה כן ויש מדינות באמו.... ומותק..... per the dictionary... QUE = Quebec!!!! ולא QUESTION!!!! אז טעית... תקבל את זה DAMNIT! Q זה הקיצור נקודה!
חחחח נפלת על הראש??? מה זה "אל תקרא לי מותק"???? אתה רוצה גם שאני יעשה לך כבוד שיקרא לך מר. עמרי יוסף??? תעשה טובה!!! אה כן ויש מדינות באמו.... ומותק..... per the dictionary... QUE = Quebec!!!! ולא QUESTION!!!! אז טעית... תקבל את זה DAMNIT! Q זה הקיצור נקודה!
E eranmc New member 27/9/02 #24 התכוונתי ללירן, תזכיר לי מי אתה? אני אגיד לך מי אתה, אתה חצוף ומגעיל אותי!
ש שעטנז New member 27/9/02 #26 חחחחחח נכון רועי... הכל סובב סביבך. .. לחלום זה טוב! עצור!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה הומו!!!!!!!!!!!! (הבדיחה הזו כבר לא מצחיקה)
חחחחחח נכון רועי... הכל סובב סביבך. .. לחלום זה טוב! עצור!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה הומו!!!!!!!!!!!! (הבדיחה הזו כבר לא מצחיקה)
ש שעטנז New member 27/9/02 #25 הוא מרגיז! משחק אותה איש העולם הגדול והמלומד!!! AS IF!!!!! עמרי אפשר בבקשה אינפורמציה... לא חשוב על מה, פשוט אני רוצה אינפורמציה... אז תן לי אותה!
הוא מרגיז! משחק אותה איש העולם הגדול והמלומד!!! AS IF!!!!! עמרי אפשר בבקשה אינפורמציה... לא חשוב על מה, פשוט אני רוצה אינפורמציה... אז תן לי אותה!
O omris New member 27/9/02 #27 ואתה לא .. אני פשוט מסביר לך שיש כזה דבר , זה שיש לך פה ושם חורים זה לא אשמתי..