היי אנשים :)

YEPThatsMe

New member
היי אנשים :)

היי :) אין לי ממש מושג איך כל זה עובד אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... בכל מקרה אני דיי בטוחה שאני בי סקסואלית אזזזז כן :>
 
ברוכה הבאה

נשמח שתספרי קצת על עצמך...

גם אני גיליתי או הפנמתי לאחרונה שאני בי :)
 

Apikachu L

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

ספרי על עצמך קצת
 

YEPThatsMe

New member
אז ככה :)

אני בת 13, ולא מזמן גיליתי שיש לי רגשות שלא יכולתי להסביר ובערך אתמול הפנמתי :) אני אשמח לשמוע עוד סיפורים כי אני לא מכירה אף אחד כמוני.... תודה לכולם על קבלת הפנים זה ממש נחמד :>
 

Apikachu L

New member
עוד סיפורים? כאן בהחלט תקבלי!

אני הבנתי שאני בי בגיל 15 בערך, אבל נסגרתי על עצמי באופן סופי ומוחלט רק לאחרונה (24)
. איכשהו תמיד נמשכתי ליותר ממגדר אחד, אבל לא ידעתי לתת מילים והכחשתי, וזה שהייתי במערכת יחסים הטרונורמטיבית קצת דחה את ההסגרות שלי על עצמי. ועד שהתנסתי עם מישהי ממגדר אחר, לא הייתי לגמרי סגורה על עצמי, אבל זה עניין אינדווידואלי.

רוצה לספר עוד?
לשאול שאלות מסויימות?
אני מאוד ממליץ על השאלות הנפוצות שלנו, הן שימושיות למדי.
 

YEPThatsMe

New member
HELP

אני פשוט לא מבינה את הכל. כאילו אני אוהבת ילדה אחת, ושניה אחת זה מרגיש לי טבעי ונורמלי , ואז שניה אחרי זה אני מרגשיה כאילו אני ממציאה הכל. האמת שזה התחיל רק שנה שעברה ואף פעם לא חשבתי על זה..... אני גם לא יודעת איך להגדיר את עצמי כי אני לא נמשכת לבנות חוץ מלילדה הספציפית הזאת שהאהבה שלי אליה כל כך גדולה כאילו מחפה על כל השאר שאני לא אוהבת.

רציתי לדעת, איך אני ממשיכה מפה? אחרי שהבנתי שאני אוהבת אותה, מה אני אומרת לאנשים? איך אני מגדירה את עצמי? למי אני אומרת? ומתי? אני פשוט לא יודעת כלום :(
 

Apikachu L

New member
קודם כל, בלי פניקה


את לא חייבת להתחיל להגדיר את עצמך ישר, את יכולה להמתין עם זה כמה שאת צריכה. אם את עדיין לא סגורה על עצמך - זה סביר ביותר. את אוהבת את הילדה הזו? זה מעולה. איך את ממשיכה?
לדעתי, אולי מנסה להתקרב אליה. מי יודעת, אולי יהיה משהו, אולי לא (לב שבור זה לא נעים, אבל אפשרי להתגבר על זה...).
לגבי איך להגדיר את עצמך - זה את יכולה לחכות קצת או להתחיל לשבת עם עצמך, ולחשוב - אנשים מאלו מגדרים מושכים אותי רגשית? מינית?
אולי התשובה שלך תהיה עדיין שאת לא יודעת. וזה מעולה גם כן. תני לזה זמן, זה עוד יצוץ.

מה את רוצה לספר לאנשים? את יכולה לבחור לספר לאנשים שאת סומכת עליהם שאת אוהבת אותה, אם זה מה שיקל עלייך.
למרבה הצער אנחנו חיות בעולם שלא אוהב כל כך אנשים עם נטיות מיניות לא סטנדרטיות וכל מה שחורג מהנורמה, אז למרות הכאב, כדאי לעשות זאת רק עם מי שאת ממש סומכת עליו או עליה, ורואה שהגישה שלו/ה כלפי הנושא היא חיובית. את יכולה לגשש ולראות מי באיזה גישה לאט לאט.
קשה להיות מאוהבת ולא לספר על זה לאיש... זה לא פשוט... לכן כן כדאי למצוא חברה טובה או אחות או בת דודה, או אולי גם אמא או סבתא (אם יש פתיחות בנושא במשפחה) ולשתף, לאט לאט. ושוב - כדאי להתחיל עם מי שאת יודעת שתקבל אותך ותייעץ לך בקשר להתאהבות, ולא תתחיל לחטט בנטיה המינית שלך.
 

אוהדאדם

New member
רגל ימין קדימה, רגל שמאל אחורה

איך זה עובד? בהתחלה זה קשה, אחר כך זה נהיה קל יותר...

מה למשל מעניין אותך לדעת?
 
למעלה