היי אנשים

US navy

New member
היי אנשים

שלום לכולם. קוראים לי עומרי וחלק מכירים אותי במשחק בשם D4R3L0RD חזרתי לשחק לפני איזה חודש למשתמש רמה 89 הרמיט. עכשיו אני 95 כי אני לא ממש משחק אני רק מתאמן רק שיש 2x ואז אני קונה כרטיס ל4 שעות ועולה 2-3 רמות אז פשוט רציתי להציג את עצמי כי ליאת אמרה לי להיות בפורום =] וגם רציתי להגיד אני גר בארצות הברית במיאמי. אז רק לפעמים אני רואה אתכם משחקים... וגם ראיתי שיש לכם פה גילד של הפורום אבל אני לא יכול ממש להצתרף אליו כי אני בגילד הפרו הישן שלי ויש לי שם מלא חברים ישנים אז תוסיפו אותי לבאדי אם רוצים להוסיף אותי לבאדי השם הוא D4R3L0RD ויש לי מלא מקום

Guid

New member
שלום עומרי~

אני עידן, בן 22, ויש לי ריינג`ר ברמה 75 גם בברה. אז אם אתה רוצה, אתה מוזמן להוסיף אותי לבאדי, הכינוי הוא: ArcherGUiD ובכל מקרה, אתה מוזמן בכיף להצטרף אלינו לפורום, אנחנו תמיד שמחים לקבל חדשים~ D:

MR Lordi

New member
ברוך השב../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני זוכר שהיית פה פעם! אני פיליפ, בן 16. פרשתי ממייפל....
אבל אני עדיין לפעמים כותב פה. (פרשתי לטובת WoW)...

miss_t

New member
ברוך השב../images/Emo13.gif

וכמו שאתה יודע- גם אני חזרתי לשחק בתקופה האחרונה... עם פריסט שכרגע ברמה 81 יהיה נחמד לראות אותך שוב בפורום בהתקדמות יומית

deisy

New member
הי עומרי ברוך הבא!

אני גלית, בת 38, עם בישופית רמה 156 בברה... נשמח לראותך כותב פה בפורום!

yonVata

New member
ברוך השב :)

כבר יצא לנו לדבר במשחק.. אני יונתן, בן 23 חייל, בשבת האחרונה עברתי לברה.. כרגע ישלי שם קוסם רמה 29 שעתיד להיות קלריק, וקוסם קרח ברקים רמה 38 שלא ממש פעיל..

היי עומרי../images/Emo13.gif

אני נעמה, בת 28 עם קוסמת קרח/ברקים ברמה 68 בברה
השתלבות נעימה

למעלה